TBL 24. Hafta l Fenerbahçe Ülker 77-52 Galatasaray Liv Hospital

Bu maçın tek güzel yanı Ersin'in dönüş maçı olmasıydı. Umarım şampiyonluğun da başlangıcı olur.

Emre Çelik;

Eleştirilerine saygı duyuyorum, bu ülkede olmasa da bu forumda demokrasi var ve elbette ki herkes istediğini yazabilir.
Ancak eleştiri sonrasında yapılması gerekenleri de yazsanız daha sağlıklı olacak; ülkedeki muhalefet gibi sadece eleştirmek yetmiyor.

Hemen hemen bütün oyuncuları beğenmiyorsun, peki Galatasaray bütçesi dahilinde kimlerle yola çıkmalıydı? Birkaç örnek alabilir miyiz?
Ayrıca ruhsuzluktan bahsediliyor, sezona Euroleague şampiyonluğu naralarıyla başlayan ve en kötü Final Four hedefi olan Fenerbahçe Ülker bile TOP16 grubundan çıkmayı mucizelere bırakırken, Galatasaray son maça kadar iddaasını sürdürüyor. Bu takım maçlarını kazanırken aslan kaplan, kaybedince ise ruhsuz ve yetersiz. Bu mudur yani?

Forumda düşman ben oldum şimdi dimi ?
Takımda kimseyi beğenmiyorum diye birşey söz konusu değil.Beğenmedigim 2-3 kişi var.
Bu sene ligde deplasmanda kaybederken olsun ama iyi mücadele ettik diyeceğiniz bir maç varmı ?
Fb zaten ölmüş ağlayanı yok.Ama ligde bize göre saha avantajına sahipler unutmayın.
Maçları kazanırken aslan kaplan olmaz.Galatasaray'ın kimliği kazanma üzerinedir.Yenildiğimizde ise skoru kabullenmişlik olmasa bana göre sorun yok.Ama artık açın gözünüzü bu vurdumduymaz oyunu nasıl görmüyorsunuz.Sene sonu takımda büyük kıyım olmassa seneye Ergin hoca kıyımı kendisi yaşar.Domercant , Erceg , Ender , Malik ,Markoisvili kesinlikle gitmelidir.

Arroyo yaşlı yola devam edilmemeli, Markoishvili gitmeli, Ender bu takımın oyuncusu değil. Bunlar pek içi dolu konuşmalar değil maalesef.

İçi boş eleştiriler, futbolcularla kıyaslanan basketbolcular.Komik yorumlar.
Bir pozisyon hatırlıyorum.Sürenin bitmesine 12 saniye kalmıştı.Top Arroyo'daydı.Oğuz Savaş'la eşleşti.Pivotla eşleşen bir Arroyo normal şartlarda birebir oynayıp ya üçlükle bitirir ya da potaya penetre eder.Ama birebir oynamadı.Bu maçı ciddiye alıp önüne gelene sallamak ayıptır, haksızlıktır.