Tahmin Yarışması-Sohbet-

Öncelikle katılan herkese teşekkür ederiz,sonuçta belli bir düzen oturana kadar insanların ilgisinin çekilebilmesi açısından destek önemli idi.

Bunun yanında o kısma sadece tahminlerin yazılmasını rica ediyorum,tahminlerle ilgili olarak yapılan yorumlar vs. burada toplanılırsa iyi olacak.

Bir mesele daha var,tüm tahminler herhangi bir maç başlamadan bitmeli. Efes Pilsen karşısında Selçuk Üni. 15-22 önde iken mesela selçuk a oynanırsa o tahmin geçersiz sayılacak.

Ayrıca bu konuyu açmak için de izin aldık,belirteyim... :)

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Sen başlatırsında katılmazmıyız Alperen :)

Bu hafta belki Kepez-Aliağa maçı düşündüğüm gibi sonuçlanmayabilir. Diğerleri tutacaktır muhtemelen, yani umarım.. :)

Teşekkür ederim Ferhat Abi. :)

Bence Erdemir maçı da kritik,Erdemir orada kazanabilir. :)

mustafa_güler' Alıntı:
Oyak renault taraftarının desteğiyle beşiktaşı yenecektir.Banko 1

Oyak'a avans ilk maçta verildi bu maç ortada bile geçmeyecek tahminime göre. Artık Chatman'da Beşiktaş'lı olduğunu anladı transferi yatınca yani onun gelişiyle geçtiğimiz hafta Antalya karşısında ilk hesap kapatıldı biliyorsun. Hedef play-off'ta avantaj olduğu için bu maç hedefler arasında. Yeni üç silahşörler "Baxter-Cevher-Chatman" yine istatistiklerde tavan yapacaklardır :)

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="mustafa_güler":13lrsxtn]Oyak renault taraftarının desteğiyle beşiktaşı yenecektir.Banko 1

Oyak'a avans ilk maçta verildi bu maç ortada bile geçmeyecek tahminime göre. Artık Chatman'da Beşiktaş'lı olduğunu anladı transferi yatınca yani onun gelişiyle geçtiğimiz hafta Antalya karşısında ilk hesap kapatıldı biliyorsun. Hedef play-off'ta avantaj olduğu için bu maç hedefler arasında. Yeni üç silahşörler "Baxter-Cevher-Chatman" yine istatistiklerde tavan yapacaklardır :)[/quote:13lrsxtn]
Maç sonunda görüşürüz abi :p :p

erdemir kendi evinde kazanacaktır oyaktan süpriz bekliyorum ve tabiki biz yeneriz mersin kendi evinde feneri yener diyorum kepez kendi evinde fitchle kazanır

Kepez-Aliağa maçını daha çok merak ediyorum . Reese bakalım nasıl bir performans sergileyecek . Fitch ve Traktör'den çok onun performansı maçı etkiler bana kalırsa ..

Ben maçın sonucuna en yakın sonucu değil , sonucun ta kendisini tutturdum yani anlayacağın galibiyetinizi bana borçlusunuz Ferhat