Teknosa Türkiye Kupası

Emrah Bakın' Alıntı:
Merak ediyorum Giricek şimdi bizde olsaydı bu taraftar hakkında neler derdi...

Fenerbahçe'de lider yok, Giricek bile o vasıflarda değil dediğimde birçok arkadaş Fenerbahçe Giricek gelince vites yükseltecek diyordu. Halen bekliyoruz o vitesi, galiba vites ne kadar yükselirse yükselsin motor gücü yetmiyor birşeylere :)

Zaten finali oynasaydık bu Efesi yenemezdik 5 kisilik kadroyla..Ahmet Dedehayir macin gerekli analizini yapmis ve gerekli sonuclari cikarmis mis mis mis tir mi acaba?Ne dersiniz??? :) :)

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="vedatözkul":7me4kswa]bu kasun felaket bi oyuncu varya inanılmaz oynadı ya....
İyi oyuncu mu kötü oyuncu mu yani? Yazarken iki kez düşün bence...[/quote:7me4kswa]

eren maçı izlediysen eğer anlamı anlardın tabiki iyi anlamda ilk 5 dk da dağıttı feneri....çok etkilendim müthiş hücum rib. kovalıyor...

Yenildiğimiz için üzgünüm ama yenilsek bile içimde pozitif düşünce hakim..8 kişilik rotasyonla hem Antalya maçı yaptık hem de üstüne 2 uzatma periyoduna giden Erdemir maçı oynadık..Tam kadro olup,tüm rotasyonunu kullanan ve oynadıkları maçlarda oyuna ağırlığını koyan bir Efes önünde bu yorgunlukla ve bu dar kadroyla yenebilir miydik Efes'i pek sanmıyorum..Gönül yener diyor lakin eğri oturup düşünüldüğünde maalesef durum böyle..Artık lige bakmak durumundayız bu saatten sonra..

Kritik zamanlarda yaşadığımız sakatlıklar artık bu takımın kaderi oldu gibi. Tam ritmimizi bulduk diyoruz 1 değil 3 sakatlık geliyor peşpeşe. Play off larda umarım tam takım olabiliriz. Kupayı kazanmak elbette çok iyi olurdu ama lig neticede öncelikli hedef ve bu hedefe ne kadar yakın olduğumuzu görmemiz açısından efes maçı oldukça kritik. İlk maçı kaybettiğimizden mutlaka kazanmamız lazım. Kupa finali içinse favorim efes. Efes tüm maçları forse ederek kazanıyor . Gerçekten şu an liglerimizin en iyi takımı durumundalar.

efes oyuncusuyla,yatirimi ile,antrenoru ile komple basketbol takımı goruntusunde...biz yanlarına yaklasamayiz bu 3 seyde..tek artimiz seyirci o kadar..

Efes'in maçı 68-60 kazanmasının baş müsebbibi tamamen hakemlerdir. Maçın ikinci yarısında F.bahçe'yi oyuna dahil edebilmek için hakemler herşeyi yaptı. Şayet bu maçı hakemler ortada yönetse idi sanıyorum Efes 50 sayı yemezdi ve en az 20 sayı fark atardı!

Efes, bugün aynı ciddiyetle oynarsa Erdemir'i 10 dakikada devredışı bırakır.

Türkiye Kupası'nın sponsorları bu finalden ötürü zarara uğradılar!..

Kesinlikle iyi niyetli değildi hakemler Mrsiç Kaya'ya oldukça sert dirsek attı hiç ilgisiz poziyonda diskalfiye mi sportmenlik dışı faul mü diye düşünmek gerek normal faul verdiler akıl alır gibi değildi.Görmemiş olamazlar görmeseler faul de çalmamaları lazım o poziyonu görüp de normal faul çalan hakemler bu işi yapmamalı bence .

ben o pozisyonun diğer tarafa olduğunu düşündümde...

kaya diskaliyife edilir sportmenlik dışı faul verilir efes benci ayağa kalkar onlarada bi teknik faul verilirdi fener öne geçerdi ama efes e olunca ses yok...

Erdemir maça yine iyi başladı. Bakalım nereye kadar götürebilecek?

Konuyu da Basketbol Dünyası'na taşıyorum artık.

Basketbolda Erkekler Teknosa Türkiye Kupası final maçında Efes Pilsen, Erdemirspor'u 79-70 mağlup etti. Efes Pilsen maçta baştan sona üstün bir oyun sergiledi ve Teknosa Türkiye Kupası'nın sahibi oldu. Efes bu kupayı 9. kez müzesine götürmeyi başardı.