SSL 6. Hafta | Galatasaray 2 - Bursa 1

ilk açıklandığında söylemiştim Hüseyin Göçek'le işimiz var diye bir adam fenerli olduğunu bu kadar belli eder Allah aşkına vermesinler artık şu hakemi bizim maçlara. Eboue'nin penaltısını vermeyip maçı zora soktu bütün mücadelerimizde faul çaldı, 2-3 temiz top çalmalarımızda oyunu durdurdu, Sarı kart göstermediği adamımızda kalmadı. İlk yarı müthiş top oynadık 2.yarı 60dan sonra çok düştük oyundan. Sercan mümkünse sadece topuk pası yapsın :) yakıyodu takımı. Baros artık Riera'dan formayı kapar dicektim ama Engin ve Kazım'ın sakatlığı ciddi sanırım zaten zorunlu gircek gibi :/ o yüzden Riera 11'de devam eder ama kesinlikle performansını arttırması lazım bugün sahanın en kötüsüydü. bu hakettiğimiz 3 puan müthiş oldu şimdi asıl seriyi yaptık işte uzun bir aradan sonra şimdilik 1 günlükmüş gibi gözüksede lideriz. Antalya bugün Gençlerbirliği'nden 3 yedi Antalya deplasmanından da 3 puanla dönmeyi başarırsak tamamen durdurulmaz bir hal alırız.

ilk yarı oyun olarak baktığımızda fena değiildik hatta iyiydik bile denilebilir ama Kazım'ın sakatlık nedeniyle cıkması ile 2. yarıda hücumda hiç varlık gösteremedik,Riera gercektende sahadaki fiyaskolardan biriydi,1-0'ı kabullenmiş gibi oynama başladığımız anda Bursaspor oyunda üstünlüğü ele aldı ve Allahtan Baros girdide 3 puanı kurtardı...

Melo yine enfes oynadı heryerde idi,nerede kesilmesi gereken top varsa hemen orada bitiverdi...

şuan gözüken sistemimizde sol tarafımız çok zayıf maalesef,Engin oraya kayınca biraz kıpırdanma oluyor ama işte nereye kadar son olarak ta Riera yerine Podolski transferi gerçekleşebilseydi takım olarak 1 kademe daha ileride olurduk...

Reira'dan bir halt olmaz arkadaşlar. Bu ligide maksimum ve en iyi durumda 4 gol 4 asistle falan bitirir ötesi mümkün değil Reira için.

Tamamen ölü yatırım verilen bonservisi geçtim verilen yıllık ücrete yazık ki zaten takımda şu oyunu ile tutulacağına inanmıyorum.

Devre arasında stadtan yazmıştım yuhalama yakındır diye zira çıkarkende yuhalamalar oldu o böyle devam ettiği sürece taraftarın tepkiside artarak devam edecektir.

Takım 60 dk gerçekten iyi top oynadı o zemin ve bu havaya rağmen paslaşmalarımız gerçekten güzeldi top oynamaya çalıştık ama 60'tan sonra zorunlu değişikliklerin ve milli takımdan dönen oyuncuların yorgunlukları ile beraber oyundan düştük. Reira ile 10 kişi oynuyorduk zaten hocada onu çıkarmakta geç kalınca gol gelicem diyordu zaten Sercan'ın acemice ve şanssız hatasındanda gol geldi zaten.

Baros oyuna girdikten sonra bu anlamda tempoyu arttırabildik ki burada Reira'nın hücumda bize nekadar palanga olduğunu herkes görmüştür.

Netice itibari ile çok önemli bir maçta çok önemli bir galibiyet oldu takımı kutlarım ama Reira'yı bunun dışında tutuyorum kesinlikle.

Hüseyin Göçek hakında kımsenın en ufak bır tepkısı olmaması cok garıp adam resmen bizi baltalamak ıcın sahadaydı !

Eboue ve Riera benim gözümde 2 fiyasko transfer. Eboue'den hala umudum var yolun başı ancak Riera hücumu yavaşlatıyor sürekli olarak. Keşke paraya kıyıp Podolski'yi alabilseydik. Yeni çareler üretemezsek özellikle zorluk seviyesi yüksek deplasman maçlarında kanat organizasyonlarının azlığı can yakar ne yazıkki..

Maça gelirsek de, ilk yarıdaki oyun şahaneydi çok beğendim. Maçın en iyi 2 oyuncusu Elmander ve Melo idi bence. Sercan'ın, Gökhan'ın yaptığı hatalara pek takılmayacağım bu maç için. Zemin gerçekten çok kötüydü çünkü..

İnşallah Cuma günü Antalya deplasmanından da zaferle ayrılırız. Ve umarım Engin ve Kazım'ın durumları ciddi değildir

Hakem kötüydü,Takım ilk yarı iyiydi ama pozisyona giremiyoruz bunda Kazımın sakatlığı Reira'nın kötü oyunu etkili..Taraftar 2.yarının başı hariç iyiydi..Artık seri galibiyet sayısını arttırmalıyız özellikle deplasmanda..Bir parantezde Melo'ya açmak lazım adam savunmada kafasıyla top çıkarıyor ve inanılmaz seviniyor.Cana'ya diyorduk böyle savaşçı lazım melo 2 level üstü Cana'nın inşallah bonservisi alınır...

İlk yarı çok iyi oynadık özellikle tek pası çok iyi yaptık.Yine ilk yarı mücadele ve yardımlaşma çok iyiydi.İlk yarı eksik olanlar;fazla gol pozisyonuna giremememiz ve Riera nın takımı 10 kişi oynatmasıydı sadece.

İkinci yarı zeminin kötü olması ve milli takımlarda çok oyuncumuz olmasından dolayı oyundan düştük doğal olarak.İlk 11 başlayan 7 oyuncumuz hafta içi milli maç oynadılar.Sadece Melo,Engin,Ujfa ve Riera milli maç yapmadılar.

Bunun dışında Ujfa ve Melo herzaman ki gibi çok iyiydiler.Elmander de sahanın heryerinde vardı,çok mücadele etti.Hakan da her geçen gün iyiye gidiyor.

Hakem de malum zaten.Bünyamin den sonra bu adamın da hakemliği bırakması lazım.1 değil 2 değil yönettiği her maçımızda bizi doğruyor resmen.Neyse ki kral sahneye çıktı aldık maçı.

Hüseyin Göçek'in ne mal olduğu belli.İki sezon önceki İBB maçını,liderliğimizi çalışını hatırladıkça deliriyorum.O günün üstüne hala maçlarımıza atanabiliyorsa buz gibi penaltımızı da yer,maçı da katleder.
Bursaspor taraftarı Tayyip Erdoğan'a yalakalanmaya devam etsin.Kaypak başkanlarının masa başında sattığı Şampiyonlar Ligi haklarını geri alırlar belki.
Aşşaa yukarı

Hakkaten nedir bu Bursa taraftarinin basbakana yaptigi saksakcilik. Tayyip'in stadiymis sie olup gidecekmisiz. Onlarada stad yapilacak bildigim kadariyla. O zaman gorusuruz.

Eboue'de az da olsa kıpırdanma vardı dün. Maçtan sonra da tek başına tribünleri dolaştı ve armayı falan öptü..O da iyi oynamadığının bilincinde.. Dün tribünlerle biraz ısındı ara.

Yalnız Riera gerçekten çok zayıf kalıyor. Düzelecek mi bilmiyorum,düzelse iyi olur. Fizik gücü yetersiz, isteği yetersiz v.s.

Erkek basketbol takımımızın maçta olması güzeldi, çok soğuk havaya rağmen 30.000 küsür kişi olmamız güzeldi, maçtan sonra hiç beklemeden metroya binip, otutarak eve dönmek güzeldi, kazanmak güzeldi. Ama en güzeli Bursa tribünlerine , gol olmayan topu gol sanıp sevindikleri için verilen klasik tepkiydi. Ay ayol Bursaspor, Bursapor.

Fiyatlar falan neysede şu ulaşım problemi,çilesi, yağmur, aşırı soğuk ve buna rağmen 35.060 seyirci geliyorsa ben gerçekten taktir ederim bu olayı.

Ben öğrenci adamım, kombinemi almışım, işim gücüm yok giderim, hasta olsam problem değil okula gitmem 2 gün bişicik olmaz ama oraya gelen diğer binlerce kişi ertesi gün işe gitmek uyanacakken oraya geliyorsa gerçekten helal olsun.

Son iki iç saha maçımıza(Samsun ve Bursa) giderken sürekli bugün 23-24 binlerde kalırız diye gidiyordum her seferinde 35-36 binli rakamları gördük bu durumda ulaşım işi rahatlatıldığı an çok rahat 40.000 li ortalamalarla oynarız bu çok bariz belli.

Eboue konusunda eleştirilere tam olarak katılmıyorum. Zira onu Kazım'ın yerinde sırf hücum opsiyonlu oynatırsak, heleki böyle bir havada böyle bir zeminde efektif olmasını bekleyemeyiz ancak dün cidden kendisinde kımıldanma vardı özellikle son 10 dakika ayağında topu tutabilen yegane adamdı ve Baros'un golünden sonrada geçen sürece kalp sancısı çekmemizi engelliyen oyuncu oldu. Yani tabiki yetersiz bir forma sahip ama ışık veriyor ara ara Reira'da ise alacakaranlıktan başka bir şey yok.

Medical Park Sağlık Raporu: Kazım Kazım ve Engin Baytar

Bugün yapılan tetkikler sonucu Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Kazım Kazım’ın üst arka grup adalesinde, Engin Baytar’ın ise üst iç yan grup adalesinde (adduktor) yaralanma olduğu tespit edilerek sporcularımızın tedavilerine başlanmıştır.

Normal iyileşme süresi uzun olan bu iki sakatlık için rehabilitasyon, egzersiz ve yoğun medikal çalışma süreci başlatılmıştır.

eboue; ilk maçında orta sahanın sağı sonraki maçında sol kanat bir sonraki maçında sağ bek dün yine orta saha..

Gelde bu adamdan yarar bekle..haksızlık ..

Tabi canım bütün kombine sahipleride eksiksiz maça gidiyordu zaten :D
Dünkü maç için 12 binden fazla bilet satıldı arkadaşlar kaldıki kombineli adamın oraya gitmesi asli görevi değil, bizim oraya gitmemiz bile ayrı bir güzellik.

Dolayısı ile satılan bilet sayısı değil maça giden taraftar üzerinden konuşalım.

Bu yollar konusunda şikayet etmek bana yersiz geliyor artık,kulüpte bunun farkında ve bunu düzeltmek için ellerinden geleni yapıyorlar,bir süre bu eziyeti çekeceğiz mecbur,Galatasaray için değer diyelim.

Tepki gösterilecekse bu yolları yapmayan,bitiremeyen kurumlara gösterilmeli.Mail atılmalı,Faks çekilmeli,telefon edilmeli,maçta pankart asılmalı vs vs.

Bİlet fiyatları konusuna gelince kombine satışlarıyla parellik göstermke zounda bu fiyatlar.600 milyon dediğiniz yerin kombine fiyatı ne kadarmış açıp bakmak lazım.Şimdi orayı 300 liraya satarlarsa kombine alan adam ulan ben salakmıyımki kombine aldım demeyecekmi.Yani birşeyleri eleştirirken birçok etkeni göz önünde bulundurmak lazım,bu bahsettiğim sadece bir etken daha bir sürü etken var.