Survivor Karayipler

Acun'un yeni projesi Yetenek Sizsiniz'in bitmesiyle birlikte başlayacak. Bu kez 6 ünlü ile 6 ünsün Karayipler'de ayakta kalmak için mücadele verecek. Ünsüzler kadrosu için başvuru tarihi bir süre önce doldu. Ünlüler kadrosunda ise çok sürpriz isimlerin olacağı söylentileri var. Şu ana kadar 6 ünlüden 2si belli oldu. Bunlar, Pascal Nouma ve Derya Büyükuncu. Aslında rahmetli Defne Joy Foster da bu projede yer alır diye bekleniyordu ama olmadı ne yazıkki, hayat... Diğer kalan 4 ünlü bakalım kimler olacak, merakla beklemekteyiz...

Survivor serisi başladığından beri hiç kaçırmadığım tek format,saçma yanları da var ama güzel bir program.Umarım Yetenek Sizsiniz bir an önce final yapar.

Yarışmacı sayısı 14 olarak değiştirildi ve 7 ünlü belli oldu kesin olarak... Özge Ulusoy, Nihat Doğan, Ebru Destan, Derya Büyükuncu, Zeynep Tunuslu, Asena ve Pascal Nouma.

Acun Ilıcalı sürprizler var diyordu, Nihat Doğan olsa gerek bu isim :D

Sabah telefondan baktım bir ara nete o zaman gördüm espri falan zannettim bir daha da giremedim bu saate kadar öyle gidiyordum şu ana kadar... Robinson Nihat :) Bu yarışmadan sonra felsefe tarihinde yeni bir devir başlayabilir :D

Keşke şaka olsa.Bunlar da ne ya Derya ,Pascal tamam da diğerleri komedi sanki :S

Sonuçta yarışanları sevmek, beğenmek göreceli bir kavram ancak Nihat Doğan bu yarışmayı izlenebilirlik açısında Pascal Nouma ile birlikte sürükler. Bu tür yarışmalarda favoriler, güçlüler önceden elenmeye çalışılır. O yüzden favori gösterilemez. Ancak hakeden kazanacaksa ve eğer ünlülerden biri kazanırsa bu isim de Derya Büyükuncu olur gibi duruyor

Ekranlarda en sevdiğim yarışma programıydı Survivor,Acun'u sevmem ama yinede büyük keyifle izledim tüm Survivor yarışmalarını ama bu sefer izleyeceğimi sanmıyorum sebebi ise reyting uğruna yapılan medya maymunluğu.

Yine güzel olan herşey kirletilir bunu anladım,bundan sonra ki survivorada ajdar'ı alırlar artık ...

Benim aklımdan bi düşünce geçti,Ntv'de program yapan Serdar Kılıç adında on numara bir abimiz vardı,oda survivor benzeri bir programın yapımcısı olsa çok güzel olur.

Ayrıca Pascal Nouma'dan o kadar nefret ettim ki.Adam Türkiye'de parayı buldu,herşeyde o çıkıyor,reklamda o,dans yarışmasında o,bilmem nede o ,yakında bi siyasi partiden milletvekili adayıda olur nouma şaşırmam,hep aynı saçmalıklar işte alışmak lazım belkide :)

Ekranlarda en sevdiğim yarışma programıydı Survivor,Acun'u sevmem ama yinede büyük keyifle izledim tüm Survivor yarışmalarını ama bu sefer izleyeceğimi sanmıyorum sebebi ise reyting uğruna yapılan medya maymunluğu.

Yine güzel olan herşey kirletilir bunu anladım,bundan sonra ki survivorada ajdar'ı alırlar artık ...

Şu yorumunun noktasına virgülüne kadar herşeyine katılıyorum,ellerine sağlık.

Dominic Cumhuriyeti'nde yapılacak ve 53 gün sürecek yarışmada doğaya karşı savaşacak ünlüler arasında Özge Ulusoy, Zeynep Tunuslu, Nihat Doğan, Pascal Nouma, Asena ve Ebru Destan yer alıyor. Yarışmanın hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu yapan Acun Ilıcalı, dün yarışmacılarla beraber basının karşısına çıktı. Amerika’da olan milli yüzücü Derya Büyükuncu’nun ise yarışmaya Amerika’dan geçeceği belirtildi. 500 bin TL ödüllü yarışmanın bir adada yapılacağını hatırlatan Ilıcalı, 12 kişilik sağlık ekibinin görev alacağını belirtti.

Habertürk'te yer alan habere göre ise Acun Ilıcalı, ünlüleri yarışmaya katılmaya zorlu doğa koşullarını anlatmadan ikna ettiğini sonra gerçek koşulları ortaya koyduklarını söyledi. Manken Özge Ulusoy’u "Gel tropikal adada güneşleneceksin, denize gireceksin" diyerek kandırdığını itiraf etti

Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarın başlıyor.

Dominik Cumhuriyeti’nde zorlu doğa şartlarında gerçekleşecek olan "Survivor Ünlüler-Gönüllüler"de herkesin yakından tanıdığı isimler büyük ödül için yarışacak. Survivor’ın ünlüler kadrosunu Pascal Nouma, Özge Ulusoy, Nihat Doğan, Zeynep Tunuslu, Asena, Ebru Destan ve Derya Büyükuncu oluştururken, ünlülere rakip olarak halktan seçilen gönüllüler kadrosunu ise; Taner, Taçmin, Tefik, Ceyda, Gökhan, Didem ve Vedat oluşturuyor.

Haftada Üç Gün
Program, yarışma bölümleriyle Cumartesi-Pazar akşamları banttan, finaliyle ise Pazartesi akşamı Karadağlar'ın kısa özet üstü yeni bölümünden hemen sonra, canlı olarak ekranlara gelecek.

Nihat'tan ilk gün incileri....

& bizim arabamızda geri vites yoktur
& aldığımız iş namusumuzdur
& ulan şerefsiz ağaç zorluk çıkarmada kırıl hadi

:):)

Hayatımda izlediğim en komik ve en boş Survivor bu. Bir bölüm yayınlandı daha gerçi... Ünsüzler'de Taner isimli arkadaş ile ünlülerde Nihat Doğan ne zaman konuşmaya başlasa gülmeye başlıyorum...