TBL 25. Hafta | Galatasaray MP 92 - 81 Beşiktaş Milangaz

Twitter hesabı olanların bu güzel galibiyeti ve Mahmuti hocamızın büyüklüğü için #SampiyonYapBiziOktayMahmuti hashtagine yardımlarını bekliyoruz.

fülker maçında saha içini geçtim dışarda kalanların sayısı 5-6 binleri bulabilir bence:) şimdiden ne yapıp edin biletlerinizi alın tam bi bayram havasında geçecek o maç eze eze yeneceğiz fülker ve yardakçılarını o maçı abdi ipekçide izlemek paha biçilmez kesinlikle...

Galibiyet keyif verici,Djedovic cok iyiydi;ancak ben kendi adima tatmin olmadim,her zaman boyle sokamayiz,biz savunmasiyla var olan bir takimiz ve bugun savunma istedigim gibi degildi.Vidalar Fener macinda sikilacak anlasilan :) Tebrikler takima.

Arkadaşlar normal hayatta veya Twitter'da veya başka forumlarda kullandığımız kelimeleri burada kullanmayalım. Farkımız olsun.

maç boyu çok iyi bir şut yüzdesi maç boyunca düşmeyen savunma ile çok güzel bir galibiyet aldık maçda süre alan tüm oyuncularımız verim verdi..yeni transferimizde çok ümitlendirdi beni ilk maçında playofflara kadar sakat vermeden devam edersek ALLAHIN izniyle bu sezonun en büyük favorisi biziz..bizi yine mutlu ettiğin için teşekkürler Galatasarayım ve teşekkürler Oktay hocam...

Kerem tamamda ne dedik şimdi fülkeride silindir gibi ezip geçeceğiz korkunun ecele faydası yok 11 nisanı beklesinler az kaldı ^^Make your choice!!! I wanna play a game!!!^^

Necati bu arada sana katılmıyorum bjk milangaz skorer bi takım bjk yi yenmenin en önemli kuralı onlardan daha fazla sayı atmaktan geçiyor (bjk için bu yılki tek istisna banvit maçıydı) bu anlamda gerek ilk yarıda gerekse tr kupası yarı finalinde onlardan daha kötü şut soktuğumuz için yenildik ayrıca onların yabancıları tempolu ve hareketli yabancılar ve yabancılarıyla var olan bir takım bjk bizim için savunmanın bir takıma karşı (bjk milangaz) etkisiz görünmesinin en önemli sebebide bu oldu ama bugün gerçek büyüğün kim olduğunu gördük..

11 nisan için bu pankart açılabilirmi ? Yetkili arkadaşlardan rica ediyorum..^^.Fenerbahçe Ülker;Make your choice!!! DİE OR DİE :) I wanna play a game!!!^^

Galibiyet keyif verici,Djedovic cok iyiydi;ancak ben kendi adima tatmin olmadim,her zaman boyle sokamayiz,biz savunmasiyla var olan bir takimiz ve bugun savunma istedigim gibi degildi.Vidalar Fener macinda sikilacak anlasilan :) Tebrikler takima.

Ben de katılıyorum.
BJK maçlarında kendi oyunumuzu oynayamıyoruz bir türlü. At at a dönüyor iş. Adamlar içeri sokmuyorlar bizi dışarı püskürtüyorlar öyle olunca da iş dış şuta kalıyor. Bu gün inanılmaz bir yüzde ile soktuk ama her zaman bu şekilde sokamayız.
Bu maça kadar BJK yı rakip olarak görmüyordum ama oynadığımız her maçta onların oyunu hep daha iyiye gidiyor biz ise hep dış şuta kalıyoruz. Bu da hiç iyiye işaret değil.
BJK ya oynadığımız her maçtan sonra onlara olan saygım artıyor.
Umarım 2 hafta sonra Efes e karşı da böyle oynar ve kazanırlar...

Necati bu arada sana katılmıyorum bjk milangaz skorer bi takım bjk yi yenmenin en önemli kuralı onlardan daha fazla sayı atmaktan geçiyor (bjk için bu yılki tek istisna banvit maçıydı) bu anlamda gerek ilk yarıda gerekse tr kupası yarı finalinde onlardan daha kötü şut soktuğumuz için yenildik ayrıca onların yabancıları tempolu ve hareketli yabancılar ve yabancılarıyla var olan bir takım bjk bizim için savunmanın bir takıma karşı (bjk milangaz) etkisiz görünmesinin en önemli sebebide bu oldu ama bugün gerçek büyüğün kim olduğunu gördük..
Hangi takımı yenmek için ondan fazla sayı atmak gerekmiyorki :)

Atamanın Kupa maçı sonrası açıklamaları "“Maçın başında favori Galatasaray gözüküyordu. Bazı olumsuzluklarımız mevcut. Önemli isimlerimiz eksik. Maçın başından itibaren oyunu kontrol ettiğimizi düşünüyorum. İkili oyunlardaki hücum rotasyonuna dış şutları riske ederek kapatmaya çalıştık. Galatasaray’ın en zayıf noktası 3 sayılık atışları. Taktiksel olarak başarılı olduğumuzu düşünüyorum."

Atamanın bugünkü açıklamaları "“İnanılmaz bir yüzde ile oynadılar. Bu seviyedeki maçlarda 17 tane 3’lük atışını sokuyorsanız karşınızda kim olursa kazanırsınız. Bugün Beşiktaş değil Barcelona olsa Galatasaray gene kazanırdı."

Şutlarımız girmeyince Atamanın taktiksel başarısı zaten şutu zayıf takımız şutlarımızı girince acayip soktular kim olsa yenilirdi.Çok derin ve objektif yorumluyr maşallah.

Bu arada bu maçı izlemedim ama yine Kupa maçındaki gibi bir savunma anlayışı ile oynadı iseler %50 üzeri üçlük yüzdesi abartı sayılmamalrı dış şutu tamamen riske ederek savunma yapıyorlardı çünki ve ortalama bir maça göre çok fazla çok temiz üçlük bulmak mümkün oluyor kupa maçında olağan dışı düşük yüzde ile atmıştık herhangi bir maç için bile çok düşüktü(%17) .BJK gibi dış şutu tamamen riske ene bir takıma karşı iyice felaketdi yüzdemiz.Bu maçtaki yüksek yüzdemiz kupa maçındaki düşük yüzdemiz kadar ekstrem değil aslında.Normalde ortalama %42 ile atıyoruz kaybettiğimiz maçta 25 puan altına düşmüşüz bu maçta 20 yukarsındayız normalde içeriyi kapatmaya ve ikili oyun savunmasına tamamen odaklanan ve dış şutu riske eden bir savunmaya karşı yüzdenin artması daha normal birşey.

aslında ilk 2 maçta ne yaptıysa Beşiktaş bu maçtada aynısını yaptı hatta hücum olarak o iki maça göre çok daha iyilerdi Kemp ve Hawkins'in kalp kıran çok acayip 3lükleride vardı salonu susturdular yani ara ara...

ama bu maçta geçen iki maça göre Tutku ve Shumpert etkisi vardı 2 maçta Tutku oynamamıştı Shumpert'da formsuzdu bu maçta fark bu ikisiydi diyebilirim...
Ergin Ataman üçlükleri durduramayacağını fark etti aslında vücut dilinden anladık ama 2 molada savunma sistemini komple değiştiremedi tabiki ve sonuçta kaybetti...
yalnız şöyle bir durumda var Beşiktaş savunmayı az dışarı çıkardığı anda anında içerde etkili oluyoruz onada bi çözüm bulamadılar...

bizim için kötü olan tek şey savunmaydı berbat savunma yaptık...
özellikle Tutku tek kelimeyle rezilleri oynadı savunmada Kartal'ı çok hafife aldı sırf ondan 8 sayı yedi...
Djedovic'in de takım savunmasında ciddi sıkıntıları var her ne kadar birebirde etkili olsada Hawkins ve Arroyo'ya bomboş üçlükler attırdı pozisyon hatası yapıp...
birde Djedovic herşeyi yapıyor ama savunmada Shipp'in verdiği rebound katkısını veremiyor 4 kısada inanılmaz hücum reboundları veriyoruz...

ama iki oyuncu içinde normal Tutku henüze tam olarak gücüne kavuşamamış, Djedovic'de çok yeni play offlara kadar savunma kısmıda oturur için...