haklısın anıl bakalım 5 gibi gider dolanırım artık düzgün bir yer görürsemde otururum direk
Haftaya beraberlik yetiyor mu?
Sakin ol kardes, ben sordum sadece yav.beraberlik yetse nolacak kendi evinde maç kazanamayan bir takımımız var...85. dk'da 2-0 önde oldugun maçta berabere kalıyorsan bunun hiçbir dünyada izahı yok...
melik beraberlikle galibiyetin puan açısından farkı olsada sonuç açısından hiç bir farkı olmadı(kazansak arada 2.5 puan olacaktı- berabere kaldık yarım puan kaldı) 2 durumdada deplasmanda yenilmememiz gerekiyordu yani sonuçta hala beraberlik bizim işimize geliyor.. Ha şunu diyorsan; kazansaydık moralli giderdik diye bence yanılıyorsun berabere kalmamız takımın civataları dahada sıkmasına ve olayı çok daha ciddiye almasına neden olacaktır. o nedenle hayırlı oldu... Benim asıl korkum şu: kadıköyde şampiyon olursak ve o hayvanlar sahaya inip bikaç tane galatasaray armalı insanı öldürürse! bunu kim nasıl açıklayacak? dijitürk benim param bikaç insanın hayatından çok daha önemlimi diyecek!!!
Sakin ol kardes, ben sordum sadece yav.
Galiba taraftar arkadasimiz vefat etmis.Türk Telekom Arena´da BJK macini izliyen bir taraftar kalp kirizi gecirmis. Allah sifa versin. LIG TV anladin sen onu......
Galiba taraftar arkadasimiz vefat etmis.
beraberlik yetse nolacak kendi evinde maç kazanamayan bir takımımız var...85. dk'da 2-0 önde oldugun maçta berabere kalıyorsan bunun hiçbir dünyada izahı yok...
Bu yorum demogoji olmuyor mu peki?Aynı mı iki maçın şartları?adamlar 1-0 yenikken 1-2 maç kazanmasını biliyor biz dk. 80'den sonra 2-0 ı koruyamıyoruz...mümkünse şampiyon falan olmayalım...
Iyi sevindim.fossacimbom'dan alıntı,
Beşiktaş maçında rahatsızlanan arkadaşımızın vefat ettiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Durumu iyiye gidiyor, bilgilerinize..
kendi evinde kazanamayan bir takım demenin ne mantığı var ? beraberliğin yada galibiyetin bir farkı var mı ?
fossacimbom'dan alıntı,
Beşiktaş maçında rahatsızlanan arkadaşımızın vefat ettiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Durumu iyiye gidiyor, bilgilerinize..