SSL 6. Hafta | Galatasaray 2 - Bursa 1

Kulübe çok ağır söylemler içeren bir mail attım..yaptıklarını açıklayacak bir kelime bulamıyorum..bilet fiyatlarını indirin dedikçe arttırıyorlar..stadın boş kalması çok hoşlarına gidiyor olsa gerek daha ne kadar az kişi gelebilir sorusuna yanıt aramışlar..

1. kategori - 600.00 tl
2. kategori - 500.00 tl
3. kategori - 350.00 tl
5. kategori - 150.00 tl
6. kategori - 80.00 tl
7. kategori - 40.00 tl
8. kategori -rakip takım - 40.00 tl

ayıp denen bir şey var. yollarda çektiğimiz rezilliğin bini bin para ama anlayan yok
bizim başımıza taraftarı dinleyen anlayan başkan ve yönetim gelmez
benim inancım kalmadı....

kombinem var ama şu fiyatlar gerçekten inanılmaz..Bence taraftara hakarettir zaten maçlarda birkaç dakika önce çıkmaya çalışıyoruz,metroda herkes birbirini ezerek gidiyor,soğuk havalarda daha sıkıntı üstüne bu kadar fiyat..Ayrıca stadın 10-15 binlik kısmı bu fiyatlar yüzünden boş kalacak..Bu yönetime hiç yakıştıramadım..

Bu maçıda kazanıp seri yakalamamız lazım artık.
Bilet böyle rezil yola çok fazla ama fiyatları düşürürseler bu sefer kombine alanlar şikayetçi olur fiyatları indirirseler kombineninde pek bi anlamı kalmaz.

Sıra geldi Bursa'ya.Melo kesin oynayacak bildiğim kadarıyla.Son 2 antrenmana katıldı çünkü.Akşamda güzel bir galibiyet alacağız inşallah.

ulan hakem adam orda zaten sıyrılmış niye atsın kendini yere ne gerizekalı adamlar var daha sonra mikrofondan penaltı geldi adam hayır dedi ne admlar var ya .

Oyun iyi hos ama Reira'dan su oyunu ile ne koy olur ne kasaba takimi ileri hatta bozan tek oyuncu az kaldi yuhalanmasina!

Hakem 5 kurusluk yonetim sergilemiyor penaltimizida yedi yuvarlak.

Sahadaki oyun tatmin edici ama saha sartlari oyunu riskli hale getiriyor.

Riera şu ana kadar ölü yatırım gibi duruyor umarım aldığı paraların karşılığını vermeye başlar artık..Hakem maça iyi başladı ama son bölümlerde tuhaf kararlar vermeye başladı özüne döndü..Mutlaka ikinci golü atmamız gerek,zaten iki top yapamıyor rakip işi garantiye almamız lazım.Oyun rakip sahada oynanıyor.