Sylvia Fowles

Re: 34 # Sylvia Fowles

Hava yoluyla yapılan hızlı seyahatler esnasında yaşanan ve vücut üzerinde etkileri olan değişimler konusunda zaman zaman bazı sorunlar ortaya çıkar. Bu duruma Jet-Lag adı verilir,

bu yüzden inşallah en az 4-5 gün önce gelir

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Hava yoluyla yapılan hızlı seyahatler esnasında yaşanan ve vücut üzerinde etkileri olan değişimler konusunda zaman zaman bazı sorunlar ortaya çıkar. Bu duruma Jet-Lag adı verilir,

Anladım bilgi için teşekkürler.

Semih Çiğdem' Alıntı:
[quote="Kamil Sarper Özsefer":3nmopiob]Hava yoluyla yapılan hızlı seyahatler esnasında yaşanan ve vücut üzerinde etkileri olan değişimler konusunda zaman zaman bazı sorunlar ortaya çıkar. Bu duruma Jet-Lag adı verilir,

Anladım bilgi için teşekkürler.[/quote:3nmopiob]
Mesala uyku sistemi bozuluyor insanın.Sabaha karşı 6 da enerjiden oraya buraya zıplıyorsun, ikindi de bi yemek yerken sızıyorsun bi yere :D tabi bu 8-10 saatlik seyahatler için.Bu arada Fowles'ın oynamama gibi bir durumu var mı?

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:

Özellikle batıdan doğuya gelindiği zaman ciddi anlamda etkiliyor. Maçın 21'ine alınması bu açıdan hayırlı olmuş.

İlk idmanında kendisini izleme şansım oldu. Gerçekten çok kuvvetli, hareketli, atletik ve çabuk adapte olmuş gördüm. İçerde uygun pozisyonda topu aldığında durdurulması imkanzısa yakın. Savunmada rakipleri blok manyağı yapacaktır tahminen. Çokta sempatik. Daha ilk idmanda oldukça neşeli, güleryüzlü ve ilgiliydi arkadaşlarına karşı. Işıl' ın bu sene asist kraliçesi olmasındaki en önemli faktörlerden biri olacağını düşünüyorum. İçeri topu at ve gözünü kapat :) İzlemek çok keyifli olacak..

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
İlk idmanında kendisini izleme şansım oldu. Gerçekten çok kuvvetli, hareketli, atletik ve çabuk adapte olmuş gördüm. İçerde uygun pozisyonda topu aldığında durdurulması imkanzısa yakın. Savunmada rakipleri blok manyağı yapacaktır tahminen. Çokta sempatik. Daha ilk idmanda oldukça neşeli, güleryüzlü ve ilgiliydi arkadaşlarına karşı. Işıl' ın bu sene asist kraliçesi olmasındaki en önemli faktörlerden biri olacağını düşünüyorum. İçeri topu at ve gözünü kapat :) İzlemek çok keyifli olacak..

Önder Abi,bu yazdıkların içimi(zi) kıpır kıpır ediyor vallahi :)

Abi;seimone-ışıl-gintare ve currie'nin durumları nasıl?

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:

Fowles özelinde idman izlenim aktarımı için teşekkürler. Seimone içinde biriki birşey yazsanız, eski dönem idman performansına nazaran sakatlık sonrası idman performansını nasıl buldunuz, yetilerinde bir azalma varmı, ürkekliğini üzerinden atmışmı?

Bugün smaç basmasını çok bekledim ama Alanya pota altından fazla uzaklaşmadı, pozisyonu pek olmadı. :) Eline topu verdi mi kaçırmıyor neredeyse yahu.

Pota altında iyi beslenebilirse,onu durdurabilecek bir canlı yok maalesef...Tabiki rakipler için maalesef...Çok iyi bir oyun kurucu ile herşeyi yapabilir...Sınırı yok...

Cok iyi oyuncu, umarim Basketbol'daki Milan Baros'umuz olmaz. Olursa yazik olur ona da.

Net bir şekilde sahadaki diğer oyunculardan farklı duruşu var.

Fenerbahçe maçının zamanı, Sylvia ve Galatasaray için şanssızlıktı. ABD'den geleli henüz dört gün olmuştu. Fiziksel anlamda herhangi sorun yoktu, zira tüm yaz mevsimini aktif basketbol oynayarak geçirdi. Ancak vücut dengesini ayarlamak kolay olmadı muhtemelen. Üst üste şutlar kaçırınca, üzerinden de oynayamadık.

Alanya Belediyesi maçında o farklılığı daha net hissettirdi. Karşılaşılan rakip, karşı koyulan reaksiyon veya gösterdiği performanstan bağımsız söylüyorum. Başka bir dünyadanmış gibi gözüküyor saha içinde. Bir de imza hareketleri var mesela. Boyu uzun olmasına rağmen ilk adımı hızlı. Maçın ilk üç dakikasında üç faul yapıldı kendisine. Sanırım ikisinde basketi de bulmuştu. Özellikle baseline geçişini durdurmak çok zor. Faul problemine girmediği bir maçta 30 sayı - 20 ribaund bekliyorum.