Tamam da kaç kere söleyceksin bunu ?
Bırakta şu 3puanın keyfini yaşayalım
Bırakta şu 3puanın keyfini yaşayalım
Medical Park Sağlık Raporu: 30 Ekim Cumartesi
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı? nın Medical Park Antalyaspor maçı sonrasında sakatlanan iki futbolcusuyla ilgili bilgiler aşağıda belirtildiği gibidir:
Ayak bileği ön taraf bağında kopma olan Serkan Kurtuluş?un tedavisine başlanmıştır. Oyuncumuzun çekilen MR?ında ayrıca kemik arası zarında kanaması olduğu görülmüştür.
Kasığında birinci derece zorlanma olan Hakan Balta?nın çekilen MR?ı sonrasında tedavisine başlanmıştır.
Emre Yüksel' Alıntı:Maçtan anca geldik..Cumartesi maçlarının gözünü seveyim.. Beklediğimiz gibi süper bir futbol yoktu ama mücadele, azim vardı.. Kazandık ama haftaya Trabzon ne olur bilmem..
Tribün idare etti..Bu sezonun en çok kız olan maçıydı herhalde.. Yakında tribün tamamen kızlara kalacak zaten.Az kaldı..Maçın sonunu iyi kotardık..3-1 i bulabilsek daha güzel olurdu. Maçtan sonra yarım saat kadar " beşiktaş seninle ölmeye geldik" e yapılan kontra tezahürat söylendi..Biz Beşiktaş'a şarkı söylüyoruz ama o maç gelene kadar başımıza neler gelecek bilmiyoruz..
Ona ne süphede Bagdat abla,Kahramanmaras´dan gitmek zor olmiyacak mi?Bağdat KAYNAK' Alıntı:Merak etmeyin yakında bütün tribünler bizler tarafından zaptedilecek
Barış Şişman' Alıntı:Antalya'ya karşı evinde tek forvet oynanmasını kaldıramıyorum ben Galatasaray'da, eğer biz Galatasaray isek oyun zihniyetimiz hücum olmalı. Ben böyle bir Galatasaray düşlüyorum..
Alperen Küçük' Alıntı:[quote="Barış Şişman":210g2y73]Antalya'ya karşı evinde tek forvet oynanmasını kaldıramıyorum ben Galatasaray'da, eğer biz Galatasaray isek oyun zihniyetimiz hücum olmalı. Ben böyle bir Galatasaray düşlüyorum..
Uğur Güven' Alıntı:Harbiden ne çok kız vardı tribünde dimi Onur abi Bu arada Berkan nerde ya hızını alamamıştı..
Ona ne süphede Bagdat abla,Kahramanmaras´dan gitmek zor olmiyacak mi? [/quote:44vps3ms]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Bağdat KAYNAK":44vps3ms]Merak etmeyin yakında bütün tribünler bizler tarafından zaptedilecek
Biraz geç kalınca tribünlere sadece boş koltuk nerelerde var babında bakınca, göremedim Sühan, ama kısa da olsa görüşmek güzeldi. Aslında yolda Berkan´a söylemiştim Savaş´ı aramayı unutma diye ama stadı görünce Berkan adın ne desem, bilmem derdi herhalde. : ) Neyse ki Savaş´ta numaram vardı da görüşebildik maçtan önce.Sühan Cem' Alıntı:Maç öncesi daha önce bir kez görmüş olmama rağmen Onur'u gördüm ve tanıdım. Ama inanamadım ankara'dan maça geldiğine (adam benden çok maça gidiyor) Berkan ve Uğur ile de tanıştım. Yalnız bir hata yaptım Onur'un telefonunu almadım. Maç sonrası görüşmek için.Ki 4-5 dakika sonra Savaş Karadağ'ı gördüm o da görmek istedi Onur'u ama gördümü bilemiyorum.
Uğur, maçtan önce stadın orada turlarken Berkan´a dedim ki; işte bu kızlara (ellerinde çanta, tam tekmil yapılan makyaj, topuklu ayakkabılar) söyleniyor tribüncüler... : ) Yalnız bu arada tepki verir gibi yazmışın da önce otobüste sonra stadda bizi ekip kızların yanına gittin. Neyse ki maç sonu da arkadaşlarını ekip bizimle İstiklal´e geldin. : )Uğur Güven' Alıntı:Harbiden ne çok kız vardı tribünde dimi Onur abi Bu arada Berkan nerde ya hızını alamamıştı..
Berkan Karadurmuş' Alıntı:Hala üçlü çekip, beşiktaş seninle ölmeye geldiği söylüyorum abi
Hayatımın en güzel haftasonunu yaşadım. Her şey inanılmazdı benim açımdan. Ali Sami Yen' i görmek; Uğur Abi, Sühan Abi, Savaş Abi(Eskigülek) ve Onur ile tanışmak; Savaş Abi' yi tekrar görebilmek...
Son olarak; Onur abi oleeeyyy...
Onur Yavuz' Alıntı:Uğur, maçtan önce stadın orada turlarken Berkan´a dedim ki; işte bu kızlara (ellerinde çanta, tam tekmil yapılan makyaj, topuklu ayakkabılar) söyleniyor tribüncüler... : ) Yalnız bu arada tepki verir gibi yazmışın da önce otobüste sonra stadda bizi ekip kızların yanına gittin. Neyse ki maç sonu da arkadaşlarını ekip bizimle İstiklal´e geldin. : )