Tebrikler Alperen

Savaş Abi, teşekkür ederim umarım başarılı olabilirim.

Bağdat Abla, nazar etme ne olur. :p

Mehmet Can, Son gün kararımı değiştirmeseydim aynı okulda okuyacaktık. Gsbasket Ankara zaten iyi bir ekipti, ekşın adamı eksikti ben geldim o da tam oldu. Artık sabah akşam toplanırız, buluşma yaparız seninle de o buluşmalar esnasında karşılaşırız. :)

Uğur Abi, sağol abi:)

Selim Abi, o zaman ilk ikibine girdiğimi söylerdim sanırım. :)

Veysel, yok abicim. Sınavda kendi alanımda 1905. oldum, uğursuz bir sayıyla da karşılaşmadım.

Yiğit Abi, teşekkür ederim. Ortak ideallerimizi hatırlıyorsundur umarım. :)

gurur duyulacak birşey işte ya :) hayatta bu yoğun duygular çok fazla gelmez insanın başına.. doya doya yaşa mutluluğunu :) tebrik ediyorum.. asıl olay bundan sonra diyorum :D aha da tam baltalı ilah gibi hissettim kendimi..

Can Abi, çok teşekkür ederim. :) Asıl olayı bekliyorum ben de, bu güne kadar ki kısımda çok bir şey yoktu belki de...

Barış Abi, geç olsun güç olmasın diyeceğim de geç de olmadı zaten. Sağolasın :)

Hüseyin, evet Allah nasip etti 1905 oldu. Darısı seneye girecek gençlerin başına:)

Tebrik ederim Alperen, çok şanslısın kıskandım =)

Mehmet Can ILIMAN senide tebrik ederim, yerleştiğin için sende çok şanslısın zira yüksek puanlar alıp yerleşemeyen çok kişi var.

Okan, çok teşekkür ederim. :)

Mert Göker, sanırım yaşınız benden büyük; ama göremediğim için bir aksiliğe mahal vermemek için şimdilik abi demiyorum. :) Şaka bir yana umarım dileklerin kabul olur abi. :)

Çiğdem Abla, Allah sana da başka alanlarda 1905. likler nasip etsin. :) Teşekkür ederim.

Şimdi haberim oldu /cok sevindim.Tebrikler Alperen.

Yanlız İstanbul varken neden Ankara anlamıs değilim.Buradada cok güzel üniversitelerimiz var.Galatasaray,Beyoğlu,Kalamış ve türlü sosyal aktivitelerde cabası.

Şaka bir yana hayat boyu başarılı olmanı diliyorum.Özellikle kitap okumaktan hiç vazgecmemen dileğiyle..

Evren Abi çok teşekkür ederim. :)

İstanbul'da biraz da kendime mukayet olamayıp okulu sadece bitirmiş olmaktan korktum işin gerçeği. İstanbul'un her anı için bir planım vardı. Hayırlısı olsun diyorum =)