SSL 31. Hafta | Fenerbahçe-Galatasaray

• Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
E

Erdal Can İçelli

Misafir
fenerbahçe-GALATASARAY

Tarih 17.03.2012 20:00

Yer:Şükrü Şaraçoğlu

FT:''Kazanacaksınız, Kazanmak için uğraşacaksınız...ama netice ne olursa olsun, siz benim gönlümde hep Kazandınız..hep şampiyonsunuz ve öyle Kalacaksınız..."

Ekli dosyalar

• 27261.jpg
    27261.jpg
    30.9 KB · Görüntüleme: 10
  • 26-subat-2012-galatasaray-besiktas-maci_232938.jpg
    26-subat-2012-galatasaray-besiktas-maci_232938.jpg
    47.9 KB · Görüntüleme: 9
arkadaşlar konu ile alakalı değil ama bişey sormak istiyorum... tt arena stadına girerken yanımda 10 yaındaki yeğenime bilet almaya gerek varmı... ali samiyende almıyouk da :

Bir tarafta bu maçta oynaması tehlikeye girmemesi için önceki maçtan kart gören futbolcuları olan, diğer tarafta bütün ceza sınırındaki oyuncularını korkmadan oynatan bir takım. Bir kere de futbolun adaleti olsun be!

Bu yılki hiç bir maçta giymediğim formamı yine giymeyeceğim.Katılıyorum kendi futbolumuzu oynarsak kazanaıp geliriz ve play-off denen saçmalığın 2.haftasında turu atarız.Sonrası edirne ötesi sonrası yeni destanlar.İlk maçta bile bu kadar inanmadım kazanacağımıza,11 yıl sonra hayal meyal hatırladığım son galibiyetten sonra yenisi bu cumartesi olacak!

Şöyle mevki mevki oyuncu karşılaştırması yapıyorum mevcut form durumlarına göre Stoch-Emre eşleşmesi hariç tüm mevkilerde ya daha iyiyiz ya da eşit durumdayız, son maçlarda her ne kadar çok iyi oynamasakta onlardan daha iyi oynuyoruz, 9 puan gibi önemli bir puan farkıyla maça çıkıyoruz, bundan önce formda ve umutlu gittiğimiz Kadıköy deplasmanları olmuştu ama bu kadar karakterli, hırslı, tecrübeli ve soğukkanlı kadromuz olmamıştı, buna İmparator'un A.Kocaman'a olan bariz taktik, teknik vs. üstünlüğünüde eklersek puan veya puanlarla dönmemiz çok olası görünüyor; diğer taraftan bakarsak ev sahibi avantajı onlarda olacak, play off'un formalite olmasını engellemeye çalışan güçler olacak, klasik kadıköy balı da devreye girecek belki ama umarım kazanan biz oluruz, en azından 1 puanı alıp dönmeliyiz.

ilk 20 dakika çok kritik. Eğer maç başında gol yiyip özgüvenimizi yitirmezsek geçen her dakika bize avantaj olarak dönecektir. Kırmızı kart görüp eksilmezsek (kısacası sinirlerimize hakim olursak) galibiyetle dönüp play off u formaliteye çevireceğimizi düşünüyorum.

Stoch en krtik oyuncu karşı tarafta ayrıca Melo konusu önemli çünkü kendi seyircisinden gaz alıp sahada çirkinleşecek bir Emre olacaktır Melo emreye dikkat etmeli..Ayrıca Necatiden de bir gol bekliyorum..İnşallah kazanacağız ama fener balı devreye girerse o zaman sıkıntı yaşarız..

Umarım aykutun yapmış olduğu hatayı yapıpta hocamız sistemi değştirmez tıkır tıkır işliyor çarklar al önlemi stocha ver kadıköydekilere ağzının payını çık aslanım :)

İlk yarıyı 3-0 önde kapatıyoruz merak etmeyin:) ilk dakikalarda golü atıyoruz 2 tane kontradan geliyor..

Her zamanki gibi büyük baskı kuracaklar psikolojik olarak bu her maç böyle oluyor ve maçı bu şekilde kazanıyorlar. Nedense bu işi çok iyi başarıyorlar. Maç içine gelirsek kuracakları büyük bir psikolojik baskının da etkisiyle çok etkili başlayacaklardır. Özellikle ilk 30 dk da mutlaka gol bulmak isteyeceklerdir. Çünkü Rakibin kazanmaktan başka çaresi yok! Gol bulup daha sonra kontra pozsiyonlar arayacaklar. Eğer iyi direnir hata yapmayıp ilk 30 dakika da geriye düşmezsek maçı alırız. Bizim fizik kondisyonumuz çok daha iyi onlardan.
Diğer yandan Hakemi de lehlerinde karar aldırmak için zorlayacaklardır. Melo-Engin-Ujfalisi gibi oyuncularımıza hakem fırsat bulursa mutlaka kırmızı kart göstermek isteyecektir. Yıllardır onların sahasında kartlar Galatasaraylı oyunculara çok kolay çıkmakta. Bunlardan ders alıp fırsat vermemeliyiz.
Allah doğrudan dürüstten yana olan Galatasarayımızın yanında olsun.

Hakemide yenmek lazım... Tüpçü hakemini ayarlamış. Kendi çaplarında lige ayar verip, puan farkını azaltıp heyecanı devam ettirme derdindeler. Bülent Yıldırım atamasının açıklaması budur.

Digitürk mutlaka FB nin yenmesini istiyor. Federasyon da bunun farkında Galatasaray yenilirse ligde heyecan daha çok artacak play-off daha heyecanlı geçecek bunlar için llerinden geleni yapacaklardır.

Evet maalesef bu maç için gs medyası dışındaki tüm medya fener forması giymiş bu maçı onların kazanması için pusuya yatmış bekliyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar bunu başaramayacaklar bu kez psikolojiden bahsediyoruz evet ama son yıllarda hiç bu kadar sert ve kaliteli bir orta sahamız olmamıştı kadıköyde ( ayhanlar-mustafa sarplar) daha ismi aklıma gelmeyen kırılgan top yapamayan orta sahalarımız oldu bizim tek zayıf karnımızdı orta sahanın ortası ama artık o günler geride kaldı trnin değil belkide şu formlarıyla avrupanın en formda ilk 3 orta saha 2lisi bizde gerek selçuk gerekse melo orta saha üstünlüğünü kesinlikle onlara vermez bundan eminim. Bekle fener yıllardır cirit attığın sarplı ayhanlı orta sahalar yok bu maçta!!!