TBL 2014 - 2015

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi Fenerin maçlarında hakemlere bakıyorum bir de bizim. İnanılmaz farklılık var ve bu işler sadece şike ve tehditin serbest olduğu Türkiye'de oluyor malesef.

Bugün Vesely'nin yaptığını bizim bir oyuncumuz yapsa diskalifiye edilirdi.
 
Bir oyuncuya itildiği için teknik faul vermek basketbol tarihinde ilktir herhalde.Rakibini iten oyuncuya diskalifiye yada sportmenlik dışı faul vermek yerıne teknık faul vermek başka bir ilktir.Tüm bunların üzerine bir dakika önce verdiğin normal faülü soprtmenlık dışına cevırmek de üçüncü .Hani hata olur ince inde bilıncı kıymak olur kalın kalın bilinçli kıymak da olur da tek bir pozisyonda üç tane skandal karar vermek olamaz .Adam yere iTildi ağzını açmadı kalktı ters ters bile bakmadı neye teknık faul.Fiziksel temas var adam diğerini itmiş ne alak teknık faul. Arkada oyuncu var hücumu kesmek için yapılan Yugoslavya faülü Emir artıstlık ile faülü sert alıyor önce spormentlık dışı faul çalmayıp nasıl değiştirsin .
 
Nasıl yani Veselye faul çalmaktan kasıt nedir sinir patlaması yaşamaktan kasıt nedir tam anlamadım

Yani bir oyuncu rakip takımın oyuncusuna tekme tokat dalar hakem faul çalmaz. Mağdur oyuncuda daha fazla dayanamaz faullu hareketle giren oyuncuya bir sinir harbi yaşar. Vesely ye orda yüzde bin faul var.


Ben basketbol yorumluyorum.Anti fenerlik yapmıyorum
 
Yani bir oyuncu rakip takımın oyuncusuna tekme tokat dalar hakem faul çalmaz. Mağdur oyuncuda daha fazla dayanamaz faullu hareketle giren oyuncuya bir sinir harbi yaşar. Vesely ye orda yüzde bin faul var.


Ben basketbol yorumluyorum.Anti fenerlik yapmıyorum

Renkdaş Ben basketbol yorumluyorum antifenerlik yapmıyorum deme gereğini neden duydunuz anlamadım .Tabi ki siziN.ve benim gibi Galatasaraylılar Ülkerlilerden farklı olarak adil ve objektif insanlardır ve hepimiz aynı sizin gibi basketbol yorumlarız antifenerülklerlik yapmayız .Forumdaki herkes gibi basketbol yorumlamanız doğal

Lakin Aynı pozisyondan mı bahsediyorsunuz emin olamadım Pozisyonda Telekomlu oyuncu Emire faul yaptı hakemlerde faülü çaldı Veselyi de arkadan gelerek Emire Faul yapan oyuncuyu itti o Poziyında Veselye onda bin faul nasıl oluyor poizyonun içinde olan Emir vesely değilki .Vesely poizyonun içinde olmadığı hale sıfırdan gelip oyun durmusken Telekomlu oyuncuyu itti Vesely arkadan koşarken ikinci bir Telekomlu oyuncu Veselye faul yaptı da ben mı görmedım diyeceğim de o zaman da vesely neden kendine faul yapanı değil Emire faul yapanı itti
 
Vesely çok çabuk sinirlenip kontrolden çıkabilen bir oyuncuya benziyor. Novgorod maçında da faul sonrası Rochestie'nin üstüne yürüdü, araya Emir girip kurtardı. Bir maçta patlayacak elbet, bakalım ne zaman?
 
Bogdanovic, Emir, Vesely, Obradovic .. Fenere gelen neden hep haysiyetsiz, şerefsiz oluyor anlamıyorum. Obra sahaya girer, hakemleri fırçalar teknik yemez. Bogdanovic her pozisyona istisnasız kuduruyor. Vesely tam bir çirkef, Emir'in de aşağı kalır yanı yok. Bu isimlere dikkat edin her maç bariz haksız oldukları halde ciğerleri çıkana kadar hakemlere itiraz ediyorlar.
 
Vesely ' ye faul çalmadıgı için sinir patlaması yaşadı Çek oyuncu. Benım görüşüm bu.


Öncelikle Derrick Brown ' u almak imkansız seneye için.

Arroyo artık yaşlandı kesinlikle bir Pg şart oğlu şart. Adam 40 yasında oldu neredeyse seneyede mı ona güveneceğiz ?

Büyük ihtimal Calathes ' i Fener alacak. Bizimde Hackett , Spa zorlamamız gerek.


Seneye Hackett , Begiç , Moss üçlüsünü alsak yeter.

Yok Brown falan gibi gerçek dışı hayallere kapılmanın anlamı yok. Bizim bütçemiz belli.




Malaga nın gardı da fena bir gard değil. Onuda listeye ekleyebiliriz...

Dediğim gibi fener seneye calathes-zisis-kenan gard üçlüsüyle mücadele edicek.

Bu sene gitti seneyede hayal olmasın. Gard üçlümüz önemli. Ender seneye en fazla 3. gardımız olmalı



Yani bir oyuncu rakip takımın oyuncusuna tekme tokat dalar hakem faul çalmaz. Mağdur oyuncuda daha fazla dayanamaz faullu hareketle giren oyuncuya bir sinir harbi yaşar. Vesely ye orda yüzde bin faul var.


Ben basketbol yorumluyorum.Anti fenerlik yapmıyorum


Basketbol yorumlarken arada sırada Galatasaray için iyi şeyler yazsanız da biz de anlasak. Antifenerlik yapmıyorsunuz o anlaşıldı da fenerlilik yapmanın alemi ne?
Fener'in seneye kimlerle oynayacağı, bizim etimiz budumuz, bu senenin gitmesi ve Vesely için yapılan ve Kutay Bey'in de ayrıntısı ile açıkladığı garip yorum.
Fenerliler öyle alıştı ki zeytinyağı gibi olmaya, o pozisyon için Vesely ne yapsın kelamını ancak bir fenerli saçmalaması olarak nitelendiriyoruz. Alıştılar tabi federasyonlardan nemalanmaya, haksız galibiyetlere, hakem yanlılıklarına; her şeye kılıf uyduruyorlar.
Eminim Galatasaraylısınızdır, objektiflik de bir Galatasaraylı'ya yakışır. Ama o pozisyonda Vesely'yi haklı çıkarmak bir fenerli gözlüğü ile olur, tıpkı hakemlerin taktığı gözlükler gibi.
 
Fbü maçını tam izledim açıkçası rölantide oynadılar 3 çeyrek doğruya doğru, son çeyrek ipleri ele aldılar,savunmaları 2-3 kat birden arttı.Fbü'in Euroleague ve Tbl'de oynadığı maçlar arasında dağlar kadar fark var.Kaybetselerdi 5 mağlubiyet olurdu ve 2 maç fark olurdu aramızda iyi olacaktı ama olmadı..
 
Fb'nin şu maçı hakkıyla aldığını düşünenlere el insaf diyorum.
Şu ülke de yaşamak cidden vicdan azabı.
Her tarafta bir iğrençlik var.
 
Fenerbahçe Ülker söktü aldı (ÖZET) - Ligtv.com.tr

4:10'dan itibaren bakabilirsiniz. Merak ediyorum objektif olacağım derken neden bu kadar saçmalanır?
1- faul emir'e ve verilmiş.
2- emir kalkıp tepki gösterse normal derim
3- Vesely pozisyona uzak gelip adamı itiyor.

Yok hani basketbolun kuralları mı değişti diye merak etmeye başladım. Sert faul yapan birini itip kalkma hakkı mı doğuyor rakibe?
 
Vesely tam bi provokatör. Eğrisi doğrusuna denk gelir de biri adam akıllı ağzını yüzünü dağıtır umarım bu karaktersizin.

Bu arada Rochestie'yle bahsi geçen o pozisyonda da ilk teması Vesely yaratmıştı.
 
Eurochallange de Uşak ilk yarıyı 35-45 önde bitirdiği maçta üçüncü çeyrekte 29-0 bitirerek maçı kaybetti.
Uşak koskoca 10 dakika da tek bir sayı bile atamadi.
3.Çeyrek sonucu;
Le Mans 29-0 Uşak Sportif
 
Türkiye Basketbol Ligi ---- Sonuçlar

İstanbul BŞB 84-75 Uşak Sportif
Türk Telekom 79-70 Beşiktaş Integral Forex
Darüşşafaka 91-93 Rönesans Ted Ank. Kolejliler
Tofaş 75-47 Torku Konyaspor
Pınar Karşıyaka 82-76 Eskişehir Basket
 
İsmail Şenol bu sabah NTV Spor'daki programda "Bu sezon A lisansı alan takımlar haricinde, ligi en üst sırada bitiren takım EL'ye gidecek. Yani Efes-FBÜ finali de olsa, üçüncü olursanız EL'ye gideceksiniz" dedi.

Bildiğim kadarıyla, normal sezon sıralamasının EL'ye katılımda bir etkisi olmuyordu. Play offta finale kalmak veya şampiyon olmak gerekiyordu. Statü mü değişti?
 
Eğer Playoff durumundan bağımsız normal sezon derecesi önemli ise biz ligden çekilelim. Playoffta Ergin Atamanlı Galatasaray'ın ne yapacağı belli. Geçen seneden öfkeleri de var. Bu sene ilk 4 şansımız da azaldı, bunu da biliyorlar. Eğer bu karar yeni alındıysa ligden çekilelim ki onlar da rahatlasın biz de.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst