STSL 13.Hafta Genclerbirligi-Galatasaray

-20 derecede, o akşam yolu 19 Mayıs Stadı´na düşen herkesin futbol teröristi muamelesi gördüğü, 500 kişiye oynanan Ankaragücü maçına dahi giden biri olarak bu maça gidememek rahatsız etti beni. İş hayatının acımasızlığı bu sene kabus gibi üstümde... Bu maçın ardından ciddi ciddi bende bir sorun mu var demeye başladım ki imdadıma Onur Uncu yetişti, kendime haksızlık yapmayım...

Maça dönecek olursam; iyi oynamamışız, güven bunalımından çıkan bir oyuncumuz sahada yer almış... Kazanmışız, bir diğer tesellimiz ise tribünlerin çok iyi olduğu söyleniyor.

Bu kadro yapısı ve etkisiz futbola rağmen evinde namağlup olan bir takımı yenmek büyük başarı bence. Derbi daha anlamlı hale diyebiliriz.. Aydın devre arasında inşallah gider, Mertan'ı kazanmayı deneseydik keşke. Aydın'ın bu torpili nereden geliyor bilmiyorum ama hiçbir işe yaramıyor ne yazıkki..

19 Mayıs sorunu benden kaynaklanıyor zannediyordum; ama Onur Yavuz'un etkisini es geçemeyeceğim. :)

Maçın kontrolü bizdeydi genel olarak. Pozisyon kaçırdığına üzülmedi sanırım iki taraf da. Sadece Tum'un ceza sahası içinde vuramadığı bir pozisyon vardı, onu atsa belki galip gelemeyecektik.

Kayıpsız bir galibiyet oldu.