Tahmin Yarışması-Sohbet-

Bizlerde bu durumu göz önüne alarak Karşıyaka'ya verdik kazanma ihtimalini zaten. Biliyoruz ki; Selçuk Üniversitesi, Alperen Kaplan olmadan takım düzenini kuramıyor sahada :)

erenbekdemir' Alıntı:
acil soru

bu hafta reese oynuyor mu?

belli değil hatta bütün yabancıların oynamama ihtimali bile var ben önce aliağaya verdim sonra antremanı yine boykot etmişler bunu duyunca vazgeçtim hepsi aliağayı terketmeyi düşünüyorlarmış

Yahu yine 3 de 2 yaptım olacak iş değil yaa .

Bu haftayıda 5 puan ile kapadım :oops:

Emin Doğanca' Alıntı:
3 de 3 yaptım . Sanırım bu hafta Avrupada karlı benim . Ligde de eski performansıma dönmeyi hedefliyorum

Emin Doğanca' Alıntı:
Galatasaray Cafe Crown - Bc Kiev (2)
Zadar - Türk Telekom (1)
CSKA Moskova - Fenerbahçe Ülker (1)

Biz turu (turları)kaybettik !!

bu ileti salı 21:07 temi yazılmıs yoksa bana mı öyle geliyor. 8)

Alperen Kaplan' Alıntı:
Boğazındaki problemden dolayı anonsları yapması riskli olan Alperen'in yerini alabilme şansının düşük olduğu,mikrofonu alabilse dahi yüzde yüz performans ortaya koyamayacağı öğrenildi... :p
Alperen M.S.Ü'nin anonscusu senmisin? :roll:

Mustafa Yanar' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":kdwvxgvm]
Boğazındaki problemden dolayı anonsları yapması riskli olan Alperen'in yerini alabilme şansının düşük olduğu,mikrofonu alabilse dahi yüzde yüz performans ortaya koyamayacağı öğrenildi... :p
Alperen M.S.Ü'nin anonscusu senmisin? :roll:[/quote:kdwvxgvm]
Evet Mustafa.

Chatman 2 ay değil yaklaşık 1 ay oynayamayacak. Ayrıca Beşiktaş'ta sadece Chatman yok, Aliağa'da kimin oynayacağı bile belli değil onuda gözardı etme :)

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Chatman 2 ay değil yaklaşık 1 ay oynayamayacak. Ayrıca Beşiktaş'ta sadece Chatman yok, Aliağa'da kimin oynayacağı bile belli değil onuda gözardı etme :)

belli olmaz abi mehmet yağmura zerre kadar güvenmiyorum...