SSL 8. Hafta | Galatasaray-Gaziantepspor

her haltta fenerbahçeyi örnek gösteren arkadaşlarıda asıl şimdi görmek isterim..Galatasaray gibi bir kulübün gururuyla onuruyla bukadar oynanmaz..gösterebiliyor mu hakemler bırak kırmızıyı sarı kartı emreye bilicaya alexe..neden çünkü adamların yönetimi susmuyor konuşuyor..yeri geliyor takımı ligden çekme yaygarasını koparıyorlar yaygara maygara ama yapıyorlar birşeyler..Fenerin bizden tek üstün yanıda bu işte..Vallahi tebrik ediyorum 2 günde küme düşürülmesi gereken takımı hala ligde tutup şampiyonluğa oynatabiliyorlar hatta neredeyse yasa bile değiştirecekler yarını düşünüp..Küme düşürülmeyi bile kaldırtcaklar..yönetim artık yumruğunu masaya vursun diyoruz artık ama hep laf laf laff...Biz sadece rakibi kutlamayı biliyoruz oyuncularımızı kutluyoruz sonrada susuyoruz ha çok kasarsak hakemler iyi niyetli ama yanlış kararlar verdi diyoruz bitiyor..

Lig tv 3 maymunu oynuyor..
Markus denen adamın bizim ülkemizde ne işi var, her kararda hakemi savunuyor.
Ötekileri söylemiyorum bile zaten
Bu ne iştir ya.
Ben güçlü yönetim istiyorum!!

bu ilk mesajım sinirden kendime bisey yapıcam yemin ediyorum. 2 senedir resmen sistemli bir şekilde hakemler bizi doğruyorlar gecen senede bursa macında elle oynayan volkan şeni atamamıştı bu haysiyetsiz. Gecen sene başlayan tiyatro bu senede kaldığı yerden devam ediyor. Yönetimi mail yağmuruna tutalım bir şeyler yapalım bu böyle gitmez nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!

9 kişi kalıpta hala takımını alkışlayan GS taraftarı ve hala mücadele eden(Reira hariç) ASLANLAR bugünün sonrasında 3 puanı kaçırdı belki ama bence çok daha fazla şey kazandık bu maçta...

Lig tv 3 maymunu oynuyor..
Markus denen adamın bizim ülkemizde ne işi var, her kararda hakemi savunuyor.
Ötekileri söylemiyorum bile zaten
Bu ne iştir ya.
Ben güçlü yönetim istiyorum!!
Ben yanlış kanalı mı izliyorum..? Adam, eski bir hakem olarak ben böyle kötü yönetilen bir maç görmedim dedi. Hakem tayfası kaba tabirle maçın içine ettiğini dile getirdi.. Lig Tv ve Şansal'ı sevmeyiz ama farklı yansıtmayalım olayı.

Hakeme bende kızgınım ama bizim lehimize çok net iki karar var..Biri Melonun atılmaması diğeri Ujfalusinin atılmaması..Hakem bugün iki taraf adına maçın içine etti..Ayrıca 9 kişi kalınca iyi mücadele ettik bu umut verici ama Riera maalesef çok çok kötü..

Hakeme bende kızgınım ama bizim lehimize çok net iki karar var..Biri Melonun atılmaması diğeri Ujfalusinin atılmaması..Hakem bugün iki taraf adına maçın içine etti..Ayrıca 9 kişi kalınca iyi mücadele ettik bu umut verici ama Riera maalesef çok çok kötü..

Olaylara ne kadar güzel bakıyorsunuz.. Keşke sizin kadar soğukkanlı olabilsem.

Hakem Gaziantep adınada maçın içine etti derken...Gaziantep başkanına sorsan bunu derki bundan daha güzel edemezdi keşke her hafta maçımıza böyle etseler..

Bedavadan 3 puan aldılar daha ne olsun

Hakemin onlara kartı niye vermediğini açık açık söylemek gerekiyor mu gerçekten ?

Bugün hakeme kalsa 5 kırmızı çıkarırdı bize ancak kariyeri bitsin istemediği için 2 kırmızı çıkardı kimisini es geçtiki sizin gibi insanlar böyle düşünsün yanlı demesinler diye gelmeyelim bu dümene bugün hakem iki taraf adına falanda değil açık seçik sadece GS'ı dilim dilim doğramıştır zararı yanlışları sadece bizeydi başka kimseye değil.

Hakem bugün skandaldı..Ben cümlemi şöyle açayım o zaman hakem bizi gördüğü pozisyonlar yüzünden doğradı ama görmediği iki pozisyonda da hatalı karar verdi.Yoksa gidip hakem artniyetli değil diyecek halim yok..Ayrıca Melo bu hareketleri ikidir yapıyor bizi sıkıntılı durumlara ileride sokabilir..İnşallah demek istediğim şeyi anlatmıişımdır

Bu macın hakemini toprak kabul etmez.

Son yıllarda tonla macımız oldu içinde eyyam yapılan ama ben bu kadarını görmedim. Eğer buna da sessiz kalacaksa yönetim, hic bosuna yer işgal etmesinler. Yani artık bünye bir noktadan sonra ben alıstım diyemiyor, kaldıramıyor. Birşeyler yapılmalı...

''futboldaki kaosun içinde olmayan galatasaray'ı da kaosun içine çekmeye çalışanlar var. biz bunlara izin vermeyeceğiz. sahadaki hakemlerin, başkanlarından aldığı talimatla böyle çıktığını düşünüyorum. galatasaray daha puan kaybeder, puanlar kaybeder ama biz futbolu kazanmaya çalışıyoruz. fedakarlığımız bunun için. seyircilerimizi kutluyoruz bu tahriklere kapılmadılar.'' Ali Dürüst' ün açıklamları yetmez ama iyi bir başlagıç daha fazla yüklenmeli kulüp Mehmet Ali şimdi 30 gün hak mahrumiyeti verir. Allah sizi bildiği gibi yapsın

Servet gereksiz yere atıldı. O pozisyonun idamı sarıdır. Sabri haklı olduğu itirazının dozunu fazla kaçırınca yine haklı olarak kırmızı yedi. Muslera ikinci sarıdan kırmızı görmeliydi. Hakem bu maçın yükünü kalıdramadı bence. Ben hakemin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Hatta ben hiç bir hakemin art niyetli maç yönettiğini düşünmüyorum. Zaten böyle bir şey düşünsem futbol seyretmem. Hakemler kasıtlı olarak skor belirliyor ise bu spor seyredilir mi? Zaten şike operasyonunda hiç bir hakemin adının geçmemesi oldukça sevindirici.

Açıkçası kötü oynuyoruz arkadaşlar. Takımda ciddi bir temizlik şart. Bu arada Muslera hakkında gittikçe olumsuz düşüncelere kapılmaktayım.

Maçı izlediğime pişman oldum. Hakem ve yan hakemin bizim aleyhimize verdikleri bariz taraflı kararlar sonucunda artık oyuncularımız çığırından çıkmıştı. Sabri'nin kartı haklıydı ancak kendisini tarif edecek kelime bulamadığım yan hakem öncesinde verdirdiği 3-4 karar ile adeta Sabri'yi işledi. Sonunda Sabri bildiğimiz eski tepkiselliği ile kırmızıyı haketti. Açıkçası hakem bizi bıdı bıdı yaptı demeyi sevmem ama maçı kesinlikle tarafsız yönetmedi. Aleyhimize verdiği kararlar ile işi buraya kadar getirdi. Yine hasarlı çıktık. Kayseri maçına yansımaz umarım. Ben haftasonu Maraş'tan Kayseri'ye maça gideceğim. Ama eğer maçlar çalıkışırsa kesinlikle Kadın Basketbol takımımızı desteklemeyi tercih edeceğim. Çünkü artık hem hakemler, hem şaibeler, hem şaibelileri kurtarma çalışmaları, hem bizim durumumuz beni fazlası ile tiksindirdi. TSL sayesinde futboldan soğudum. Premier Lige bakıyorum. Bizdeki futbolsa bunlar ne oynuyor? Yok bunlar futbol oynuyorsa bizdeki ne? diye defalarca aklıma geliyor. Artık fazlası ile sıkıldım.

Dün gece 3 puan, sakatlık ve kartlardan 4 futbolcu kaybettik.

Bence çok daha fazlasını kazandık. İlerleyen günlerde hep beraber göreceğiz...

güney altta değilde doğu altta olsaydım kesin yan hakemi bükmüştüm..o salladığı bayrak biryerlerine kaçmıştı..sinirlerim yeni yeni yatışıyor..sabahtan beri aklıma geldikçe küfür ediyorum içimden..her hafta üzerine koyuyorlar..Galatasaray ı nasıl baltalayabilirizin tezini yazıyorlar..

Maçın tamamını televizyonda izledim. Orta hakeme bir iki pozisyon için suç bulunuyor ancak maçın başından itibaren bizim aleyhimize çalıştı. Maçın hemen başında Engin'i sindirdi. Bize yapılan faullere kart bile göstermezken bizim futbolcuların en ufak dokunmalarına faul çaldı. Ben Engin'in kırmızı kart göreceğini düşünüyordum. Sıra ona gelmedi. Yan hakemle birlikte tam anlamıyla maçı katlettiler. bu kadar ucuz olmamalı. Hiçbir yan hakemin orta hakemin gözü önünde olan bir pozisyonda kırmızı kart kırmızı kart diye bağırmasına anlam veremem.
Mücadele açısından bakarsak iyiydik. Ancak; takım çok ağır. Fiziğimiz çok düşük. Düşünün Servet oyuna yeni giriyor ve hemen adamını kaçırıyor, arkasında kaldığı için de yere indiriyor. Takımın tamamı neredeyse ağır oyunculardan kurulu. Çağdaş futbolda bu kadar yavaş oynayamazsınız. İlk önce buna çözüm bulunmalı. Defans-kaleci arasındaki uyumsuzluk da çok fazla dikkat çekiyor. Muslera başka bir alemde sanki, oyunu hiç takip etmiyor. Selçuk'un ilk haftalardaki katkısı birkaç maçtır yok. Herşeye rağmen takımın iyi yolda olduğu söylenebilir. Maçın sonucunu hakem belirledi. Düzgün bir hakemle bu maç en kötü beraberlikle biterdi.

Golü attıktan sonra 30 dakika uyuduk.Hakeme fırsat verdik.Kırmızı karttan itibaren yaşananlar malum,rezalet.
Basın toplantısıyla,ortalığı kasıp kavuracak açıklamalarla falan ilgilenmiyorum.Dün spor programlarında hakeme giydirenler bugünden itibaren Fenerbahçe'ye sözde destan yazmaya devam eder.Şike soruşturması karara bağlanmazsa,mevcut federasyon düşüp MHK'deki mentalite değişmezse bunları çok yaşarız.Kayseri maçı,Belediye maçı,Karabük maçı,Gaziantep maçı...Dört sezondur ne zaman şampiyonluğa göz kırpsak aynı senaryo.
Günün tek artısı Doğu alt ve Batı altın oyun genelindeki reaksiyonuydu.Bu agresifliği korurlarsa uzun vadede çok şey kazanırız.