çok kötü bir takımız. maçı seyrederken bir ara sanki bizimkiler hentbol oynuyormuş gibime geldi. yan pas yan pas , 3 adım ve goool.(pardon basket).
dünyanın afrika ile birlikte en kötü basketbol oynanan ülkesinde düştüğümüz haller
inanın içler acısı. karşımızda 18-19 yaşındaki lise talebeleri ile maç yapıyoruz.
ve son dakikalara kadar maçı koparamıyoruz. ya insan şu takıma bi tane zıplayan oyuncu alamaz mı? nedir o yerin 5 cm üzerinden verilen garip paslar. (yerden blok!! bu kavramı da basketbola soktular ya--- ha ha ha ). ne bi oyun şablonu var ne bir displin var. hala bu takıma yok gaiines gelecekmiş falan da filan. gaineess kim ya ? adam serbest atışları karpuz niyetine atıyor. guroviç (büyük yıldız!) yaw bu büyükse , benim gözlerim bozulmuş. adam sıfırın altında -1 milyon. ne defans ne şut ne asist. sıfır bile değil sıfırcık. aldıkları bi amerikalı var.
o da topu süremiyor. harbiden bu adamları nerden bulmuşlar. bi guard var 1 metre yanındaki adama pas atamıyor. bir pivot var zıplayamıyor. bir forvet var, potanın dibinden turnike kaçırıyor.
ya boşuna dillendirmeyin şampiyonluk şarkılarını , bu sezon tam bir rezalet olucak. şu ligide ölçü olarak anlatmayın bana. efes 20 fark. beşiktaş 10 fark.
telekom 20 fark. işin özeti. (feneri geçiniz onlarda bizim gibi) yeni gruplarında averaj takımı olurlar. 100-60 100-70 110-75