T.Kupası| GALATASARAY - İBB (Çarşamba) 18:00

Galatasarayımız Türkiye Kupasında 2.Etap Rövanş maçına çıkıyor.İlk maçı 3-1 yenildik. Avrupadaki altın set kuralı buradada geçerli hangi skorla yenersek yenelim maç altın sete gidecek.Nemer son maçta kötüydü orta oyuncumuz Ahmet bile Nemerden daha fazla sayı aldı.Nemer inşallah eski performansına döndüğü bir maç olur.Zhekov, Barca, Kemal formdalar özellikle Zhekov; Bazinden sonra takımı çok iyi yönetiyor keşke sezon başı olsa demeden edemiyorum.Liberoumuz Caner son maçlarda gerçekten güzel maçlar çıkarıyordu, Çankaya maçında nasıl oynadığı hakkında bir bilgim yok. İnşallah gördüğüm kadarıyla devam eder. Bu maçta defans çok önemli, Yasin ile Ahmet orta oyuncularımıza çok büyük önem düşüyor.Etkili bloklarla rakibimizi yıldırmalıyız.Ve tabiki taraftar salona, herkesi bekleriz.

GALATASARAY - İBB
16.02.2011 Çarşamba
18:00
Burhan Felek Spor Salonu
 
10 gün önceki maçta yanlış hatırlamıyorsam 3-2 kazanmıştık, çok daha rahat da alabilirdik.. Aynı başarıyı tekrarlama zamanı, kazanırız umarım. Altın seti de alıp yolumuza devam ederiz.. Başarılar tüm takıma
 
İlk maçı 3-1 kaybettik. 3-2 kazandığımız, lig maçıydı. Önce kazanalım, sonra altın seti kazanalım. Son maçlarda gerçekten güzel oynayan takımımıza destek verelim. O salon birazcık dolarsa kazanmamamız için bir neden yok.
 
Maçı Ntvspor canlı yayınlıyor.. Gerçi bana fark etmiyor.. Bu saatte hiç bir maçı salondan veya televizyondan izleme şansım yok.. Sonunu yakalarsam iyidir..
 
Bir pasörün bir takıma ne kadar etki edebildiğini birkez daha görmek için bile izlenir.
İşimiz zor, iyi bir taraftar desteği olursa turu geçeceğimizi düşünüyorum. İyi servis önemli, geçen Arkas maçından sonra Fenerliler servis kaçırma rekortmeni bizim takım diyorlardı, sanırım bizde onların ardından geliyoruzdur. Rakibe böyle kolay sayı çok vermemeliyiz. Birde bizim en eksik yanımız blok. Son maçlarda pasörümüzün yaptığı blok sayılarını çıkar geriye 4-5 blok sayısı kalıyor. Çoğu zaman blokta topları yumuşatıyoruz bu da önemli tabi ama hafta sonu oynanan Fener-Arkas maçında birde 3-0 biten bir maçta Arkas'ın yaptığı 15 bloğu görünce çok yetersiz geliyor. Bunun dışında Fener'in hücumlarında neredeyse her top bloğa değdi. Resmen Fenerbahçeli oyuncuların üzerine kabus gibi çöktüler.
Korkum şu ki biz bu turu geçersek kesin Arkas gelir dikilir karşımıza.
 
Maça gelen Yıldız Teknik ÜNİ' ye teşekkür ederim. Takım için birşey demek istemiyorum çünkü önce biz ne kadar görevimizi yerine getiriyoruz salon bomboş...
 
Yine yorum yapmak istiyorum ama :)
Rakip 14 Blok sayısı kazanırken biz sadece 7 blok sayısı kazanabilmişiz.Nemer'in bile o boyla 2 blok sayısı varken orta oyuncularımızdan Ahmet-Yasin-Murathan arasında sadece Ahmet'in 1 blok sayısı var.Pasörümüzünde 1 blok sayısı mevcut. Belediyeye bakar isek adamların 2 orta oyuncusu hakan ve Erhan'ın 5 blok sayısı mevcut, Pasörleri Ulaş ise oda kısa boyuna rağmen 5 blok sayısı kazanmış ! Görüldüğü gibi bizden daha iyi bir defans yaptılar.Bizim pasör çaprazı Kemal 8 sayı kazanırken, onların pasör çaprazı Mikko Oivanen 12 sayı kazanmış.Smaçör oyuncuları kıyaslarsak orda sayı bakımından üstünlüğümüz var bloklar dahil tabi sayılara.Caner bugün eski maçlardaki gibi değildi formsuzdu libero mevkinde. Biraz savunmada sert olmalıyız çok basit hatalar yapıyoruz. Fenerbahçe maçını bu kadar kolay bir defans ile kazanamayız çok sert defans yapmalıyız. Orta oyuncularımızdan daha çok katkı gelmeli.Sağlıcakla Kalın
 
Bir kulvarda daha Kupa'ya veda ettik ve elimizde kalan yine sadece lig. Ligdede özellikle play-off serisinde işimizin kolay olmadığını söylemek zor değil. Volkan 12 hücumda 4 sayı alırken 3 hata ve 1 blokta kalmış. Kendi adıma bu performansına şaşırmıyorum, alındığında kendi adıma soru işaretleri vardı.
Lig maçımızda başarılar.
 

Üst