Şike Operasyonu!

ben onlara sponsor demiyeceğim sadece adını ve rengini bir gurupla birleştirip ne yönetimsel nede finansal hiç birişe karışmadan kulüp idare etmek ve maç kazanmak kolaydı..Birde sadece fenerbahçeyi izleyelim bakalım..

Acıbademsiz
Ülkersiz...

25 milyon ŞL'nden, 5 milyon Acıbadem'den, şikenin kabulu sonrasıda geri verilecek yaın geliride 25 milyon koyacak, ayrılan sponsorlar ,bırakıp giden oyuncular falan filan...

Fener tarihinin en büyük krizi ile karşı karşıya kalmaya çok yakın.

Adam 1.5 saat görüştü savcıyla, yetti demek ki. MAA 2 aydır 'dilil yik' diye dolaşıyordu ortalıkta. MAA, beter olsun işte böyle, Nihat Özdemir'de bugün Teke Tek'te bayağı salladı MAA'a.

Ayrıca bu fenerlilerin #ligdencekilelim olayını da anlamıyorum yani. Siz kovmadınız biz istifa ettik kompleksinden başka bir şey değil bu. Komik oluyorlar her zaman ki gibi.

Umarım ligler başlamadan da küme düşmeler de gerçekleşir ve temiz bir şekilde başlarız lige.

Aylardır Galatasaray Spor Kulübü ne dediyse, TFF kukla başkanı MAA pişkin pişkin utanmadan GS ye saldırdı. Eee Ne oldu Yapılan her açıklamaya geldiniz mi tıpış tıpış hepsi gerçekleşti mi?
Yok GS şikayet etmişmiş.. Siz temiz olsaydınız GS değilde tüm kulüpler şikayet etse ne yazardı! Pislik diz boyu oldu artık adamlar git bak bakalım dediler baş müfettiş baktıki durum vahim banı bastı. Tarih bir kez daha Galatasaray'ı haklı çıkardı.
Fb ve yöneticileri onları destekleyen herkes cezasını çekecek. Bu işten tek kurtuluş kabul edip cezanı çekip şerefinle devam etmektir. Leke başka türlü çıkmaz.
Ama şu bir gerçekki şike ve teşvikte iyice abartan Aziz Yıldırım Fb yi dönülmez akşamın ufuklarına gönderdi. kendi ipine de çekti tabi.
Lig devam ederken bu forumda herkes şike olduğunu bu forumda yazdı. İnanmayan okusun.

Galatasaray Spor Kulübü bu ülkenin açık ara en prestijli kulübüdür. Bunu biz zaten biliyodukda şu son yaşanan olaylardaki tutumumuzdan sonra herkesde bunu gördü. Başta Trabzonspor, şu an eminim tüm TS taraftarı oyuncusu yöneticisi yatıp kalkıp bize dua ediyodur, çünkü onların gösteremediği kaliteli dük duruşu biz gösterdik. Bakın kaliteli diyorum çünkü şu yapılan açıklamalar baştan aşşağı kalite kokuyordu, TS de tepki gösterdi belki ama bu iş çemkirmekle olmuyor tıpkı TFF nin bize çemkirmesi gibi. Galatasaray Taraftarı ve yönetimi onurlu ve kaliteli duruşundan zerre ödün vermedi.

1-2 hafta once cikabilirdi bu karar surec sulandirilmasaydi. Hani su M.A.A'nin cikip federasyon kararlarini(!) acikladigi zaman. Hatirlayin n'olmustu? Biz Gs taraftari bile düsmeyeceklerine, cl'ye gideceklerine yavas yavas inaniyorduk. Halbuki oyle olmamaliydi. Ustlerine daha cok gidilmeliydi. Tam tersi bir tavir ortaya konmaliydi.

Dun aksamaymis kismet.

Her yerinden Ertem Sener opsün Uefa temsilcisi...

Durduğumuz yer en olunması gereken yer şuanda. Yönetim ne dediyse oldu.

Federasyon başkanının söylediği herşeyin geçerlilik süre en fazla 10 gündür. Ne konuşursa birkaç gün sonra tam tersi oldu.

Hani UEFA yetkilisi bilgi almaya gelmişti, tüm yetki TFF deydi...

Soru : UEFA, Fenerbahçeyi şampiyonlar liginden neden men etti?
MAA : UEFA değil biz men ettik
Soru : Dün karar vermediniz "yitirli dilil yık" diye bugün neden men ettiniz?
MAA : UEFA istedi.

Şu iki cevap arasında 20 sn bile aralık yok.

Ben futboldan anlarım, bu işlerden anlamam o yüzden yorum yapmadım diyen ultra hiper yorumcumuz UEFA cezayı kestirince birden işlerden anlar olmuş. Fenerbahçe ye ayrıcalık yapıldığını düşündüğü için kendini futboldan çıkaracakmış. Hadi koçum yallah. Selçuk Yula , Ercan Saatçi gibi arkadaşlarına da selam söyle...

25 milyon ŞL'nden, 5 milyon Acıbadem'den, şikenin kabulu sonrasıda geri verilecek yaın geliride 25 milyon koyacak, ayrılan sponsorlar ,bırakıp giden oyuncular falan filan...

Fener tarihinin en büyük krizi ile karşı karşıya kalmaya çok yakın.

Böyle güzel haberler almak sabah sabah keyiflendirdi beni :==))))

Aslında bayan voleybolda da şike yaptık diye açıklama yapıp M.A.Aydınları direk metrise gönderelim diye karar alsalar daha anlamlı olurdu. Acıbadem Metris...