Sevgililer Günü

Onur Yavuz' Alıntı:
Eren, 3 maçımız varken kutlama programını erteleme konusunu, anayasanın ilk üç maddesinden biriymiş gibi görüp teklif dahi edemedin ama yenge teklifi getirdi ve isteğini onaylattı. Allah buradaki bayan renktaşlarımıza Eren gibi sevgili nasip etsin. : )
Onur Abi ben diyecektim ama merabalaştıktan sonra sana kötü bir haberim var diye lafa girdi ve maçlardan bahsetti.Bende forumda aynı konuyu konuştuğumuzu filan söyledim.Yani Abi onaylattı değil zaten onaylamaya hazırdım ben : ) Benim dememe gerek kalmadı doğrusu.
Bende dileklere şöyle katkıda bulunayım Allah herkese koyu Galatasaraylı sevgili nasip etsin :)

Bugun benim için 14 Şubat'tı bitti gitti :)

Gsbasket'in bu bölümünü yalnızbasket diye değiştirmek istiyorum :) Aslında başka orjinal isim var aklımda ancak buraya yazmayayım bari :p

Onur Abi, çoçuğunun ismini Burak koyacağını söylüyorlar :)

Burak Barut' Alıntı:
... Onur Abi, çoçuğunun ismini Burak koyacağını söylüyorlar :)
Ne yalan söyleyim, çocukluğumda başta Emre olmak üzere Burak, Eren ve birkaç ismi daha severdim. Ama hiçbir zaman oğlum olursa şu ismi koyarım demedim çünkü hanım ne isterse o olur. : )

Dün sevgililer günü işini hallettim.:)Bugün gerçek sevgilimin maçlarını izleyeceğim evde!

Sevgililer günü hayal ürünüdür tek gerçek GALATASARAY TİRİBÜNÜDÜR!

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
Dün sevgililer günü işini hallettim.:)Bugün gerçek sevgilimin maçlarını izleyeceğim evde!

Hepsini izleyebilecek misin? Biliyorsun 3´üde ayni gün & saate oynanicak.

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Okan Alaşalvaroğlu":2a5sveca]Dün sevgililer günü işini hallettim.:)Bugün gerçek sevgilimin maçlarını izleyeceğim evde!

Hepsini izleyebilecek misin? Biliyorsun 3´üde ayni gün & saate oynanicak.[/quote:2a5sveca]

Bayan basket ve erkek basket maçlarını nöbetleşe izleyeceğim ama bayan basket maçını daha çok izlerim.Futbol maçımızı ise telefondan bilgi mesajı olarak takip edeceğim.

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Okan Alaşalvaroğlu":2d5mojvs]

Bayan basket ve erkek basket maçlarını nöbetleşe izleyeceğim ama bayan basket maçını daha çok izlerim.Futbol maçımızı ise telefondan bilgi mesajı olarak takip edeceğim.
Kolay gelsin renkdas. :p[/quote:2d5mojvs]
sağol:D