Bizlerde bu durumu göz önüne alarak Karşıyaka'ya verdik kazanma ihtimalini zaten. Biliyoruz ki; Selçuk Üniversitesi, Alperen Kaplan olmadan takım düzenini kuramıyor sahada
erenbekdemir' Alıntı:acil soru
bu hafta reese oynuyor mu?
Emin Doğanca' Alıntı:3 de 3 yaptım . Sanırım bu hafta Avrupada karlı benim . Ligde de eski performansıma dönmeyi hedefliyorum
Emin Doğanca' Alıntı:Galatasaray Cafe Crown - Bc Kiev (2)
Zadar - Türk Telekom (1)
CSKA Moskova - Fenerbahçe Ülker (1)
Biz turu (turları)kaybettik !!
Alperen M.S.Ü'nin anonscusu senmisin? :roll:Alperen Kaplan' Alıntı:Boğazındaki problemden dolayı anonsları yapması riskli olan Alperen'in yerini alabilme şansının düşük olduğu,mikrofonu alabilse dahi yüzde yüz performans ortaya koyamayacağı öğrenildi...
Alperen M.S.Ü'nin anonscusu senmisin? :roll:[/quote:kdwvxgvm]Mustafa Yanar' Alıntı:[quote="Alperen Kaplan":kdwvxgvm]
Boğazındaki problemden dolayı anonsları yapması riskli olan Alperen'in yerini alabilme şansının düşük olduğu,mikrofonu alabilse dahi yüzde yüz performans ortaya koyamayacağı öğrenildi...
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:Chatman 2 ay değil yaklaşık 1 ay oynayamayacak. Ayrıca Beşiktaş'ta sadece Chatman yok, Aliağa'da kimin oynayacağı bile belli değil onuda gözardı etme
Veysel Kaya' Alıntı:bu arada kaçıncı bitiririz de kimse 1 dememiş demek ki kimsenin umudu kalmadı
Veysel Kaya' Alıntı:yani genel olarak demek istemiştim
Tugay Aktepe' Alıntı:Emre fantezi yapıyorsun değil mi ?