Televizyon Dünyası

Samanyolu TV'de yepyeni bir dizi başlıyor. Ana Yüreği adlı dizi 5 Eylül Pazartesi günü 20.30'da Samanyolu TV ekranlarında başlıyor.

Dizinin tanıtımı :

Yürekleri sızlatacak bir dizi daha... Ana Yüreği Samanyolu TV ekranlarında

Gaziantepli, memur bir ailenin en küçük çocuğu olarak her zaman el üstünde tutulan Nadir, genç yaşta kapı komşularının kızı Esma ile evlendirilir, Esma'yı beğenerek evlenmiş olsa da aralarında hiçbir zaman büyük bir aşk olmamış ama buna karşılık, dört çocukları, tutkudan uzak da olsa, sıcak ve güvenli bir yuvaları olmuştur. Nadir, aile tablosuna şöyle birazcık uzaktan baktığı mutluluk anlarında Esma'yla evlenerek ne kadar da doğru bir iş yaptığını düşünmüştür hep, ta ki, annesini ve babasını trafik kazasında kaybettiği için sekiz yaşında evlat edindikleri ve yıllarca yanlarında kalan, Gaziantep'teki uzak akrabalarının kızı Elmas'a ilgi duymaya başlayıncaya kadar. Esma ve Nadir'in evlilik, şehir değiştirmek, para kazanmak, dört çocuk bir de yanaşma büyütmek derken geçen yirmi sekiz sene içinde zaten aşkı da düşünecek pek zamanı olmamıştır. Zaten Nadir'in tutku ve aşkı keşfetmesi, çocukların okul dertlerinin neredeyse bittiği, oğlanın askere gittiği, torun torbaya karıştığı ve para probleminin kalmadığı, yani rehavete kapılmak üzere olduğu bir döneme rastlar. Nadir'in can sıkıntısını keşfedişi de işte tam sırtını koltuğuna yaslayıp refahın keyfini sürmeye başlayacağı günlere rastlar. Parasının yetebileceği en iyi evde oturmakta, en iyi arabayı kullanmaktadır. Hemen her şey elini uzatsa tutabileceği uzaklıktadır. Hayır, onun hayatındaki eksiklik parayla, pulla, maddeyle doldurulacak bir boşluk değildir. Onun hayatında eksik olan heyecandır. Nadir'in heyecanı arayışı eşi Esma'nın büyük imtihanlara sokulacağının habercisidir. Kocası Nadir'in Elmas'a olan aşkını öğrendiğinde ise Esma için zor günler başlamıştır. Yuvasını kurtarmak, dört çocuğuna sahip çıkmak isteyen Esma'nın ibretlik hikayesi sizi derinden etkileyecek.

Ekim ayında başlayacak olan 'O Ses' yarışmasının jüri üyesinin son üyesi belli oldu. Hadise ve Mustafa Sandal'dan sonra O Ses Türkiye'nin yeni jürisinde Murat Boz olarak belirlendi. Yeni jüri üyesi Murat Boz'un programa çok renk katacağını açıklayan Acun Ilıcalı 'Murat Boz genç, yetenekli ve çok fazla hayranı olan bir sanatçı. Yarışmamıza çok renk katacağına eminim' dedi.

Müjde Ar Süper Koca'yla geliyor

Müjde Ar yeni bir programla TNT ekranlarında olacak.

Kanal D'de yayınlanan 'Artiz Mektebi' adlı programda jüri üyeliği yapan Müjde Ar, yarışmanın sona ermesinden sonra moderatörlüğünü yapacağı 'Süper Koca' adlı program için TNT kanalı ile anlaştı. Süper Koca'da Müjde Ar'a, 3 yıl önce NTV'de birlikte Haydi Gel Bizimle Ol isimli programı birlikte yaptığı ünlü yazar Pınar Kür eşilik edecek.

Programda şov dünyasından sürpriz bir kadın daha görev alanacağı öğrenildi. Süper Koca programının yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.

BKM Mutfak oyuncularından Metin Yıldız, Şafak Sezer'in yeni dizisi 'Aslan Kral'ın kadrosuna katıldı. Süreç Film'ün sahibi Ali Gündoğdu'nun yapımcılığını üstlendiği dizide Yıldız, 2. el mal alıp satan bir mağazanın sahibini canlandıracak.

Şafak Sezer'in ise petshop'çuyu oynayacağı dizide Oya Başar ve Evrim Akın'da rol alıyor. Başar Şafak Sezer'in sivri dilli kayınvalidesi, Evrim Akın ise sürekli koca peşinde koşan hostes baldızını oynayacak.

Çekimleri 3 Eylül'de başlayacak olan Aslan Kıral'ın ilk bölümünün 17 Eylül'de ekrana gelmesi planlanıyor.

Yeni Kadir İnanır aranıyor

Medyapım'ın yeni projesi 'Bodrum Hakimi'nin cast çalışması yoğun bir şekilde sürüyor.

Safa Önal'ın yazdığı aynı adlı filmin dizi versiyonu olarak ekrana gelecek olan proje için ilk olarak Sanem Çelik'le el sıkışıldı. Çelik, Türkan Şoray'ın oynadığı Hakim Nevin rolünü canlandıracak.

Filmde Kadir İnanır'ın rolünü ise kimin oynayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Medyapım bu konuda çok sayıda jönle görüşme yapıyor.

Dizinin çekimlerine Kasım ayında başlanacak.

'Bir Kadın Tanıdım' Dizisi TNT Ekranlarında

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yapımcısı olan Pana Film, TNT için yeni bir dizi çekecek. TNT ekranlarında yeni sezonda başlaması planlanan dizinin ismi Bir Kadın Tanıdım olacak.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nun haberin göre, dizinin başrol oyuncuları ise Ertan Saban ve Ekin Türkmen olacak. Drama olacak dizi sonbaharda başlayacak . Dizinin başrol oyuncularından Ekin Türkmen daha önce Acı Hayat , Halil ile Menekşe ve Küçük Kadınlar dizilerinde oynamıştı. Sağır Oda , Elveda Rumeli ve Osman Sınav'ın Kılıç Günü dizilerinde başarılı rolleriyle dikkat çeken Ertan Saban ise son olarak Karakol isimli dizide başrol oynamıştı.

Oyuncu Kadrosu : Ertan Saban , Ekin Türkmen
Kanal : TNT
Yayın Tarihi : Kasım 2011

İki gecedir gözüme takılıyor. Çağan Irmak öldü sandım. Pazartesi gecesi Babam ve Oğlum Turkmax'ta, salı gecesi Ulak Turkmax'ta, aynı saatte Issız Adam Show Tv'de idi.. İki günde üç Çağan Irmak filmi.. Devamı var mı bilmiyorum.

Çağan Irmak filmleri rüzgarı devam ediyor.. Sırada bence en kaliteslisi var; Mustafa Hakkında Her şey.. Bu gece 00.15 Fox.. Sahura giden yolda iyi bir zaman geçirici..

- Star Tv'nin talk şovu aldığı kötü reytinglerden dolayı yayından kaldırıldı.

- Star'ın magazin programı duymayan kalmasın kötü reyting aldığı için yayından kaldırıldı

- Star TV'nin kötü reytingli programı Yerden Göğe yayından kaldırıldı.

Ünlü sunucu Esra Balamir de artık Beyaz TV'de....

Balamir'in sunacağı "Yakın Plan" adlı programda hayranlıkla takip edilen dizilerin nerelerde, nasıl ve hangi şartlar altında çekildiğini ekranlara yansıtılacak.

Geç saatlere kadar, büyük emekler sarf edilerek çekilen dizilerin kamera arkası görüntüleri, setlerin günlük çalışma tempoları, oyuncular, yapımcılar ve senaristlerle çok özel röportajlar Yakın Plan ile evlerinize gelecek.

Yakın Plan, 4 Eylül'den itibaren her Pazar saat 10:00'da Beyaz TV'de.

Pis 7'li Dizisi Ne Zaman Başlıyor ve Kimler Rol Alıyor ?

Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı ve Ayşegül Aldinç ve Özge Özberk'in rol alacağı "Pis 7'li" dizisi Ekim ayında Show Tv ekranlarında olacak.

Gani Müjde müjdeli haberi twitter'de paylaştı:

Hem komedi hem dram birlikte yürüyecek.Bir nevi West Side story.Kadro süper.

Kolejin sert ve sosyetik müdürü Esma Sultan'ı Ayşegül Aldinç,çocukların mahalleden ablası Filiz öğretmeni ise Özge Özberk canlandıracak.

Kolejin iyi kalpli müdür yardımcısını Dondurmam Kaymak'ın efsane oyuncusu Turan Özdemir canlandıracak. Asuman Dabak ise Karabiber'in annesi.

Öğrenciler arasında da sürprizler var.Tarık Akan'ın oğlunun ilk dizisi olacak Barış Üregül Küçükbey adlı bir karakteri canlandıracak.

Küçük Sırlar'ın yakışıklısı Kadir Doğulu Pis 7 linin lideri Bayrampaşalı'yı oynayacak.Türk malından tanıdığımız Hazal Şenel Salça rolünde.

Her oyuncu yıldızlaşacak.Aylardır defalarca yapılan elemeleri atlatarak seçildiler. Yönetmen Haluk Bener titizlikle seçti.

Pis 7'li Öyle bir geçer zamanki'nin karşısında yayınlanacak.İşimiz çok zor.Süngüleriyle İngilizlere saldıran çarıksız neferler gibiyiz.

Birand bomba bir projeyle dönüyor! Bu proje çok konuşulacak

Ayşe Arman Mehmet Ali Birand'la da röportaj yaptı. Birand ne zaman ekranlara dönüyor? Bomba projesi ne? İşte detaylar...

Cemre Birand'ın ardından Mehmet Ali Birand'la da konuşan Ayşe Arman bu röportajı ikiye böldü. Yarısı bugün, yarısı yarın...

Röportajda, Birand bayramdan sonra ekranlara döneceğinin müjdesini veriyor. Ameliyatın ardından bomba bir çalışmayla mesleğe dönüyor Birand. 28 Şubat-Son Darbe belgeseli hazırlamış kemoterapi esnasında.

İşte o röportajın ilk kısmı...

Cemre Birand'la konuşup, Mehmet Ali Birand'la konuşmamak, hastalıkla nasıl mücadele ettiğini sormamak olmazdı. Sordum. Bugün ve yarın okuyacaksınız. Hepinize iyi bayramlar diliyorum, sizi Mehmet Ali Birand'ın hayat enerjisiyle baş başa bırakıyorum. Ondaki enerji, savaşçı ruh, çalışma isteği, orijinallik, öncülük, pes etmemek, teslim olmamak hep ama hep devam etmek olağanüstü. Hepimize bulaşması dileğiyle...

* Biz sizi özledik, siz de bizi özlediniz mi?
- Özlemez miyim, özledim.

* Ekranlara ne zaman geri dönüyorsunuz?

- Bayramdan sonra Kanal D Haber yeniden başlıyor. Yazılarım da...

* Bu hastalık yüzünden hayatınızda bir 'dönüm noktası'na geldiniz mi? 'Şu kadar çalışırım ondan sonra çalışmam' diye bir hedef koydunuz mu kendinize?
- Geçirdiğim hastalıktan söz etmek istemiyorum Ayşe. Hastalıkla özdeşleşmek bana göre değil. İnsanların bana acıyıp, 'Ah vah' yapması da. Bu konuyu tamamen arkamda bıraktım. Evet, kolay zamanlar değildi. 3 aydır ne televizyon izledim, ne gazetede okudum. Resmen dünyadan koptum. Ama ne teslim oldum ne de yeni bir hayat felsefesi edindim. Geçmiş muhasebesi de yapmadım, yaşamımla ilgili yeni kararlar da almadım...

* Peki ne yaptınız?
- Hayata asıldım! Hastalığımla kavga ettim. Bütün bu dönem sırasında, tek düşüncem, bir an evvel güçlenebilmek ve yoluma devam etmekti. Başardığımı düşünüyorum.

* Süpermiş! Bu dönemde sizi en çok şaşırtan ne oldu?
- Ne kadar çok sevildiğimi fark etmek. Benden farklı düşünenler bile, çok güzel mesajlar yolladılar sağ olsunlar. Etrafım, tarifi olmayan bir sevgi halesiyle sarıldı. İnsanlar, genellikle öldükten sonra sevilirler, 'Şöyleydi böyleydi' denir. Hayattayken bu kadar sevildiğimi görmek, bana çok iyi geldi.

EN SEVDİĞİM ŞEY DENİZE AÇILMAK

* Hangisinden daha çok çektiniz: Gazeteciliğinizden mi, bu son hastalıktan mı?
- Benim hayatım mücadeleyle geçti. Küçük yaştan beri ameliyatlara alışığım. 'Bunu da atlatırım' diye düşündüm. Umutsuzluğuma kapılmadım. Hatta umursamadım. Sanki bir belgesel ya da 32. Gün hazırlıyormuşum gibi algıladım. Gazetecilikte olduğu kadar sağlık konularında da kendime güvendim. Emin ol, bunu da laf olsun diye anlatmıyorum. Çünkü böyle davranmak gerekiyor. Tabii ki sağlık denen şeyin, ne kadar önemli olduğunu biliyordum, bu olayda daha da iyi öğrendim. Ama kendime milat koymadım, 'Artık mesleği bırakma zamanın geldi' demedim, demem de. Gün gelecek zaten her şeyi bırakacağım. Ama o günü ben saptayamam. Sağlığınız bozulur bırakırsınız, çok yaşlanır bırakırsınız ya da işin koşulları öyle gerektirir. Şimdi tek isteğim: Sizin karşınıza gelmek ve savaştan zaferle çıktığımı göstermek.

* Peki bu yaz nasıl geçti?
- Zor. Hastalıkla mücadele, röportaj yapmaya benzemiyor. İnişli çıkışlı günler, inişli çıkışlı duygular. Beni kurtaran, ailem ve yakın arkadaşlarım oldu. En sevdiğim şey denize açılmak, günlerce teknemin tepesinde kalmak. Öyle yaptım.

AİLEM BANA HAYAT VERDİ

* Aile, en önemli şey mi?
- Elbette. Cemre, oğlum Umur, gelinim Caterina, torunum Umberto Ali, bu kadroya bir de en yakın arkadaşlarım eklenince, hemen kendime geldim. Hepsi bana hayat verdi.

* Siz boş oturmayanlardansınız değil mi?
- Evet. Tekneyi, denizi seviyorum ama aynı anda mutlaka bir şeyler üretmem gerekiyor. Üretmezsem, sanki artık işe yaramıyormuşum duygusuna kapılıyorum. Hastalığım süresinde de yeni bir projeye giriştim.

* Nedir o?
- Önümüzdeki dönemin sürprizi! Yeni bir belgesel hazırlıyorum. Adı: 'Son Darbe: 28 Şubat.' 93'te Özal'ın ölümünden AK Parti'nin iktidara gelişine kadar olan dönem. Böylelikle Demirkırat'tan başlayan darbeler dizisini tamamlamış olacağım. Bu belgesel, hastalığımın önüne geçti diyebilirim.

* Ne arada çıkardınız bu belgeseli?
- Kemoterapi aralarında!

Evet, kolay zamanlar değildi. 3 aydır ne televizyon izledim, ne gazete okudum. Resmen dünyadan koptum. Bunu da atlatırım diye düşündüm. Umutsuzluğa kapılmadım. Hatta umursamadım. Sanki bir belgesel ya da 32. Gün hazırlıyormuşum gibi algıladım.

Gün gelecek zaten her şeyi bırakacağım. Ama o günü, ben saptayamam. Şimdi tek isteğim, sizin karşınıza gelmek ve savaştan zaferle çıktığımı göstermek... DEVAMI YARIN...

Ayşe Arman/Hürriyet

Nihat Doğan kadroda yok! Acun'dan kırmızı kart!

Bloomberg HT'de Kenan Erçetingöz'ün sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı "Yok Böyle Dans" yarışması için Nihat Doğan'la hiçbir şekilde görüşmediklerini açıkladı.

"NİHAT DOĞAN KADRODA YOK"
Nihat Doğan'la ilgili basında çıkan haberleri yalanlayan Ilıcalı, "Nihat Doğan Yok Böyle Dans'ta yok. Ne Nihat'ın ne de bizim böyle bir talebimiz olmadı." dedi.

"HAKAN PEKER BENİ HEYECANLANDIRIYOR"
Acun Ilıcalı Programda "Yok Böyle Dans"ın kadrosunu da açıkladı. Ünlü sunucu, "Yarışmada Özge Ulusoy, Helin Avşar, Nez, Hakan Peker var. Özellikle Hakan Peker beni çok heyecanlandırıyor. Aşkın Nur Yengi ile de görüşme halindeyiz. Kesin bir şey yok. Yarışmada çok ünlü bir profesör de olacak ama isim vermek istemiyorum. Sürpriz olsun istiyorum." dedi.

ATV dizisi 'Aşağı Yukarı Yemişlililer'deki rolleri için inşaata girdiklerini söyleyen Şahin Irmak ve Bülent Parlak; "Harcın nasıl karıldığını, nasıl duvar örüldüğünü öğrendik" dedi.

İnşaat işiyle uğraşan iki ailenin çatışmasını anlatan 'Aşağı Yukarı Yemişlililer' dizisinde 'Mikail'i canlandıran Bülent Parlak ile düşmanı 'Sülo'yu oynayan Şahin Irmak; rolleri için inşaatlarda özel bir çalışma yaptıklarını söyledi. Dizinin sponsoru olan Eston Yapı'dan inşaattaki çalışma koşullarıyla ilgili eğitim aldıklarını açıklayan Irmak şunları söyledi: "Her gördüğümüz inşaata girip işçilerle, ustabaşılarla konuştuk. Neler yaptıklarını, ne yiyip ne içtiklerini, nasıl çalıştıklarını öğrendik. Harcın nasıl karıldığını, duvarın nasıl örüldüğünü gözlemledik. İnşaat işçisini oynamak bıçak sırtı bir durum. Çünkü karikatürize edildiğinde yanlış anlaşılabilir. Buna dikkat ettik."

DRAMATİK İRONİ

Bülent Parlak ise inşaat işçilerinin üzerinden mizah yapma sebeplerini şu şekilde anlattı: "Birkaç konu üzerinde düşünüyorduk. Ama inşaattaki yaşam dikkatimizi çekti. Her zaman gözümüzde canlanan, gazete kağıdı üzerinde yemek yedikleri sahne vardır mesela. Yokluğun olduğu yerde komedi başlıyor. Dramatik bir ironisi var. Ev yapıyorlar ama çoğunun evi yok. Biz onlardan yana olduğumuzu göstermek için böyle bir öykünün üzerinden komedi yapıyoruz."

İlker Gezici - Sabah

Yaprak Dökümü'nde kötü adam Oğuz'u canlandıran, Tolga Karel yeni dizisi "Burası Osmanlı 1711/Sır Kanunu'nda kadın oluyor!

Tolga Karel dizide hem bir kadı hem de Gevger Hatun olarak kamera karşısına geçecek...

ÇARŞAF GİYİP MAKYAJ YAPACAK
Tolga Karel çok güzel bir kadın oldu! Yaprak Dökümü'nde kötü adam Oğuz olarak adını duyuran Karel, yeni sezonda TRT'de yayınlanacak olan 'Burası Osmanlı 1711/Sır Kanunu' dizisinde izleyicileri çok şaşırtacak... Yönetmenliğini Ezel Akay'ın yaptığı dizide Gevger Hatun adlı bir kadını canlandıracak olan yakışıklı oyuncu, rengarenk entariler, çarşaflar giyip ful makyaj kamera karşısına geçecek..

KARİYERİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ROL
Gevher Hatun karakterinin kariyerinde önemli bir yeri olacağını belirten Tolga Karel, "Amerika'da birçok ünlü oyuncu kadın karakterlerini canlandırdı. Dilerim ben de rolün altından kalkar, ortaya iyi bir iş çıkarabilirim. Hikâye Osmanlı döneminde geçtiği için genelde çarşaf içinde olacağım" dedi. İzmit'te Avrupa'nın en büyük platosunun kurulduğu dizide Karel ayrıca bir de kadıyı canlandıracak.

HT MAGAZİN

Yayınlandığı ülkelerde reyting rekorları kıran Meksika dizisi Kalbimin Sahibi (Soy Tu Duena), şimdi de Türkiye'de hafta içi her gün saat 12:30'da izleyicisiyle buluşuyor.

Meksika, Amerika, Sırbistan, Karadağlar, Arnavutluk, Porto Riko, Polonya, Litvanya, Slovenya, Bosna Hersek, Macaristan, Makedonya, Hırvatistan, Bulgaristan, Estonya ve daha birçok ülkede yayınlanan yada bu yıl içinde yayınlanacak olan pembe dizi, Türkiye'de ise izleyicileriyle buluşuyor.

Kalbimin Sahibi Pazartesiden itibaren 12:30`da Star`da

"Hayat Devam Ediyor" Dizisinde Başak Köklükaya Gitti, Şenay Gürler Geldi !

Mahsun Kırmızıgül'ün atv'de ekranlara gelecek olan iddialı dizisi 'Hayat Devam Ediyor'un çekimleri başlıyor.

Küçük gelinlerin dramını anlatmaya hazırlanan Kırmızıgül, dizide Başak Köklükaya'yla çalışmak istiyordu. Geçen aylarda anne olan Köklükaya, bu sezon gelene teklifler arasından Most Production'ın TVen için çekeceği 'Tek Başımıza' dizisini kabul etti.

'Telma & Louise' tadındaki yeni dizisinde Ahu Türkpençeyle oynayacak.

Başak Köklükaya'ya 'Hayat Devam Ediyor' dizisi için önerilen rol ise ünlü oyuncu Şenay Gürler'in oldu.(Milliyet)

Sihirli Annem Günlük Dizi Oluyor !

Beş yıl aradan sonra aynı kadroyla çekilen 'Sihirli Annem' artık hafta içi beş gün ekrana gelecek.

Yaz başından beri haftalık olarak ekrana gelen dizinin yeni bölümleri de eskisi kadar büyük ilgi görünce günlük olarak yayınlanmasına karar verildi.

Başrollerinde İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli ve Gül Onat gibi sevilen oyuncuların paylaştığı Süreç Film yapımı dizi, önümüzdeki haftadan itibaren ana haber öncesi seyircisiyle buluşacak. Böylece Star TV'de arkası yarın dizi modasına uymuş oldu.

STAR AKADEMİ'de BÜYÜK FİNAL HEYECANI!

Star Akademi'de sıra büyük finalde! 7 star adayı, Akademi'nin galibi olmak ve büyük ödül 100.000 TL'nin sahibi olmak için canlı yayında kıyasıya yarışacaklar.

Dev isimlerin konuk olacağı Star Akademi, final bölümüyle 6 Eylül 2011 Salı akşamı, Star TV ekranlarında! 10 haftadır büyük bir heyecanla devam eden Star Akademi'de bu hafta, final heyecanı yaşanıyor. Şaşırtıcı jüri üyelerinden renkli yarışmacılarına, görkemli gala gecelerinden başarılı eğitmenlerine kadar yaza damgasını vuran Star Akademi, 6 Eylül 2011Salı akşamı final bölümüyle Star TV ekranlarına geliyor.

Kanal D'nin Yeni Bombası : Aşkta Sınır Yok

Bir dönem Yeşilçam ve beyaz camın en sevilen isimlerinden olan Tarık Tarcan, sekiz yıl sonra setlere dönüyor.

KANAL D'nin yeni yayın dönemi sürprizlerinden biri de "Aşkta Sınır Yok" oldu. En son 2003 yılında "Gurbet Kadını"nda rol alan, o zamandan beri hayatına Antalya-Kemer'de, gözlerden uzak şekilde devam eden Tarık Tarcan, bu diziyle setlere dönecek. Üstelik dizide aynı dönemlerde zirveyi paylaştığı Aydan Şener ve Kenan Kalavla birlikte kamera karşısına geçecek. Bu üçlü ismin yanı sıra Burcu Kara, Alpay Atalan, Elif Atakan, Yamaç Telli ve Kaan Aypulat gibi gençleri de kadrosunda buluşturan dizi çok yakında ilk bölümüyle ekrana gelecek.