SSL 12.Hafta | Galatasaray - Sivasspor

Elmanderin kartı tamamen pozisyon icabı perhizle lahana turşusuyla alakası yok kanımca. Enginin pozisyonu ap ayrı bir sorumsuzluk kendisine güvenilmeyeceğini her an takımı eksik bırakabileceğeni bas bas bağırdı.
Riera ilk defa beklentilerimizi karşıladı bi ara sağ bekde ters kademeye bile girmişdi.Kazımın yerine neden Merthan alınmıyor şu kadroya takıma Kazımdan daha fazla zarar vermez.

Fatih Hoca hakem çok iyidi demiş. İroni yapmıştır umarım. Elmander ve Engin'in kırmızı kartları doğruydu ama bizim de 1 penaltımız verilmedi ve kalecinin de atılması lazımdı.

Maça gelirsek 2 forvet oynamamız biraz takıma hareket getirmiş . Ama 3 forvette 4 forvette oynasak o kanatlar işlemediği sürece bizim takım zor pozisyon bulur.

Kazım ve Riera hiç iyi değil. Hatta Kazım hiç bişey yapmıyor. Hala neden oynuyor anlamış değilim. Elmander , Engin ve Ujfalusi olmayacak Gençlerbirliği maçında. Çok önemli eksikler. G.birliği deplasmanları bu sene büyükler için zor geçiyor. Umarım bir kayıp yaşamayız.

Ben bu maç Riera'yı beğendim ilk kez. Toparlanmış gibiydi. Kazım felaket.
Engin'e o kadar kızdım ki maçta ettiğim küfürleri buraya yazmayim. 1 Gol 1 Assist yapmışsın maçta sahanın en iyisisin. 2-1 öndesin...
Bu nasıl bir dengesizlik anlamak mümkün değil.