Ayhan çok iyiydi bugün
Hakan balta ile tartışmasındada sonuna kadar haklıydı
ne oldu o olayda anlatir misin tam olarak?Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:Ayhan çok iyiydi bugün
ne oldu o olayda anlatir misin tam olarak?[/quote:2cxgbn6p]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Okan Alaşalvaroğlu":2cxgbn6p]Ayhan çok iyiydi bugün
Aydın hakkında yazmış Gökmen Özdemir Twitter'ında.Ali Demirci' Alıntı:Hagi'nin şu saçma sapan ve içince bulunduğumuz durum nedeniyle ''genç'' ısrarı bize yaradan çok zararı oluyor. Emre oyuna girdiği son 25-30 dakikalarda orta saha da üstünlük hep rakibe geçiyor. Bu fizik ile oynayamıyor zaten sırıtıyor, bütün ikili mücadelelerde yerde kalıyor...
Aydın, tek kelime ile yorumsuz... Bu kadar mı sıradan olunur, oyuna olumlu birşey katamaz bir ''genç'' oyuncu!.. Son anlarda bir ortası vardıki bu takımın oyuncusu olmadığının resmileşmesiydi; direkt dışarı gitti top...
Bizim genç oyuncu kazanmaya zaman harcama lüksümüz yok, kaldıki ısrar edilen oyuncular altyapı eğitimleri eksik olan, ne oyun disiplini ne de gelişimleri tamamlanmamış kişiler. Emre sadece tekniği! ile oynamaya çalışıyor oyunun diğer yönlerinde hiç yok, Aydın füleli koşu dışında başka özelliği yok birde saçma sapan yerlerde yaptığı faullerle takmını da zor durumda bırakıyor...
Sühan Cem' Alıntı:Tabii solak servet'in sağ sağlak Neillin sol stoper olarak oynatılmasını tartışmıyorum.
Mazhar Ozsoy' Alıntı:[quote="Sühan Cem":1u9v92qu] Tabii solak servet'in sağ sağlak Neillin sol stoper olarak oynatılmasını tartışmıyorum.
Sühan Cem' Alıntı:Aslına bakarsan servet'te sağ ve sol ayak yok. Ama benim orada kastettiğim Servet Sol stoper oynar uzun zamandır. Neill ise sağ stoper veya sağ bek oynar. ama Servet bir kaç maçtır Sağ stoper Neill Sol stoper oynuyor.
Aynı dertten bende müzdaribim üç senedir 0-0 yeter artık bir gol diye bağıramadık şöyle. Maçın sonunda Neill'ın gelip bizi alkışlaması müthişti.Enes Kömürcü' Alıntı:Yeter artık ! Yine 0-0.