Süper Kupa Final Müsabakası | Galatasaray - Fenerbahçe

Gönlüm tabikide Galatasarayın galibiyetinden yana ama fenerbahçe sezonu erken açtığı için biraz daha hazır gözüküyor.Ama fenerbahçede Gökhan Gönül'ün olmaması çok büyük bir dezavantaj Vaslui maçında fenerbahçenin en iyisiydi.Tahminimce 1-0 kaybederiz.

İki takım da hazır değil ama F.Bahçe'nin ileri hattı hariç çok sıradan bir kadrosu var orta sahayı alabilirsek ki alırız gibi görünüyor maçı kazanırız.

Gönlüm tabikide Galatasarayın galibiyetinden yana ama fenerbahçe sezonu erken açtığı için biraz daha hazır gözüküyor.Ama fenerbahçede Gökhan Gönül'ün olmaması çok büyük bir dezavantaj Vaslui maçında fenerbahçenin en iyisiydi.Tahminimce 1-0 kaybederiz.

bravo . Fenerbahçe bizi parçalar dağıtır rezil rüsva eder demeyi unutmuşsun..!!

bravo . Fenerbahçe bizi parçalar dağıtır rezil rüsva eder demeyi unutmuşsun..!!
Fikrini söylemiş arkadaş saygı duymak gerekir, hani geçen sene Arena'da ki 2 1 lik mağlubiyetten sonra şu an hazır olmayan ve ciddi eksikleri olan takımımızın 1 0 kaybetmesi çok anormal bir durum olmaz.

Neyse ben bu 'hazır gözükme' olayını anlamıcam sanırım. Yahu adamlar bütün hazırlık maçlarında sefilleri oynadı, Vaslui ilk maçı bizim Lazio maçına ikinci maçı Fiorentina maçına geldi iki takımda Vaslui'den kat ve kat güçlü ve bizim onlar karşısında iki yarı iki ayrı kadro çıkmamıza rağmen oyunumuz çok daha üstün.

Altı üstü fb 2 hazırlık maçı fazla yaptı bumudur daha 'hazır gözükme' sebebi yada nerede gözüküyor bu durum bir söyleyinde bizde bakalım.

Şahsen saygı duymuyorum. yeniliriz yeneriz önemli değil ben hazırlık maçı olarak görüyorum. Ama foruma üye olup daha lk mesajlarında Fener bizi yener en iyi oyuncuları şu Vaslui maçı şöyleydi diyerek Galatasarayla ilgili tek bir kelam etmemek biraz farklı geldi bana. Fb'nin forumlarına gidin bakın bakalım hiç Galatasaray bizi yener diyen biri var mı?? Ki şu an daha güçlüyüz daha formdayız tüm oklar bizi gösteriyor. 4-1 e aldanmamak lazım Vaslui neredeyse Fener'e go home diyecekti.

Hee kesin kaybederiz Fener'e. Nasıl olsa Avrupa'nın en büyük takımlarında birini elediler Şampiyonlar Ligi'nde. Biz ise hiç hazır değiliz. İtalya Ligi'nin en zayıf en rezil rüsva takımlarını zar zor yendik. 2. mesajı böyle olan bir kişinin bu forumda işi olmadığını düşünüyorum.

Hee kesin kaybederiz Fener'e. Nasıl olsa Avrupa'nın en büyük takımlarında birini elediler Şampiyonlar Ligi'nde. Biz ise hiç hazır değiliz. İtalya Ligi'nin en zayıf en rezil rüsva takımlarını zar zor yendik. 2. mesajı böyle olan bir kişinin bu forumda işi olmadığını düşünüyorum.

Yalnızca fikrimi belirttim.Evet foruma yeni kaydoldum kusura bakma fenerbahçe kazanır diyerek görüş bildirmenin yasak olduğunu bilmiyodum.Ayrıca sen 500. mesajını atsan ne yazar hala insanların görüşüne saygı duymayı öğrenemedikten sonra.Bu arada buda 3. mesajım İyi forumlar...

Yalnızca fenerbahçenin biraz daha hazır olduğunu söyledim.Maçıda kaybedersek(Gönlüm tabiki kazanmaktan yana) 1-0 kaybederiz dedim.Ayıca sözlerimin hiçbiri fenerbahçe bizi parçalar dağıtır rezil rüsva eder gibi bir anlamda taşımamakta ama nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlarsınız.Bu sadece benim görüşüm.

'Durmuş saat bile günde iki kez...' biliyorsun Asım napalım işte doğruya doğru deme huyumuz var :)

Doğan sen doğruya doğru demiyorsun ki sen doğru benim dediğimdirden başka bir şey söylemezsin genelde :) neyse konudan uzaklaşmayalım bu arada Yavuz Balcı bu foruma Fenerbahçe maçları öncesi Fenerliler genelde üye olup Fenerbahçe bizi yener der sinir bozmaya çalışır giderler bir an seni de onlardan sandım umarım değilsindir. Lakin bizim adminler nereden çıkarıp buluyorlar bilmem Abdülhamid'in hafiyeleri gibiler asıl adını dahi söyleyip şutluyorlar forumdan. Günahını aldım galiba kusura bakma..

Twitter veya Facebook hesaplarımdan hangi takımın taraftarı olduğumu anlayabilirsin.Foruma Johan PRD(emre elmalıderoğlu) sayesinde kaydoldum.Twitter hesabından link atmıştı dikkatimi çekti kaydoldum.Fenerbahçe maçı öncesi gelmesi tesadüf.

Ezeli Rekabet, Kupa Sayısı: Galatasaray 45 – Fenerbahçe 31
Tarih boyunca birbirleriyle rekabet eden iki kulübün resmi kupa sayısı toplamında üstün olan taraf ise Galatasaray. Futbol takımımızın 45 şampiyonluğuna karşılık Fenerbahçe’nin şampiyonluk sayısı 31’de kaldı. Toplam kupa sayılarından oluşan tablo şu şekilde:

Organizasyon Galatasaray Fenerbahçe
Türkiye Ligi 18 * 18
Türkiye Kupası 14 ** 5
TFF Süper Kupa 11 ** 8
UEFA Kupası 1 0
UEFA Süper Kupa 1 0

* Türkiye Ligi’ndeki şampiyonluk rekoru Fenerbahçe ile birlikte paylaşılıyor…
** Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa’daki şampiyonluk rekoru Galatasaray’a ait.

Resmi sitemiz yapmazdı böyle şeyler ama sanırım Fb'ye bunları ara sıra hatırlatmak lazım. :)

Kaçıncı defa söylüyorum bilmiyorum ama Elmander Şampiyonlar Ligi için falan yeterli bir oyuncu değil. Bizim mutlaka bitiriciliği yüksek bir oyuncu almamız lazım.

Bu da Gürcan Bilgiç'e kapak olsun.Bol keseden golleri kaçırmasak çok daha farklı kazanabilirdik.Gol atacak adam eksikliğini yinede gözden kaçırmamamız gerekiyor.