Tahmin Yarışması-Sohbet-

Valla bravo Chatman diyeyim ne diyeyim. İpten aldın bizi.

Bu arada Ferhat Abi'nin yorumlarına,tahminlerine güvenirim ama Beşiktaş ve Fenerbahçe ile ilgili olmadığı takdirde. Abi ortada bile geçmez diyordun son saniyede kurtuldunuz. :p

Alperen, takımda grip salgını olduğu Beşiktaş adına acı bir gerçek. Bazı oyuncular haftayı iğnelerle geçirmiş, hatta Mehmet Yağmur ve Chatman'ın oynaması bile son anda belli oldu. Adem Ören yine grip nedeniyle forma giyemedi. Onun dışında Yücel hocanın bile şaştığı inanılmaz şutlar girdi Oyak adına. Beklemiyorduk bu kadarını açıkçası :)

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Alperen, takımda grip salgını olduğu Beşiktaş adına acı bir gerçek. Bazı oyuncular haftayı iğnelerle geçirmiş, hatta Mehmet Yağmur ve Chatman'ın oynaması bile son anda belli oldu. Adem Ören yine grip nedeniyle forma giyemedi. Onun dışında Yücel hocanın bile şaştığı inanılmaz şutlar girdi Oyak adına. Beklemiyorduk bu kadarını açıkçası :)
Olur abi,takılıyordum sadece.
Bu arada ilk yedi maçta ne yaptın? :)

Beşiktaş'ın beşinciliği perçinlendi Alperen. Aynı puandaki Banvit ve Antalya yenildiler işte bu hafta :) Bu arada dikkat, Erdemir ve Kepez kötü geliyorlar, Selçuk Üniversitesi'nin işide kolay değil artık..

aliağa alsaydı maçı herkesi ters köşeye yatıracaktım ama fitch gerçekten büyük oyuncu bunu bana tekrar tekrar tekrar hatırlattı erdemir de yatırdı beni bir kaldı fener ama oda yenilmesini istiyorum her ne kadar fener dediysemde

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Beşiktaş'ın beşinciliği perçinlendi Alperen. Aynı puandaki Banvit ve Antalya yenildiler işte bu hafta :) Bu arada dikkat, Erdemir ve Kepez kötü geliyorlar, Selçuk Üniversitesi'nin işide kolay değil artık..

Emin olabilirsin abi Play-Off dan bahsediyoruz. Şaşırdın belki ama durum böyle. Sizin eski oyuncunuz Murat Yolcu abi ile mesela geçen gün sohbet ediyoruz o idman çıkışı kendi başına biraz çalışıyordu, ben Antalya maçına kadar olan zaman için ya 6 ya 7 galibiyet demiştim dedi,şimdi ise 13 ya da 14 galibiyet diyorum dedi. Ve de son dakikalarda Mersinle birlikte en fazla maç veren takımız da.
Bu arada BJK-Selçuk maçına gelme ihtimalim var,seni tanımayı isterim Ferhat Abi.. :)

Beyler şuana kadar 7/7 yapan varmı (Benden başka)?????? :)

Abi fulledin öyleyse tebrikler... :)
O lofton ne öyle ilk yarı 26 sayı attı hayvan herif.
Ben Fener demiştim ama en korktuğum maçlardandı... :S
FB yenilsin de benimki tuttmasın... :p

Duyuru
Oynanılan 8 maçtan 5 ini doğru bilene artı 2,6 sını doğru bilene artı 3,7 sini doğru bilene + 4 ve 8 ini birden bilene artı 6 puan verilecektir...