Evet Ömer Onan oynuyor ama Ukiç'in olmaması gerçekten büyük avantaj Jerrels rahatlıkla kontrolden çıkarılebilen bir guard fakat Engin Atsür' e dikkat etmek gerekicek yavaş yavaş forma giriyordur.
Beşiktaş için de öyle söylüyorduk ama sonuç hüsran oldu. Rakip eksik falan diye bakmamak lazım. Kendi oyunumuzu oynarsak zaten alırız bu maçı rakip tam da olsa eksik de olsa fark etmez.
ukıc ve emir yokken fenerbahceyı yenememek bence basarısızlıktır..cok rahat kazanmamız gereken bır mac olması lazım.
“Ben, 24-25 yıllık hakemim. Bugüne dek yüzlerce maç yönettim. Yarın da (bugün) çıkıp düdüğümü çalacağım. Çok rahatım. Yardımcılarım da iyi (İsmail Aydın, Mehmet Serdar Ünal). Tek üzüntüm, çalacağım her düdük sonrası aileme söz söylenecek olması.
Hakem Recep Ankaralı polemiği
Twitter yorumları
Recep Ankaralı'nın F.Bahçe Ülker-G.Saray M.P. karşılaşmasına atanması, dün, sosyal paylaşım sitelerinde, üzerinde en çok yorum yapılan olay oldu. Twitter'da yapılan yorumlar şöyle:
@ftw1905 Fb ile oynayacağımız maçın hakemi Recep Ankaralı adı iddianamede geçen kişi, rahat olun hallederim diyen kişi.
@baggnuu Cuma günü hakem Recep Ankaralı'ymış. Şimdi bizi kafadan yenmiş gibi gösterirler.
@bozukdusmuslugu Klasör 41| Basketbol & Ankaralı ifade ve telefon kayıtları
@bakayoko1905: F.Bahçe maçına Recep Ankaralı'yı atamak, “G.Saray sen bu lige lükssün” demektir.
@GSbasket.Org SKANDAL! Her şeyi Fenerbahçe Ülker adına iyi kontrol altında tuttuğu ses kayıtlarında ortaya çıkan Recep Ankaralı yine derbide görevli!
takımın basarısı butceye baglıyorsan hıc muhattaba gırmeyelım senle..takımın 2 önemlı oyuncusu eksık,jerrelslı fenerbahceyı sene basından bılıyoruz ne kadar dagınık oldugunu,fenerbahcenın toparlanma surecı ukıcın donmesıyle basladı.emırin önemı zaten herkes bılıyor,takımı atesleyıcı en buyuk etken,savunmayı da hırpalıyor ıcerı drıvelerıyla..takım neredeyse tek oyun kurucuyla oynayacak,hadı engını sayarsak 1.5 olur..bu durumu avantaja cevırmemız lazım.Kalan 9 oyuncunun aldıkları paralar bizim bütçeden çoktur öyleyse neye göre başarısızlık? Karşımızda sadece bu 2 adama bağlı olmaması gereken bütçeye sahip bir takım var, sanki Mersin Bşb ile oynuyoruz da en önemli 2 skoreri yokmuş gibi yorumlar var.