SSL 19.HAFTA | Samsunspor 2 - 4 Galatasaray

Bence Sabri'nin kötü oynaması Sabri'nin hatası değil Fatih Hoca'nın hatasıdır. Adam 3 aydır futbol oynamıyordu ve hazır değildi. 2. golde de büyük bir hatası vardı fakat 1. gol tamamen Melo'nun hatasıydı. Atağa çıkarken kaybedilen topta kademe oluşamadığı için Sabri'nin hatası sayılmaz o gol. Adana Demirspor maçında Sabri oynamalı ve futbola ısındırılmalıdır. Eğer ısınamazsa belki Ujlfaluji sağ bekte oynayabilir fakat bu kez de stopere Servet geçer ki bunu kimsenin isteyeceğini sanmıyorum.
 
Ben Sabri'yi inanılmaz severim, ve gerçekten Sabri'nin olmadığı bir GS düşünemiyorum olmuyor. Ancak dün Sabri'nin çok kötü oynadığını, ve takımı az daha yakıyor olduğu gerçeğinin bununla bir alakası yok. Bakın Sabri hiç bir zaman kilit rol oyuncusu değildir. Tek maçına maç alamaz, tek başına o stresi kaldıramaz, defansı tek başına beceremez bunları Sabri'nin kötü oyuncu olduğu anlamınada gelmez. Sabri mevcut özellikleri düşünüldüğünde iyi bir yedek oyuncusudur ki Türkiye'de çok az buluruz bunlardan. Hızından ötürü bagte ve orta sahanın sağında, rakibin orta sahası vasat ve altında ise göbekte kullanılabilecek bir oyuncu.

Ayrıca Sabri bir karakterin simgesidir, taraftarı sahada yansıtan, sonuna kadar mücadele eden, varını yoğunu sahaya koymanın simgesidir bir maçta hata yapmış olması bunları silip götürmez. Sabri tribünleri bile maç içinde en çok güldüren, eğlendiren oyuncudur. Ona tribünde küfredenlerin çoğu ya dili alaıştığından eder ya matrağına eder gerçekten hakaret etmek amacı taşımaz.

Böyle bir ortamda kaptanımızı, oyuncumuzu hemen harcamıyalım derim. Fatih Terim takımın havası bozulmasın diye devre arasında Servet,Gökhan,Aydın,Çağlar gibi oyuncuları bile göndermezken kaptanımızı ve kim ne derse desin takımın önemli bir parçasını biz bu kadar çabuk harcarsak başarıyı en çok isteyen bizler başarımıza en büyük çomağı sokmuş kişiler oluruz.
 

Üst