Televizyon Dünyası

ATV'nin yeni dizisi Reis'in konusu

Amerika’da uçak mühendisliği okumuş olan Ömer, okul bittikten sonra ailesinin yanına döndüğünde işlerin yolunda olmadığını öğrenir. Babası gibi sevdiği amcası, ekmek tekneleri olan balıkçı motorunun rakip aile tarafından yok pahasına satın alınacak olması üzerine beyin kanaması geçirmiştir. Amcası hastanede ölümle pençeleşen Ömer, aldığı eğitimi ve ailesinin beklentisini bir kenara bırakıp teknenin başına geçer. Artık ailenin yeni “Reisi odur. Bir yandan borçları ödeyip tekneyi kaptırmamak için uğraşırken, diğer yandan çocukluk aşkı Nazlı’yla, tesadüfen tanıştığı güzel psikolog Ayşe arasında kalacak ve amcasının ölümüyle her anlamda ailenin Reis’i olacaktır.

ATV'nin yeni dizisi Kalbim Seni Seçti, bu akşam saat 20:00'da başlıyor..

Kalbim Seni Seçti Oyuncu Kadrosu

Sermiyan Midyat, Ebru Cündübeyoğlu, İdil Fırat, Gürbey İleri, Ozan Osmanpaşaoğlu, Ezgi Eyüboğlu, Muhammet Uzuner, Hülya Darcan, Burçin Oraloğlu, Cansu Dağdelen

Senaryo : Gül Abus Semerci Yönetmen : Hakan Gürtop Yapımcı : Süreç Film

Yakında Atv'de başlayacak olan "Reis" dizisi hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

İddialara göre, Atv'nin yeni dizisi, bir süreden beridir konuşulan Reis Bedel dizisinin çakması.

reisbedel.com sitesinin genel yayın yönetmeni Kemal Karabacak dün reisbedel.com sitesinde yazdığı bir yazıda medya gündemini değiştirecek şok açıklamalarda yaptı...

Senaryolarının çalındığını ve Reis Bedel dizisinde baş rol oynuyorum diyerek gazete ve televizyonlarda haber yaptıran ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt hakkında inanılmaz açıklamalarda bulundu .

Dizinin yapımcısı senarist Soner Gümeci olayları olgunlukla karşılayıp sakin görünse de siyasi duruşu ve sert açıklamalarıyla tanıdığımız ünlü senaristin bu işin peşini bırakmayacağı görülüyor.

Anlaşılan önümüzdeki hafta ATV, Mehmet Akif Alakurt ve Soner Gümeci cephelerinde ortalık bir hayli karışacağa benziyor...

Akasya Durağı'nın oyuncu kadrosuna Tarık Ündüz, Pınar Aydın ve Alp Kırşan katılmıştı. Dizi bir hamle daha yaptı. Ünlü oyuncu Nilgün Belgün de yeniden dizinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Mehmet Ali Birand Ekranlara Veda Ediyor !

Mehmet Ali Birand neden ara verdiğini ve sağlığı ile ilgili son gelişmeleri Twitter'dan açıkladı.

-Sevgili dostlar... an itibariyle tam 127 bin 159 kişisiniz(bu sayı sürekli artıyor) hepinize çok teşekkür ediyorum.

-Bugüne kadar Twitter'ı çok önemsedim. Bana yazdığınız her şeyi okudum. Dikkate aldım. Ancak biliyorsunuz bir süredir tedavi görüyordum.

-ve çok iyi sonuç aldık. Bu sayede yarın ameliyat olacağım ve bir süre ne ekrana çıkabileceğim ne posta'daki yazılarımı yazabileceğim

-ne de Twitter üzerinden gündemi değerlendirebileceğim. Doğrusunu söylemek gerekirse ağır bir ameliyat olacak. Ancak doktorlarıma güveniyorum

-Kendime gelince ilk olarak Twitter'dan sizlere bilgi vereceğim. Sizden şimdi tek bir isteğim var. O da dualarınızı eksik etmemeniz

SON NOT: Bazı dostlar çiçek yollamak istiyor. Onca parayı çiçeğe vereceğinize Kasımpaşa Çocuk yuvasındaki yetim çocuklara yardım edin.

Samanyolu ekranlarında yaz aylarıyla birlikte “İnsan Aldandı…” adında sıra dışı bir dizi başlıyor.

İnsanın çok kolay aldanabilme ve gafletinin, kadim düşmanı şeytan tarafından nasıl kullanıldığını görsel efektlerle ve kaliteli hikâyesi ile ekranlara taşıyan "İnsan Aldandı... " Samanyolu TV’de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Her bölüm farklı oyuncuların yer alacağı "İnsan Aldandı... "nın başrolünde "Şeytan ile mücadele halinde olan insan" oynuyor.

Görsel efektlerle süslenen dizide "ŞEYTAN" karakterini oyuncu Akın Erozan canlandırıyor.

İzlerken "işte bunu içimdeki bir ses hep söylüyor" diyeceğiniz "İnsan Aldandı... " dizisinde; vicdan ile vesvesenin sinir sistemini alt üst eden savaşına şahit olacaksınız.

"İnsan Aldandı... " dizisinde şeytanın vesveselerinden; makam hırsı, gurur, kibir, şehvet, öfke gibi konularda bazen bir arkadaş bazen tanımadığınız biri bazen de herkimse şeytanın vesvesesiyle bir nevi şeytanı oynayacak...

Yapımcılığını Mustafa Kartal’ın, yönetmenliğini Taner Tunç’un üstlendiği dizi, konusu ve içeriği ile yazın en çok konuşulan dizileri arasında yer alacak...

Atv Yaza da Bomba Gibi Girdi !

Sabah gazetesinin haberine göre ; Atv ekranlarında dün akşam ilk bölümü beğeniyle izlenen "Kalbim Seni Seçti" den sonra Arda Kural ve Leyla Göksum'un rol aldığı "Kurşun Bilal" ile Mehmet Akif Alakurt ve Melisa Sözen'in başrolünü paylaştığı "Reis" adlı diziler TV fenomeni olmaya aday karakterlerle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. 'Kurşun Bilal' temmuzda, "Reis" ise ağustosta ekrana gelecek.

"Kurşun Bilal" adlı yeni polisiye dizide, son olarak "Kubilay" filminde oynayan Arda Kural ve "Doktorlar" dizisinde ilk Oyunculuk deneyimini yaşayan Leyla Göksum başrolü paylaşıyor. Dizide Cem Kurtoğlu, Sefa Zengin, Levent Sülün ve Koray Kadirağa gibi isimler de rol alıyor. Arda Kural dizide, "Komiser Bilal" karakteriyle ekrana gelecek. Senaryoya göre, 2 yıl önce Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği bir operasyon sırasında başına bir kurşun yiyen ve 4 aya yakın komada kalan Bilal, kendine geldikten sonra ilginç olaylar yaşayacak. Ameliyat tehlikeli olabileceği için Bilal kafatasındaki kurşunla yaşamını sürdürecek. İşine geri dönecek olan Bilal'e arkadaşları "Kurşun Bilal" lakabını takacak. Bu lakap, hem beynindeki kurşuna, hem de cinayetleri çözmedeki hızına gönderme olacak.

MÜHENDİS BALIKÇI İLE PSİKOLOG AYŞE

"Reis" adlı drama dizisinde de geçtiğimiz yıl atv'de yayınlanan Adanalı'da oynayan Mehmet Akif Alakurt ve "Av Mevsimi" filmindeki rolüyle dikkat çeken Melisa Sözen yer alıyor. Mehmet Akif Alakurt'un "Ömer" karakteriyle ekrana geleceği dizide, Melisa Sözen de "Psikolog Ayşe" karakterini canlandırıyor. Ömer karakterinin, Amerika'da uçak mühendisliği okuduktan sonra ailesinin yanına dönmesiyle başlayan hikâyede ilginç olaylar yaşanacak. Ekmek tekneleri olan balıkçı motorunun rakip aile tarafından satın alınma ihtimali üzerine Ömer'in amcası beyin kanaması geçirecek. Amcasının ölümüyle Ömer ailenin reisi olacak. Aldığı eğitimi bir kenara bırakan Ömer, teknenin başına geçerek borçları ödemek için mücadele edecek. Bu olayların yanı sıra dizide güzel bir aşk hikâyesi de işlenecek. Ömer ve Ayşe'nin yaşadıkları merakla izlenecek.

Mahallenin Muhtarları dizisiyle 10 yıl (1992-2002) ekranlarımıza “Emlakçı İhsan” karakteriyle konuk olan Ali Cağaloğlu vefat etti.

81 yaşındaki tiyatrocu, karaciğer ve kalp yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu. Önceki gece kendisinden haber alınamayınca dün çilingir yardımıyla Cağaloğlu’nun Kanlıca’daki evine girildi. Ünlü sanatçı yatağında ölü bulundu. Cağaloğlu, Sevgili Dayım, Batsın Bu Dünya, Gurbetçiler, İki Aile gibi yapımlarda rol almıştı. İstanbul’un Cağaloğlu semtine adını veren Cağaloğlu Rüstem Paşa’nın torunu olan sanatçı, Adapazarı’nda yerel tiyatronun ilk kurucularındandı.

Başrollerini İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli, Gül Onat, gibi isimlerin paylaştığı, Sihirli Annem dizisi bundan böyle Pazar akşamı Star TV izleyicileri ile buluşacak. Dizinin başlama saati 20:00

İki sezondur Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği Hanımın Çiftliğinde kötü kalpli Halide karakterine can veren ve performansıyla takdir toplayan Ebru Özkan,yeni sezonda Star TV’nin NTC Medya tarafından çekilecek Anneler ve Kızları dizisinde başrol oynayacak. Özkan, bu kez dizide Aşk ve Ceza’nın gözü yaşlı Çiçek’i Feride Çetin ile başrol oynayacak. Çekimleri temmuz ayında başlayacak olan dizinin ağustos ayında ekrana gelmesi planlanıyor.

Fahriye Evcen ve Cansel Elçin’in başrol oynayacağı Aile Kadını adlı dizinin adı değişti. Yapımcılığın Gold Film’in üstlendiği ve Star TV’de başlayacak olan dizinin yeni adı Yalancı Bahar oldu. Dizide Yiğit Özşenerle anlaşma sağlanamadığı öğrenildi.Dizide Fahriye Evcen’in eşini canlandıracak oyuncu aranıyor.Bu rol için Tardu Flordun ve Burak Hakkı ile görüşüldüğü öğrenildi.

Nurgül Yeşilçay, yeni sezonda Sensiz Olmaz adlı diziyle ekrana gelecek

Nurgül Yeşilçay, Show Tv'de yayınlanacak dizi için gold Film'le bölüm başına 55 bin TL'ye 13 bölümlük anlaşma imzaladı.

Güzel oyuncu bu anlaşmayla bölüm başına 35 bin liraya alan Beren Saat, 30 bin lira alan Tuba Büyüküstün ve Özgü Namal gibi rakiplerini geride bıraktı.