Survivor Karayipler

Bence Ebru Destan gönderilmeliydi yarışmadan. Nİhat yarışmayı kazanmış Adam kolunu kaldırdı kaldırmadı daha Ebru, "olsun benim kahvaltı edecek arkadaşlarım var en azından!!!" diye bağırdı. Ne gereği var bunu demessinin? Ondan sonra Nİhat ekmek arası kaşar vs dedi diye suçlumöu oalcak? Ebru o lafları diyerek Pascal'a gazı verdi. PAscal dediğin adam köylünün önde gideni. Sporcu kişiliği olmadığını herkes biliyor. Fransada kimse sallamaz burada adam sıfatına konulduğundan zaten, Türkiye'den ayrılmıyor.

Derya da gerçekten bir sporcu duruşu sergiliyor. Bu yüzden tebrik ediyorum onu.

NOT: Ya Galatasaray bizi düşürdüğün ahllere bak sörvayvır seyredenmi ararsın Behzat mı seyreden ararsın. Hafta sonu TV ratingleri yükseldiyse bunun sebebi GS'ın şampiyonluk mücadelesinde olmaması:S
O ekmek arası kaşar laflarını nihat ebru'nun o sözlerinden önce dedi,bildiğin tahrik etti ama ben Ebru'yu falan savunmuyorum bana ne hepsi bir benim için,yesinler birbirlerini.

Nihat'ın "Bazen susmak da çok şey anlatır." dedikten sonra montajlı bir şekilde 10 dakika konuşması garip. Biri bu adama ağzından çıkan sözlerin ne anlama geldiğini anlatmalı.

Acun'da, reyting uğruna en samimi arkadaşlarını harcayabileceğini, adamlığını kanıtlamış oldu. Daha önceki survivorlarda Nihat'ın durumundakiler elenmişti ama reyting canavarı programda kaldı.

Ya ikisini de ele, ya da Pascal'ı ağır tahrikten affet.

Fenerli değil mi hepsi aynı bunların işte... (Konuyu müthiş yere bağladım. :))

Aklıma geldi. Konseyde Nihat tükürükler saça saça konuşuyordu "Onu ben kolladım, Tefik'in kulağına eğildim, Asena benim kilomda değil" derken aa birden Nihat sessiz moda geçti. Böylede makas olmaz ki :))) Dedim acaba Pascal arkadan parmağını mı salladı... Madem keseceksiniz bari doğru yerden kesin de anlamayalım...

1- Pascal'ı dört kişi bile durduramaz. Hele çamurlar içinde elden kayan bir Pascal'ı kimse durduramaz.
2- Bana kalırsa bu Pascal'la Ebru Destan arasında bir şeyler var. Hiçbir şey yoksa bile duygusal bir yakınlık var...
3- Nihat Doğan dayak yiyeceğini bile bile gözü kara kavgaya dalan tiplerdenmiş. İri yarı Pascal dört kişiyi peşine takmış üzerime geliyor demeden bodoslama daldı kavgaya.
4- Nihat Doğan'a saldıran Pascal'ın gol sonrası elini şortuna sokan Pascal'dan hiçbir farkı yoktu.
5- “Suya sabuna dokunmaz” tanımının karşılığı meğer tam Derya Büyükuncu'ymuş. Bir kavgaya bu kadar mı uzak ve kayıtsız kalır bir insan...
6- Taner'i sevdim ben... Deli meli ama kavgada ilk araya kendini atan oydu, sonra Tefik...
7- Acun kavga sonrası “Bu işi siz tahrik ettiniz” diye bir fırça kaydı kadın yarışmacılara... 15 yıldır hiç bu kadar sinirli görmemiştim Acun'u...

Pascal mı haklı Nihat mı?

Gözümün önünde yaşanan, hatta bir ara arada kaldığım bu kavgada haklı olan biri varsa tartışmasız Nihat...
Laf atılır, gerginlik olur, ağız kavgası yapılır ama iş şiddete gelince orada durmayı bileceksin.
Pascal Nouma duramadı, sinirlerine hakim olamadı...
Basının adaya geldiği gün gazetecilerin önünde Nihat'a saldırdı.
Hem de bir değil, iki kere...
Bir kere olsa yine belki anlaşılırdı ama planlı yaptığı ikinci saldırı Pascal'ı tamamen haksız duruma düşürdü.
Bu yüzden bu kavganın galibi Nihat'tan başkası değildir.

Cengiz Semercioğlu olay esnasında oradaymış. Onun değerlendirmeleri bu yukarıdakiler.

pascal iyi yaptı vallahi helal olsun bir insanı bu kadar tahrik edersen sonunda olacağı budur işte nihat efendi ayrıca bugüne kadar türkiyede yayınlanan bütün survivorları izlemiş biri olarak ilk defa bu kadar dengesiz bir yarışmacı gördüm asenaya konseyde etmediği laf kalmadı sonra hastalanınca hemen yanına gidip onu sakinleştirmeye çalıştı.inşallah yarışmayı tacmin veya deryadan biri kazanır birde tefike uyuz oluyorum nihat ve tanerin oy potansiyelerini bildiği için hemen onların yanına sıvıştı çakal ha son olarak pascal ilk saldırıya geçmeden önce nihat taneri pascalın önüne atıyor kendine kalkan olarak bunu neden yaptı acaba delikanlı nihat

Pascal dediğin adam zaten pimi çekilmiş bomba,gidip Derya'da da patlayabilirdi.Acun efendi de bide fırça kayıyor millete.Ben soktum sanki Pascal'ı yarışmaya.Bu yüzden öyle çok fazla detaylara girmeyeceğim,izleyenlere tek tavsiyem tadını çıkarsınlar.Daha ne sular akar o adada. : )

Son derece basit oyunlar ve zor şartlardan tamamen uzak adı survıvor olan ama iin entresan yanı çokda iyi izleten program..Ama benim anlamadığım 3 tane orada benim bildiğim sigara bağımlısı adam var..O adamlar illaki sigara içmeden yapamaz onları nasıl tedarik ediyorlar..Artı su ihtiyacını heralde denizden içerek gidermiyorar.Birde en komiği maşallah zor şartlar diye saçları sakalları birbirine karışmış kesmiyorlar ama çok afedersiniz hepsininde koltuk altları pırıl pırıl..Adada Jilet ağacıda var heralde. ve son nokta Ada konseyinde bayanlar o bacakları nasıl ve niye yağlarsınız acaba.Ha doğru ada da markette en çok satılan oydu doğru:)

Nihata gelincede yani tipik bir kenar mahalle erkeği gibi delikanlılıktan gem vurup durdun.astın kestin ama küçümsediğin adamı 4 kişi zor zaptetti.Ha birde üzerine geldiğinde önce Taneri öne fırlatmasıda işin başka boyuttu..Saçma basit ama herzamanki acun klasiği izlettiriyor adama

Nouma bugün Türkiye'ye döndü. Açıklama yapması sözleşme gereği yasakmış Acun gelince gerekli açıklamayı yapacakmış zannedersem.. Bir grup Beşiktaşlı karşılamış kendisini..

Atatürk Havalimanı'na Pascal Nouma hayranlarının yanı sıra Nihat Doğan'nın hayranları da gelmiş. Pankartlarıyla Nihat Doğan'a sevgi gösterisinde bulunan grup, "Nihat'a uzanan eller kırılsın" yazılı pankart açmış... Hakikaten toplumumuzda bir yığın boş insan var, Allah insanlara akıl fikir versin...

valla Nihatın çok ta savunulacak bir yanı yok ama 10 sene önce 70 milyona karşı şortunun içinden penisini tutup şov yapan bir adamında savunulacak pek bir tarafı yok....

Asena mesleğini adadada gösteriyor.Çok iyi kıvırıyor.İlk önce konseyde kağıda adını yazdığı Taner i yazamadı(yemedi) gitti Ceyda yı yazdı.Daha sonra başka bir konseyde bayılma taklidi yaptı.Sonra Ebru ve Ceyda nında yardımlarıyla büyük bir kavgaya neden oldu.Birde gittiğinde Nouma ya sarılıp ağlamaya çalışıyor.Gözünden bir damla yaş gelmiyor.Ağlayacağım diye perişan oldu ama nafile.:)

Olayların sorumlusu Ebru Destan bence,ortalığı karıştırıyor sürekli.Tam bir mikropmuş.:D

Ben Derya nın duruşunu beğendim çok efendi ve dürüst adam.Ata'mın sporcu tanımına çok uyuyor.Ünlülerden sadece onun kazanmasını isterim.

Pascalın ayrılmasından sonra onun yerin galiba Taner'i sırtından vuran Meter Mevsimler gelebilirmiş:)

gelirse işte o zaman kavgayı gör....

Ünlülerden biri gittiği için onun geleceğini pek düşünmüyorum açıkçası, zaten 3 haftadan az süre kaldı çekimlerin bitmesi için. Ama Acun Meter'i kesin olarak getirecekmiş adaya. Artık ziyaret amaçlı mı olur bu yoksa yarışmaya mı katılır bilinmez, Acun reyting için herşeyi yapar yani sürpriz de olmaz katılması Survivor'a açıkçası :)

Öyle birşey olursa Taner o Meter'i adada boğar herhalde :D
Meter'de amacına ulaşmış olacak Taner üzerinden şöhret olarak valla kıskanır yakar adayı.

Survivor'ün Bilinmeyenleri

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, Survivor adasındaki yaşamla ilgili soruları yazdı:

Tuvalet var mı? Kesinlikle yok... İhtiyaç gidermek için arkaya, ormanın içine gidiyorlar, hatta çabuk dönmeyenide hemen görevliler uyarıyor...

Yemek veriliyor mu? Hiçbir şey verilmiyor. Bu yüzden haşlama, kızartma, muzu her şekilde pişirmeyiöğrenmişler. Çok muz kabız yapıyor, çok kokonat ishal...

Sigara yasak mı? Böyle bir ihtimal bile söz konusu değil, sadece yarışmacıların değil kameramanların da sigara içmesi yasak...

Kameramanlar ne yiyor? Kameraman ve görevlilerin ayrı bir bölümü var, buraya yarışmacılar giremiyor. Orada kendilerine ait bölümde yemek yiyebiliyorlar. Ancak kameramanların yarışmacılar önünde yemek yemesi yasak.

Seks yapılıyor mu? Açlıktan ve gerginlikten kimsenin aklına seks yapmak gibi bir şey gelmiyor. Böyle birgirişime şimdiye kadar şahit olunmamış.

Sürekli görevli var mı? Yarışmacılarla birlikte sürekli kameramanlar ve yardımcılar bulunuyor.