SSL 17. Hafta | Konyaspor - Galatasaray SK

Eskişehir(Rıza Çalımbay dönemindeki),Buca,Kasımpaşa gibiligin en kötü takımlarından birisi olarak görüyorum Konya'yı.Senin yazdıkların bunların bir üstü.

Mazhar Ozsoy' Alıntı:
[quote="Saim Karakuzu":1hi4b06l]artık yoksunuz gözümde son maça bile gitmek istemiyorum artık ruhsuzlar ordusu ..
Takımın ruhu 1. kaptan olsun denilen Ayhan avrupa'dan elenip dönülen maçta taraftarlar gelmedimi diyip sırıtıyor. Siz düşünün takımın geri kalanını. Balık baştan kokuyor maalesef...[/quote:1hi4b06l]

Ne yapalim,Adnanlara katlandiktan sonra Ayhan'a da artik katlanacagiz..Zaten tepki falan gosterdigim yok nasil oynarsa oynasin.Isterse rakibe kasten tekme atsin,isterse geriye pas yapmaya devam etsin sorun degil.Yeni yonetim en buyuk transferi olacaktir bu klubun.

Kalbinizle oynayın filan yazardık eskiden ya da konsantrasyon ! :) Yahu bu kongre ne zamandır artık gelsin bu kongre.

Doruk Ünlü' Alıntı:
İnşallah saçma sapan bir 3 puan için gidip de sakat vermeyiz yine Konya'da.

Aykut
Ali-Servet-Zan-Hakan
Barış-Ayhan-Mustafa
Serdar-Batdal-Aydın

Bu kadro ile çıkalım maç sonrası soyunma odasına giderken yarısı düşüp biryerini kırsın rahatlayalım.

Gitsinler bir oraya. -20 25 derece lapa lapa karlar altında oynansın maç. Sonra orada kendi hallerine bırakalım yaya olarak nereye gideceklerse gitsinler.

Barışın kaburgası çatlamış. Orta sahada baltayı görürüz herhalde. Kazanırız bence ama kar yağsın tir tir titresin topçularımız soğukta istiyorum.

KALECİ
Aykut Erçetin
Ufuk Ceylan

DEFANS
Lucas Neill
Çağlar Birinci
Ali Turan
Gökhan Zan
Emiliano Insua
Hakan Balta
Serkan Kurtuluş
Servet Çetin

ORTA SAHA
Aydın Yılmaz
Ayhan Akman
Lorik Cana
Musa Çağıran
Serdar Özkan
Harry Kewell

FORVET
Mehmet Batdal
Cem Sultan
Anıl Dilaver

Kürşat Turkay' Alıntı:
KALECİ
Aykut Erçetin
Ufuk Ceylan

DEFANS
Lucas Neill
Çağlar Birinci
Ali Turan
Gökhan Zan
Emiliano Insua
Hakan Balta
Serkan Kurtuluş
Servet Çetin

ORTA SAHA
Aydın Yılmaz
Ayhan Akman
Lorik Cana
Musa Çağıran
Serdar Özkan
Harry Kewell

FORVET
Mehmet Batdal
Cem Sultan
Anıl Dilaver

şu kadro'dan Kewell'ıda çıkar ,kalanı bank asya'da kafaya oynar Rize bizi biraz zorlar,Bolu,Samsun ve Ordu ile çekişiriz:)

Berkan Çatal' Alıntı:
Barışın kaburgası çatlamış. Orta sahada baltayı görürüz herhalde. Kazanırız bence ama kar yağsın tir tir titresin topçularımız soğukta istiyorum.

Bende aynen.Şöyle - 5, - 10'da oynansa Kar yağışı ve rüzgar altında ne kadar güzel olur..Bizlerde sıcacık evimizde çay,kahvemizi içerken...

Hiç acımam valla. Önce formaya,işine,iş ahlakına saygı..

Cim Bom'da Barış Özbek şoku
Konyaspor maçı öncesi Galatasaray'da Barış Özbek sakatlanarak kadrodan çıkartıldı.
Sporx.

Herhalde sporx hiç şok yaşamamış....