Teşekkürler GALATASARAY !

bize yaşattığınız her şey için binlerce teşekkür yıllardır özlemini çektiğimiz mücadele ruh geri geldi oktay hoca sayesinde
 
çok gururluyum, çok mutluyum. bu akşam maç esnasında parkedeki aslan yüreklilerle, benchteki antrenörümle ve çevremde ciğeri sökülene kadar bağıran taraftarımızla gerçekten büyük gurur duydum.
iyi ki Galatasaraylıyım, Allahıma binlerce kez şükürler olsun.

fenerbahçe 5 branşta şampiyon olabilir, ama benim-bizim bu akşam yaşadığımız gururu yaşayamazlar.

teşekkürler aslanlar
 
Tüm takım,teknik heyet ve diğer emekçilerin bize yaşattığı bu gurur dolu mücadele için,canı gönülden kutlar sonsuz teşekkür ederim.seneye daha mutlu ,gurur dolu bir yıl yaşamak dileğiyle.
 
Bu yıl basketbol şubesine ve oyuncularımaza ne kadar teşekkür etsek azdır.Galatasaray lı olmanın gururunu o kadar güzel yaşattırdılar ki.Galataray'ın asla pes etmeyeceğini gösterendir,bu camianın özünün karakterinin yansımasıdır bu takım.Tutku'nun,Shipp in göz yaşlarına,Oktay hocanın adamlığına,bu takımın mücadelesine bin tane kupa feda olsun.Seneye çok daha iyisi de başarılacaktır.Ölü toprağını atmiştır Galatasaray,zafer yakındır.
 
Bu takıma böyle teşekkür etmemeliyiz. Yönetimi de yanımıza alıp bir taraftar gecesi yapmalıyız yabancılarımız gitmeden gözyaşları kurumadan, onları kucaklamalıyız
 
4 numarasından 23 numarasına, Koçundan malzemecisine, Sorumlu yöneticisinden başkanına ve tabiki bu yürekli takıma hakettiği desteği veren büyük taraftarına sonsuz teşekkür ediyorum.

Gurur duyuyorum abi ya zaten Futbol'da ki mücadele yoksunu koskoca bir sezondan sonra bu adamlar sayesinde sokakta artık başım dik, ''GALATASARAY'LIYIM'' diye gezebiliyorum.

Galatasaray'ın büyüklüğü hiç bir zaman değişmez bunu bu adamlar bir kez daha kanıtladı.

Sizin sayenizde hala en büyüğüz helal olsun.
 
Allah hepinizden razı olsun. Bizi bu sene çok mutlu ettiniz. Galatasaray Ruhu'nu bir ez daha ortaya koydunuz. Sağolun,varolun.
 
''formanızın hakkını verin'' dedik senelerce. Verdiniz snuna kadar. Umarım karışılığını verebilmişizdir bu yaptığınız büyük işin. İsim isim ayırmıyorum. Savaşınız , savaşımızdır.
 
Gerçekten aldığınız para helal-i hoş olsun hepinize.Formanın hakkını vermek ancak bu kadar güzel gösterebilirdi.
Mücadelenizle,azminizle, hırsınızla, saha içindeki ve dışındaki efendiliğinizle, taraftarla olan iletişiminizle yerlisinden yabancısına GS'lılığı gösterdiniz siz. Allah hepinizden razı olsun.
 
Binlerce kez teşekkür bile etsek sizin gibi Aslan yürekli oyuncularımıza ve Koçumuza azdır.Maç bitiminde döktüğünüz göz yaşlarınıza kurban olayım
 
Oktay Hoca'ya ve Aslanlara verdikleri emeğin ve bize yaşattıkları duygunun karşılığı olacak kelimeleri bulmaya benim edebiyat seviyem yetersiz sadece teşekkür edebilirim binlerce kez. Bir sözümde yönetime ; Armanın, formanın hakkını tam anlamıyla veren bu Aslanlara ve teknik ekibe lütfen şampiyon olmuş gibi bir prim verin, emin olun milyonlarca Galatasaraylının her biri helal edecektir o parayı bu Aslanlara.
 
Bu senedir ki önümüzdeki senelere daha umutla bakabilmemizi sağlayacak olan. Çok şey kazandık bu sene, sahada ağlayan yabancı oyuncuları görmek bunun en ufak örneği. Bu sinerjiyi kaybetmeden hemen bugünden gelecek sene için çalışmalara başlamak lazım. Teşekkürler Aslanlar..
 
Maçın son saniyesi artık, Evren topu fırlattı ve Fenerbahçeliler hızlıca soyunma odasına gittiler. Onun sonrasında benim yıllar geçse de unutamayacağım görüntüler oluştu. Tüm takım birbirine kenetlendi. Shumpert, Tutku, Haluk, Shipp hepsi ama hepsi ağladılar. Ben de dayanamadım bıraktım göz yaşlarımı. O gözyaşlarının sadece %5'lik bir kısmı belki de üzüntüdendir. Yenebileceğimiz bir takımdı, 7.maça götürmeyi hak etmiştik. Ama geri kalan diğer kısmı ise tamamen gururdan. Bu oyunculara karşı, koçlara karşı duyduğum sevgiden. Bayan basketbol takımımız da böyle bir sinerji oluşturmuştu biz de ama bu takımla karşılaştırınca o bile sıradan geliyor bana artık..

Spartak maçıyla başladığımız sezonu Fenerbahçe maçıyla noktaladık. Bu süreç içinde 61 maç, evet tam 61 maç oynadık. Bu takım o maçların 22'sini kaybetti belki de ama 22'sinde de son topa kadar savaştı, hissettik bunu. Kazanamayacağını bilse de savaştı çünkü asıl olarak onlar böyle büyük bir karakter kazandılar bu gayretleriyle. Bugün isterse 50 fark yeseydik de duygularım aynı olacaktı.

Şampiyonluğa çok inanmıştım evet başaramadık ama gelecek senenin şampiyonluğuna da şimdiden çok inanmaya başladım. Gelecek sene bundan daha iyi bir kadro kurulacak belki ama önemli olan bu sene olduğu gibi o karakterin kazanılması. Öyle olunca başarı da çığ gibi büyüyecek, destek de. Oktay Mahmudi'nin takımında bunun aksini düşünmek yanlış olur.

Bunun dışında maç sonu olan olaylarla ilgili birşey söylemek istiyorum. Önder abinin dediği çok güzel bir şey vardı. "İçinizdeki Fenerbahçe nefreti, Galatasaray aşkının önüne geçmesin." diye. Bugün çok kişi de onu gördüm. -herkes değil tabii ki - Takım da herkes ağlaşıyor milletin derdi Fenerbahçe ile. Takımı alkışlamak, bağrımıza basmak istiyoruz yine Fener sesleri yükseliyor. Ben bunu kabul edemiyorum, bu değil taraftarlık. O yüzden orda en ufak bir hakkım varsa da helal etmiyorum onlara. Takımın kupayı alsın ne yaparsan yap, en başta ordaki oyunculara saygısızlık yaptığın bu. Kim nasıl savunursa savunsun bu düşündüğümü ben asla aynı fikirde değilim.

Her neyse, hepinize helal olsun aslan yürekli çocuklar.

Seni sevmeyen ölsün be!
 
Bundan 21 sene önce bir kupa kazanmıştı bu takım ve biz gençler olarak hep büyüklerimizden dinlemiştik o şampiyonluğu. Şimdi 21 sene sonra bir şampiyon daha çıkardı bu takım. Artık bizimde uzun yıllar anlatacağımız bir şampiyon takımımız var. Her şey için teşekkürler aslanlar.
 

Üst