SSL 19.HAFTA | Samsunspor 2 - 4 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta

Samsunspor - Galatasaray

Tarih: 07.01.2012 (Cumartesi)

Saat: 19:00

Yer: Samsun 19 Mayis Stadı

Hakem: Özgür Yankaya

Ülke Federasyonu, Eboue'ye oynaması için izin vermemiş maalesef.

Maça gelirsek, Samsunspor gol yollarında ciddi sıkıntılar yaşayan bi takım. Saha zemini şu an için ne durumda bilmiyorum ama düzgün bir zeminde rahat kazanırız,bozuk zeminde ise kazanırız diyorum. :)

Sabri hazır değil.Şans bulur mu emin değilim.Oynarsa iyi olur bence.Yoksa Ujfa beke geçer Servet'i tekrar 11'de görme tehlikemiz var.

Selçuk-Melo-Engin-Emre-Elmander-Baros ileri 6 böyle kale garanti zaten. Sabri-Ujfa-Semih-Hakan ya da Ujfa-Semih-Servet-Hakan 4lüsüyle oynıcaz geride.

Samsun maçları sıkıcı geçer pek gol olmaz.Erken gol maçı erken getirir.Gol yemiceğimizi düşünüyorum.Atarsak kazanırız.

maçın başından beri laubali bir melo ve sayesinde de samsunspor 1 Galatasaray 0 dk 21

Hakem bize iyilik yap ve sabriye kırmızı göster ,

tebrikler aslanlara güzel bir galibiyetti,ufak bi parantez Sabri için 10 senedir katlanıyoruz ne bulunmaz hint kumaşıymışsın arkadaş...

Böyle geri dönüşleri özlemiştim :) Selçuk´a ayrı bir parantez açmak gerek. Bu takımın lideri ve beyni Selçuk´tur kısa ve net. Allah nazarlardan saklasın aslanım benim.

Sabri bütün sezonu tribünden Yekta ile birlikte eşiyle çocuğuyla geçirse keşke.

Pınar Argün: Devre arası takımı nasıl uyardınız? Fatih Terim: Ona uyarma demeyelim, ondan daha farklı, daha ağır bişeydi.Güzel galibiyet tebrikler aslanlara

gerçektende öyle Sabri tribündeyken,maçı sadece tribünden izlerken o kadar hoş görünüyorki,ama sahaya inince yok kardeşim bazı şeyler olmuyor tıpkı 10 senedir Sabrinin futbolunda 1 gram ilerleme olmadığı gibi bazı şeyler olmuyor,ısrarın anlamı yok takım Servetten-Zandan-Sarptan-Ayhandan-Barıştan mahrum kalınca nasıl takım kimliğine büründüyse artık son hamlede Sabri olmalıdır...

Çok keyifli bi galibiyet oldu bu . Her ne kadar gol yemeden maç kazanmak çoğu zaman en iyisi gibi görünsede önce yenik duruma düşüp maçı çevirebildiğimiz böyle bir iki kesinlikle şampiyonluk yolunda gereklidir. Bu tip galibiyetler karşı takımlara çok etkili mesajlar veriyor 'biz bu takıma gol atsakta maçı alamayız' dedirtmeye başlatırsak rakipleri bu yolda çok ilerlemiş oluruz.

Tebrikler Aslanlar

Aşk başka iş başkadır. Sabri'yi sevmeyen Galatasaraylı bir avuç kadardır, ben de çok severim. Ama bu takımda oynayabilecek bir oyuncu değil. Hazır olmamasının da etkisi var tabiki ama düzelse de bir Eboue yada bir Ujfalusi olamaz sağ bekte.. Lakin, Adana Demirspor maçında mutlaka oynamalı, sonuçta uzun bir maraton lig. İllaki kullanacağız kendisini yeri gelince..

Takımı da komple tebrik ederim. Riera ve Sercan'ı da kazanabilmek açısından da önemli bir maç oldu kesinlikle. Böyle geri dönüşleri özlemişiz. Fatih Terim de adının hakkını bir kez daha verdi, yaptığı hamlelerle ve ateşlemeyle galibiyetin mimarı oldu. Durmak yok yola devam..