SSL30. Hafta | Galatasaray-Kayserispor

Takımda bir kaç kişi GS'da oynadığını hatırlamaya başlamış biraz geç oldu ya neyse seneye yatırım en azından.
Skordan sıyrılıp baktığımızda gerçekten senenin geneline kıyasla iyi oynadık.Yukarıdada dedim sağ kanatta Kazım olsa hoca Cana'yı oynatsa Mustafa yerine çok çok daha üstün bir maç çıkartırdık.

Gol atamamamıza gelince bu maç için söylüyorum en büyük sebep Baros oldu.Ne gibi bir sıkıntı yaşadı bilmiyorum gerçekten ama inanılmaz isteksiz,etkisiz ve arzusuzdu.Takımı 10 kişi bıraktı 2. yarıda denilebilir.

Arda Turan ilk yarıda çok güzel oynamasına karşın ikinci yarı oyundan düştü.Bariz şekilde fiziksel durumu oynamasına izin vermedi.Zaten bu kondisyon sorununu çözmediği taktirde ne gerçek anlamda bizde nede şayet giderse avrupada başarılı olması zor.
 
Dün Servet, yediğimiz ilk golde seyretti resmen, birilerinin ona güvenmediğini hissetti herhalde.

Takımda istemediğim birinci isimdir bu Servet, Bam'dan bile daha fazla gitmesini istiyorum. Önce satan, sonra yatan !
 
Sarp verdiği her pastan sonra rakip oyuncunun arkasına geçiyor. Top kullanmaktan kaçıyor. Zan ile Servet'e ise çok geniş alan kaldı ilk zamanlarda. çünkü Aydın sıfır defansla oynadığı için ilk 20 dakika oyunun tarafından golu yedik zaten. Pasın atılması Aydın'ın hatası ama pasdan sonra Zapata'nın çıkışı, Gökhan'ın amaçsız şekilde ön direğe koşması, Servet'in bizim gibi pozisyonu izlemesini görünce herlade antremanda bunu çalışmışlar dedim kendi kendime.
Arda çok koştu, sorumluluk almaya çalıştı ama kanatların çalışmadığı bi günde fazlasını yapamadı. Kazım ile Sabri'nin arka arkaya olup o kanadın çalışmadığı bir maç hatırmıyorum mesela. İyi tamamlıyorlardı birbirlerini. Birde orta alandan normal bir top dağılımı olmadığı için hep hücümdan birileri gelip topu aldı. Halbuki ortada yapılacak 1e 2lerle adam eksiltip topu kanatlara açsak çok rahat bir maç izleyecektik.
Bizim açımızdan kaçan pozisyonlar ekseninde şansız bir maç oldu. Bugun sahadaki kadronun oynayabileceği bu kadardı işte. Tabi bizim için maç 80'de bitiyor. Kalan 10-15dkda skoru korursak ne ala.
 
Bu takımda en son laf söylenmesi gereken adamdır Sabri.Adam iyi GS li,efendi ve işini sonuna kadar yapmaya çalışıyor.Adamla o kadar dalga geçiliyor daha bir kez bile kötü bir cevap vermedi dalga geçenlere.doğrudur 3-4 yıl önce çok saçma tercihler yapıyordu oyun içinde ama artık kötü tercihlerinide azalttı.Daha ne yapması gerekiyor Sabri nin.Yerinde olsam giderim bu ülkeden.Bu kadar çalışıp,didinen,emek harcayan bir adamı haketmiyor çoğu GS taraftarı.

Doğru ya 'Harry Harry Kewell' diye bağırsın taraftar.Ne de olsa Sabri den daha çok mücadele ediyor,daha çok istiyor kazanmayı, Sabri den daha çok GS li Kewell ve diğer yabancılar.Bende Kewellı çok seviyorum ama onca maç GS ye katkısı olmayan Kewell a bu kadar tezahurat yapılıyorsa Sabri ye de yapılmalıdır.Hatta en çok Sabri ye yapılmalıdır.
 
Sezon bitse de gitsek havasındayız ama kenar yönetimi taraftarın çileden çıktığı isimlere ısrarla ilk 11´de yer vermeye devam ediyor. Genç oyunculara bu maçlarda şans vermeyeceksek ne zaman oynayacak bu çocuklar?


Not: Sabri ile ilgili yazıları kendi başlığında konuşmak daha doğru olur diyerek ilgili yere taşıdım.
 
Ya 30.000 e yakın insan vardı tribünde helal olsun Galatasaray taraftarına şöyle bi zamanda sahada karşılaşacakları tablo aşşağı yukarı belli iken gene geldiler stada, fener böyle bi maçı 10.000 kişiye anca oynardı emin olun.

Maça gelince okadar istekli hevesli gittimki stada her şeye rağmen ama gelin görün ki şu takım tüm yaşama enerjimi alıyor götürüyor ya.
 
Pegasus üstte 407nolu kapının hemen üstünde bi abi var. Her maç avazı çıktığı kadar herkese bağırıyor. Hemde o kadar boş olaylara bağırıyorki yaşamak lazım. Tek bitanesini yazarsam gerisi gelir zaten.
Milan Baros devre arası çalışırken kaleye şut filan çekiyordu. Bizim abi başladı bağırmaya Anca boş kaleye atarsın Baros küfürküfürküfürküdür, adam ol laaann biraz vs. işte. Her maç ayrı sabır testi oluyor.
 

Üst