Teşekkürler Hakan Üstünberk

Hakan Üstünberk'i başlarda çok pasif ve suya sabuna dokunmayan biri olarak görüyordum. Ama tanıdıkça ve yaptıklarını görünce bunun ne kadar hatalı olduğunu anladım. Reklamı sevmeyen, sessiz sakin iş yapan bir Galatasaraylı. Ve artık basketbolda işlerin nasıl yürüdüğünü de gayet iyi biliyor. Kesinlikle yeni dönemde dışarıdan da olsa basketbolun başında kalmalı.

aman fazla dillendirmeyelim bir Mehmet Helvacı'da Hakan Üstünberk'in üzerine çökmesin...
Haldun Üstünel'e yapılanları unutmadık...

Çok tuhaf duygular içerisindeyim inanamıyorum bu gece uyuyacağımıda düşünmüyorum inanılmaz bir takım kurdu ve çok büyük emeği var nerede olursa olsun takımla birlikte her zaman inanılmazsın kim gelirse gelsin basketbola hakan Üstünberk'in bakması lazım .

bugün salonda büyük sevgi gösterileri vardı kendisine o da karşılık verdi ardındanda şu manidar tezahurat yapıldı çok hoşuma giitti bu

"kal bu sene kal bu sene alınacak çok kupa var bu sene"

gerçekten efendi tam bi adam gibi adam kesinlikle kalmalı ünal aysal zaten kendisine sıcak bakıyo bildiğim kadarıyla

hakan üstünberk ve haldun üstünel!!! düşününki camiamızda ne kaliteli insanlar var ama ne zaman biraz isimleri ön plana çıksa (kendilerinin dışında oluyor bu durum ki ben ikisininde reklamı sevmeyen çok mütevazi insanlar olduğunu biliyorum) birileri hazmedemeyip paçasına yapışıp aşağı çekmeye çalışıyor. inşallah haldun üstünele yapılanlar hakan üstünberke yapılmaz ve böyle insanlar küstürülmez. herşey için çok teşekkürler hakan üstünberk...

Ünal Aysal: "Hakan Üstünberk bizden evvelki yönetimin en başarılı isimlerinden bizimle beraber çalışmasını rica ettim" Radyosporda söylemiş sanırım.

Ntv Spor ropörtaj yaptı. Çok mütevazi konuştu çiçek pasajında ama sanki devam edecek gibi. Kıran hariç diğer 2 aday görevde kal demiş kendisine. O da kalmak istiyor sanki. Keşke toplanıp gitseydik dışarıdan da olsa bağırırdık Hakan Üstünberk görevde kalsın diye.

Konuşmasından anlaşılıyor kalmak istediği.En hayırlısı kalması zaten,inşallah kalır.

Uzun yıllar sonra ilk defa şubede iyi bir organizasyon var,bozulursa kötü olur.

Ntv Spor ropörtaj yaptı. Çok mütevazi konuştu çiçek pasajında ama sanki devam edecek gibi. Kıran hariç diğer 2 aday görevde kal demiş kendisine. O da kalmak istiyor sanki. Keşke toplanıp gitseydik dışarıdan da olsa bağırırdık Hakan Üstünberk görevde kalsın diye.

Bu başarılı insanın kalmsı lazım... Düzeni bozmamalıyız....

Bence dunku atmosfer den sonra her turlu kalıyor. O destek onun ıcın yeterlıydı. Super hamleler devam edecek.

Basarılı ve ıyı nıyetlı ınsanların hakkı herzaman verılır bununda en guzel orneklerınden bırıdır Hakan bey.

Bugünkü maçta da yerini almış.

iLa93O