Re: GALATASARAY-Fenerbahçe | Pazar 19:00
Galatasaray Taraftarı Derbiye Yoğun İlgi Gösteriyor
Galatasaray Cafe Crown'un, 15 Kasım Pazar günü, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacağı Fenerbahçe Ülker maçına taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor.
Önemli derbi mücadelesinde, Galatasaray taraftarlarının biletlere yoğun ilgi gösterdiği ve biletlerin tükenmekte olduğu belirtiliyor. Galatasaray Cafe Crown Menajeri Mert Uyguç, Fenerbahçe Ülker maçı öncesi sitemize açıklamalarda bulundu.
Uyguç, "Pazar günü Fenerbahçe Ülker ile önemli bir müsabaka oynayacağız. Bu maçın sıradan bir lig maçının dışında özel bir önem taşıdığının takım olarak farkındayız. Bütün motivasyonumuzu galip gelmek üzerine kuruyoruz. Sporcularımız ve teknik heyetimiz maça en iyi şekilde hazırlanarak, iyi bir oyunun sonunda galip gelmek istiyorlar. Tarafatarlarımız da bu müsabakaya yoğun ilgi gösteriyorlar. Onlar için de bu müsabakanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve bu durum bizi daha fazla motive ediyor. Taraftarlarımızın, hafta başından bu yana gösterdiği ilgiden çok memnunuz ve onlara teşekkür ediyoruz. İçinde 12.000 Galatasaraylının olduğu bir salon görmeyeli çok uzun zaman oldu, ben bu görüntüyü çok özledim, öyle anlaşılıyor ki taraftarlarımız da özlemiş. İnanıyorum ki Pazar günü derbiden galip ayrılarak onlara hak ettikleri sevinci yaşatacağız" şeklinde konuştu.