F.R kalsa son üc mac toplam 3 puan alıcakdik,Hagi geldi 4 puan aldık.Sabote edenler hala oynuyorya; Adnan polat sen büyük baskan degilsin , zaten son 1 aydır felan sana bagrılmıyor o şekilde, gittigim hic bir macda duymadım şak şak tayfasına senmi söledin ? onlar durumun farkınamı vardı bilinmez...
Bu gece sergen cok güzel yorumladı Galatasaray gerceklerini, taraftara hayal satmasınlar dedi bu takımdan bu kadar olur ,takımı kuran yönetim yüreklice acıklasın dedi haklı...
Pino ya bir iki sözüm var Hagi bile pas atılınca topa giderdi, adam ayagına gelcek 3 5 tur atıcak etrafında sora 30mt sut cekicek bu adamın Galatasarayda işi yok
Cana Cana dendi barıs,ayhandan farkı yok ozaman niye yabancı aldık?
Kevell bu sene kalmazdı F.r bence en büyük zaferiridr yönetime karsı ! Yoksa Henry gitse capulcunun tekini almaya kalkarlardı onun yerine Henry kalsın demistir sakatda olsa .
Misimovicin kosmaya takatı yok
Elano hala takıma ayak uydurucak...
Insua ,Neail iki tane elle tutulur yabancı var gibi...
Servet,Mustafa sarp,Barıs özbek,Sabri (juventus bugun izlemis
hemen satalım istıyolarsa),Hakan balta,Ali turan,Serdar özkan
Yukardakı arakadaslara tessekür edilmeli yollar ayrılmalı gerekiyosa A2 deki genclerle oynalım farkı olmaz burdakı türk arkadaslardan
Ayhan`a bazen kızıyorum ama onda sunu göruyorum bu sene,Hagi`nin futbolcu iken ters giderken işler bişiler yapıp ortalıgı karısıtırıp takımı motive etmesine benzer seyler yapıyorda ,bu ruhsuzlar toplugu anlamaz o işlerden yaşına ragmen en cok kosan oyuncumuz
Velasıl F.R gitti Hagi geldi.Ekstra 1 puan kazandık YAŞA VAROL büyük baskan !