diğer taraftan banvit gelebilir bence takım anlamında bizden sonra en iyi takım banvit bence...final niye pazar olmaz ki cumartesi çalışıyoruz arkadaş...
Türkçe işte nereye çeksen gidiyor.Efes gününde olmazsa rahatça kazanırız.Daha doğrusu Savanovic gibi 1-2 kişi harikalar yaratmazsa diyelim o zaman ) Efes'in kadrosu bizden daha iyi bunu kabul etmek lazım.Herkes gerçek performansını ortaya koyarsa işler zorlaşır.Bizim potansiyelimiz belli.Daha üstüne çıkamıyoruz yaptığımız muhteşem müdaafa ile CSKA'nın potansiyelini çok aşşağılara çektik ve kazandık.Haklısın değiştirmek lazım.Eğer ortaya koyacağımız oyunla Efes'in potansiyelini aşağı çekersek ki çokta zor değil kazanırız gibi geliyo kupayı diyelim ) Efes'in gününde olmaması bizim performansımıza bağlı onu kastetmiştim kısa yazınca öyle olmuş.
Böyle dengesiz iki takımı yorumlarsan gümlersin tabi. Fenerbahçe Ülker'in üçüncü geri dönüşünden sonra Efes Batista'yı kullandı,Sinan da arka arkaya iki üçlük sokunca maç koptu.Fenerbahçe Ülker daha derli toplu gözükse de son periyotta sıkıya gelemediler.Efes'in kazanmasına sevindim.Salonda olamadığınız yarı yarıya derbi eziyetten başka bir şey değil.Fenerbahçe Ülker'in kazanması daha yakın geliyor bana.