SSL 11.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Kulüplerden ortak karar 17.11.2011

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin, 2011-2012 sezonunda birbirleriyle yapacakları tüm müsabakalarda, deplasman takım taraftarları alınmayacak.

4 kulübün de "misafir seyirci alınmaması" kararı ile ilgili mutabakat içinde olduğu, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından Türkiye Futbol Federasyonu'na iletildi.

Kulüpler tarafından alınan bu kararı kamuoyu ile paylaşırız.

Sıra bize gelince deplasman yasak!

Bana bu voleyboldaki tam fb maçından önce iyice hazırlık yapıldığını görüp deplasman seyircisinin yasaklandığı o dönem aklıma geldi ulan size ne gidelim temiz temiz izleyelim .

Bence ligi kaldırsınlar kesin çözüm!

Maça gelince. Bence daha iyi bir takımımız var. Bireysel olarak büyük yıldızları olmasına rağmen takım oyununu daha iyi oynadığımızı ve daha hırslı oynadığımızı düşünüyorum. Seyri çok zevkli bir maç olacaktır.

Kulüplerden ortak karar 17.11.2011

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin, 2011-2012 sezonunda birbirleriyle yapacakları tüm müsabakalarda, deplasman takım taraftarları alınmayacak.

4 kulübün de "misafir seyirci alınmaması" kararı ile ilgili mutabakat içinde olduğu, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından Türkiye Futbol Federasyonu'na iletildi.

Kulüpler tarafından alınan bu kararı kamuoyu ile paylaşırız.

Sıra bize gelince deplasman yasak!
Biri bunun bana saka oldugunu söylesin lütfen.

Muslera

Eboue Ujfa Servet Hakan B

Kazım Selçuk Melo Ayhan Riera

Elmander

Şu 11 ile çıksak fena olmaz gibi geliyor bana,inş kazanırız.......

Hocanın 4-1-4-1'den vazgeçmeyeceğini düşünürsek benim 11'im de şöyle olur:Muslera,Eboue,Ujfa,Semih,Hakan,Melo,Ayhan,Selçuk,Engin,Kazım,Elmander.

Maçın en kilit noktası Beşiktaş'ın dengesiz Portekizliler'i.. Kendilerini tatmin etmek için oynarlarsa yıkar geçeriz. Bizde en kilit isim bence Hakan Balta. Eboue'nin formunu düşünürsek Hakan'ın kanattan epey bi terleteceklerdir bizi.. İnşallah 3 puanı kaparız, çok şık olur gerçekten...

Fatih Terim dün ligtvde onbiri açıkladı:

musleraji
eboue-semih-ujfaluji-hakan balta
selçuk-melo-ayhan(sabri)
kazım-elmander-engin

tabi bu kadro 4-4-2ye de dönebilir ama Fatih Terimin böyle birşey yapıcağını sanmıyorum çünkü sene başından beri 4-3-3 taktiğinden vazgeçmedi ve bu maçta vazgeçmiycektir.
Maça gelirsek olay dönüp dolaşıp beklerimizde bitiyor çünkü beşiktaşın açıkları istikrarlı olmasada topu ayağına aldıklarında herşeyi yapabilecek yetenekte oyuncular ama geriye dönmemeleride beşiktaş için ayrı bir handikap bunu göz önüne alırsak beklerimizin hücuma yapıcağı katkıda çok kritik beşiktaşın kanatlarının otoban olma potansiyeli var bu maçta zaten bekleride defansif özelliği yüksek bekler değil maçın kritik noktası bu olacaktır. skor tahminine gelirsek ya 2-1 biz alırız yada 1-1 biter

....................Muslera.......................
Eboue.....Semih.....Ujfalusi.........Hakan
.........Selçuk...Melo....Ayhan..............
..Kazım....................................Engin
..................Elmander.......................

Semih,Hakan,Kazım,Engin skoru belirleyen oyuncularımız olur. Takıma bu maçta kademe atlatıcak veya düşürtücek kişiler bu 4 isimdir. 4 isim dışında herkesten çok başarılı performans bekliyorum ama özellikle bu maçta Muslera'dan müthiş bir performans bekliyorum umarım yanılmam.

İlk 10 dk iki net pozisyon kaçırsak da devrenin 0-0 bitmesi büyük şans.Almeida'nın pozisyonunda Semih'in müdahalesi çok değerliydi.Ciddi koordinasyon eksikliği var pas yapamıyoruz.Selçuk'un ayağına değmeyen top eriyor.

ilk yarının özeti kısaca 3. bölümde etkisiziz organizasyon olarak birşeyler üretmeye çalışıyoruz ama olmuyor istediğimiz sahaya yansımıyorr ilerde, takımda iyi performansıyla göze çarpan isim yok ama en iyi 3 muslera kişi semihle selçuk şuan. Beşiktaş ise ilerde çok etkili 2-3 tane net denilebilecek pozisyonu var. 2. yarı bir oyuncu değişikliği yapıcaktır hoca ayhan çıkıcaktır büyük ihtimal yerinede sercan yada sabri ama pek umutlu olmamalıyız malesef

fatih hoca meloyu çıkarmakla iyi yaptı ama baros hamlesi umarım ters köşe yapmaz fatih hocayı rierada oyunda ofansif 4-3-3e döndük garip..