Tequila - Levent Oktener Askere gidiyooo

yakınlarımdan biliyorum, çok uç noktalar hariç(güneydoğu vs) yer falan önemli değil.. kıyıymış büyük şehirmiş.. komutanlar iyiyse kebap geçebilir.. ama ahanda yayıcaz paketi denilen bir yerde kabir azabı çekilebilir.. en iyisi neyse o olsun..

levent abi hayırlı olsun rahat geçsin çabuk bitsin...
Bu arada izmit merkezde misin yoksa gölcükte misin ? Benim memleket oralar ondan soruyorum. Bi sıkıntın olursa her şekilde mesaj at abi normalde tanımasam da senle tartışmanın zevkini tadan adamlardanım her türlü elimden geleni yaparım yardım için
Bu arada lakers finale kalır da levent abi de final serisinin son maçını izleyemezse heralde çıldırır. Hatta tv odasının anahtarını taşıyana rüşvet verir giyer üniformasının üstüne lakers formasını bi şekil izler maçı...

Deniz Baskın' Alıntı:
levent abi hayırlı olsun rahat geçsin çabuk bitsin...
Bu arada izmit merkezde misin yoksa gölcükte misin ? Benim memleket oralar ondan soruyorum. Bi sıkıntın olursa her şekilde mesaj at abi normalde tanımasam da senle tartışmanın zevkini tadan adamlardanım her türlü elimden geleni yaparım yardım için
Bu arada lakers finale kalır da levent abi de final serisinin son maçını izleyemezse heralde çıldırır. Hatta tv odasının anahtarını taşıyana rüşvet verir giyer üniformasının üstüne lakers formasını bi şekil izler maçı...

kısa dönem yapıyorsa final serisine yetşiyor:)

Levent Abi,sana ayzdığımı yanlışlıkla Savaş Abi'nin başlığına yazmışım. Kusura bakma.:)
Tekrar hayırlı tezkereler.