Sinan Erdem Turnuvası

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sinan Erdem Ulusal Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'na katılıyor.

25-28 Mayıs tarihlerinde, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan turnuvanın final maçı ise 28 Mayıs Pazar günü, saat 14:00'da yapılacak.

Galatasaray'ın; İstanbul Engelli Yıldızlar Spor Kulübü, Adana Engelliler Spor Kulübü ve Karabük Engelliler Spor Kulübü'yle aynı grupta mücadele edeceği 2. Sinan Erdem Ulusal Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'nın kura çekimi yarın yapılacak.

gstsb_logoson.gif
 
Sinan Erdem Turnuvası: Galatasaray - Karabük Engelliler S.K.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, 2. Sinan Erdem Ulusal Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'nın ilk maçında bugün saat 12:00'de, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda Karabük Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacak.
 
Galatasaray: 68 - Karabük Engelliler S.K.: 34

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Sinan Erdem Turnuvası'nın ilk maçında karşılaştığı Karabük Engelliler Spor Kulübü'nü 68-34 mağlup etti.

25 Mayıs Perşembe günü, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda yapılan maçın ilk yarısı da 33-12 takımımızın üstünlüğü ile sona erdi.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız , Ahmet Cömert Spor Salonu'nda gerçekleşen turnuvanın ikinci maçında ise 26 Mayıs Cuma günü, saat 13:30'da Adana Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Bu arada Arda Başkan'ım sitemizin pankartını galatasaray.org'ta görmek ne güzel ...
tekerlekli10.jpg
 
Galatasaray: 72 - Adana Engelliler S.K.: 30

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Sinan Erdem Turnuvası'nın ikinci maçında karşılaştığı Adana Engelliler Spor Kulübü'nü 72-30 mağlup etti.

Takımımız grubundaki son maçında ise 27 Mayıs Cumartesi günü, saat 13:30'da Ahmet Cömert Spor Salonu'nda İstanbul Engelli Yıldızlar Spor Kulübü ile karşılaşacak.
 
Galatasaray: 69 - İstanbul Engelli Yıldızlar S.K.: 38

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Sinan Erdem Turnuvası'nın üçüncü maçında 27 Mayıs Cumartesi günü, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda karşılaştığı İstanbul Engelli Yıldızlar Spor Kulübü'nü 69-38 mağlup etti.
Takımımız bu sonuçla turnuvada finale adını yazdırırken, galibiyet sayısı ile İstanbul Engelli Yıldızlar Spor Kulübü ise diğer finalist oldu.

2. Sinan Erdem Ulusal Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'nın final maçı, 28 Mayıs Pazar günü, saat 14:00'te Ahmet Cömert Spor Salonu'nda yapılacak.
 
ŞAMPİYON GALATASARAY

2. Sinan Erdem Ulusal Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası Finali'nde İstanbul Engelli Yıldızlar Spor Kulübü'nü 76 - 35 mağlup etmeyi başaran Galatasaray Şampiyon oldu.

25 Mayıs Perşembe günü başlayan ve grubundaki üç maçı da kazanarak finale yükselen Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 28 Mayıs Pazar günü saat 14:00'te Ahmet Cömert Spor Salonu'nda karşı karşıya geldiği İstanbul Engelli Yıldızlar Spor Kulübü'nü 76 - 35 gibi farklı bir skorla yenmeyi başararak 2. Sinan Erdem Turnuvası Şampiyonluğu'nu kazandı.

Tebrikler ASLAN YÜREKLİLER ...

url]
 
Tequila' Alıntı:
bu rakiplerimiz 1. lig ekiplerimiydi.

Biraz araştırdım resmi siteye göre rakiplerimizin hepsi 1. ligten hatta Adana Engelliler Play-off yarı finalde Beşiktaş'a yenilip elenmiş.
Artık seneye Galatasaray'ımız 1. ligte Beşiktaş'ın hegomanyasına son verir ;)
 

Üst