TBL 27. Hafta | Galatasaray MP 84 - 72 Fenerbahçe Ülker

yeni yine yeniden gururlandık takımımızla bu akşam..bu takımın geldiği nokta hakikaten müthiş..daha farklı bile kazanabilirdik..takım olarak çok iyiydik,ama illa da bir yıldız seçeceksek herhalde furkan olurdu bu..onun haricinde lakovic de ikinci yarıda müthiş katkı verdi..ve takımın geri kalanı da üzerine düşeni yaptı tabi..helal aslanlara..artık şampiyonluktan aşağısı kurtarmaz..

biz potaaltını 20lik gençler ilkan ve furkana emanet ederken karşıyakalılar 30luk kağnı oğuz yine 30laraına merdiven dayamış kayacık ve yakında elinde bastonla maçlara çıkacak olan mirsad la oynuyor fena bi 5 yıllık süreç olacak pis ezeceğiz hemde çok pisss

maça 8-de 6 (1 taneside hakemlerin hediyesi olan) 3lük yüzdesiyle başladıklarında tüm maç böyle gidecek diye düşünen karşıyakalılar bi söz vardır 'PAPAZ HERGÜN PİLAV YEMEZ' basket versiyonuda papaz her periyot 8 de 6 atamaz:) 3lüklerle maç kazanmaya çalışan çakma harlemler sizi:) bundan sonraki maçlarımızda alın elinize taktik kağıdını kalemi bizim oyunlarımıza bakarak bi kaç tane taktik öğrenin ilk dersimiz papaz her periyot 8 de 6 atamaz olsun:)

Maçta birçok kahraman var ama Tutku reyiz bir başka be...Yapacağı işi tribündeki eleman bile bilmesine rağmen halen aynı şeyleri yapıp aynı sonuçları alması onun ne kadar büyük oyuncu oldugunun göstergesi.Ayrıca çocuğu olmus vatana millete ve Galatasarayımıza hayırlı bir evlat olur inşallah :)))

bundan 2 sene önce başlattığımız yerli oyuncularla bir iskelet kurma stratejimizin büyük sonuçlar vermeye başladığının ilk sinyali oldu bu maç.

Fb'nin yerli oyuncuları artık yaşlı ve bitkin genç olanlarda ise sakatlık sorunu mevcut, bizde ise yerli kalitesi üst seviyede ve dinamik doğru yabancılarlada birleşince bütçe farketmeksizin direktman fb'nin üstüne çıkıyoruz. Bu kadroya daha İlkan eklenecek ve aklımda 2 yerli transferi var onlarıda yaptığımız taktirde gerçekten kupalara tekrar ambargo koyacak bir dönem başlatırız.

FB-Ülker oyun kurucu pozisyonunda büyük sorun yaşıyor; topa baskı yapan her rakip zorlar, büyükler yener. Böyle giderse play-off hüsran olur onlar adına :)

Djedovic ile hücumumuz iyice akıcı oldu; yalnız o sahadayken mutlaka oyun kuruculu (Tutku ya da Ender) oynamalıyız diye düşünüyorum...

Macı yendik cok sevindim ama mactan sora ismet bademe lafımı soktum ya bana yeter .Fenere koyduk daha iyi oldu diye bagırdım kendisi kactı murat murathanoglu döndu fenerli degilki öle diyorsun dedi bende dedim bayan basket macından sora fener yendi daha iyi oldu diye yorum yaptı diyince güldü anladım dedi hani iyi yaptın gibisinden :D

İki şey soracağım maçla ilgili.

-Bir ara emniyetle ilgili sorun oldu maçın bitmesine yakın. Ben o tribünde oturmama rağmen anca arbede olduğunu görebildim, ne oldu bilen var mı?

-Şamil maç boyunca bir şeylere söylenip, isyan edip duruyordu, ne oldu ya :)

Bu arada maçta tüm tezahüratlar süperdi de bence en güzeli, Kaya ve Mirsad'ın yerdeyken yapılan ''oooh oh'' tezahüratıydı :D

İki şey soracağım maçla ilgili.

-Bir ara emniyetle ilgili sorun oldu maçın bitmesine yakın. Ben o tribünde oturmama rağmen anca arbede olduğunu görebildim, ne oldu bilen var mı?

-Şamil maç boyunca bir şeylere söylenip, isyan edip duruyordu, ne oldu ya :)

Bu arada maçta tüm tezahüratlar süperdi de bence en güzeli, Kaya ve Mirsad'ın yerdeyken yapılan ''oooh oh'' tezahüratıydı :D

genç tayfa pankart açtı ne kadar fenerli varsa anladın sen onu :)

pankarttı kaldırmaya calısttı sanırım cevikkuvvet orda arbede oyuzden cıktı..En iyi tezarühatta mirsad bakarmısın k.... tutarmısındı :D

Öyle bir takım olduk ki Fenerbahçe galibiyetleri sıradan olmaya başladı benim için. Fener'i yenmekten öte liderlik için çok önemli bir adım attık. Saha avantajını hangi takım olursa olsun elimize aldığımız eşleşmelerde sonucu kestirmek çok güç olmayacaktır. Deplasmanalrdan alacağımız sadece 1 galibiyetle play-off'larda evimizdeki ilk ayakta bitirirz bu işi..

Eve geldim çok mutluyum, bu sene kombine aldığım için kendimi dahada mutlu hissediyorum seneyede alacağım aynı yeri. Neyse maç çok güzeldi, taraftar çok sağlamdı. Galibiyet önemli fakat eze eze yenmek çok daha önemli :) Tek üzüntüm Oktay hocanın mikrofunu alıp kendini paralarcasına atmayın diye bağırması aynı şekilde maç sonu taraftara eli ile tepki göstermesi oldu. Unutmadan bu ortamı hazırlayan kesinlikle hakemdi enderin yerde kalmasına seyirci kalıp sonucuda basket olunca taraftar çıldırdı enderde zaten bi daha oynayamadı maç boyunca.

Ana avrat küfür ediyoruz her adamı alsınlar o zaman alabiliyorlarsa Bu yaptıkları inatla söz geçirmeı, üstünlüğünü kabul ettirme çabası..Alırlar..