TK Finali | Galatasaray 76-72 Fenerbahçe

Maçtan önce alan savunmasını Kaski ve Botaş maçlarında felaket yaptığımızı söylemiştim;bugünse resmen harikaydık ne zaman alan savunması yapsak.Yine maçtan önce her top Syl'e inmeli demiştim bıkmadan usanmadan,ne zaman topu Syl'e versek ya faul aldırdık ya da sayı yaptık.

Oyun olarak çok iyi değildik bugün ama süper mücadele ettik,savunmada çok gayretliydik.Zaman zaman Prince zaman zaman da Dee devreye girdi takımı rahatlattı.Sonuç olarak 4 maçın ikisini kaybettik bu sene ikisini kazandık ama 2 kupa var elimizde,onların ise lig saha avantajı.Şuan hangi Fenerli'ye sorsan napıyım ben avantajı der 2 kupayla kıyaslayacak olursak.

Bu arada Işıl ve Bahar gerçekten yine baya kötüydüler.Ama normalde ikisi de bence standartların üzerinde oyuncular,şuan yaşadıkları şey tamamen özgüven kaybı.Neden moralleri bozuk ki?Taraftarlar cephe aldı diye mi?Onlar zannediyorsa ki bu taraftar onlara sayı atamadıkları için kızgın yanılıyorlar.Onlar mücadele etsinler,kendilerini yere atsınlar yine bizim baştaclarımız.

Bunu da üzülerek söylemek istiyorum ki kupayı Ceyhun Yıldızoğlu'na rağmen Fowles'ın üstün çabasıyla kazandık.Kendisi çok iyi niyetli,süper bir insan ama oyunu okuyamıyor,oyunun iki dakika sonra nereye gideceğini göremiyor.7 dakika boyunca hiçbişey üretemeyen 18,19-0 lık bir seriye izin veren takıma dur demesi,acil mola alması gerekiyordu.İlla farkın çift hanelere mi çıkması gerekiyor?Sene sonuna kadar bizimle beraber olacak,lütfen hatalarından ders çıkar hocam.Şu takımı biraz daha teknik yönet hocam,topu daha fazla içeri yönlendir;herşey daha güzel olsun...

Not 1:Fowles-Savovic değişikliği nasıl olur acaba =)

Not 2:Çayımı kahvemi koydum,kuşların sitesinde maç başlığını tek tek hiç bir mesajı atlamadan okuyorum.Herkese tavsiye ederim çok eğlenceli :)

Ha bu arada yoksa siz hala Final8 biletlerinizi almadınız mı ???
 
Öncelikle lütfen artık şu sitedeki negatif elektriği bir dağıtın. Tamam hoca iyi değil, hatalar yapıyor ama bu takımın bizim yaratacağımız pozitif sinerjiye ihtiyacı var. Kupayı kazanmışız hala bazı arkadaşlar buraya gelip saydırıp duruyor. Bir teşekkür etmek, emeğe saygı bu kadar zor mu? Gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum. Hoca kötü diyenler haklı çıkmak için sanki maçı kaybetmemizi istiyorlar. Fark Fener lehine açılırken hoca suçlu, farkı kapatıp öne geçtiğimizde oyuncuların kişisel gayreti. Böyle bir şey yok kimse kusura bakmasın.

Maçın başında hızlı hucumlardan yediğimiz sayılar kabul edilir türden değil. 2-3 kişi bomboş bizim potanın dibinden boş turnike atıp durdular. Bunda en büyük etken kullandığımız erken atışlar ve geri koşmayışımızdı. Neyse ki sonradan oturttuğumuz alan savunması Feneri durdurmaya yetti. Bu arada bugünkü Birsel bizim takımda olsaydı eminim kovmaktan beter etmiştik.

Savunmamız ilk periyot hariç fena değildi. Ama artık hucumda daha hareketli olup silahlarımızı daha iyi kullanmalıyız. Hocayı eleştireceğim en önemli nokta bu. Lütfen hucumda daha hareketli olmasını sağlasın takımın. Bir kaç perde ve adam değişmeden sonra kilitlenip kalıyoruz. Buna lütfen bir çare bulalım. Ayrıca çok iyi bir 2. periyot çıkaran Prince ile başlaması lazımdı 3. periyota.

Bu sene şu ana kadar oynadığımız bütün finalleri kazandık Fenere karşı. İnşallah devam ederiz bu geleneğe. Tüm takıma teşekkür ederim.

Saygılar.
 
Bahar orta mesafeden gayet iyi şut atar,hatta iyi de üçlük atar.Onunkisi yetenek değil,özgüven sıkıntısı.Artı Fowles ve Tina yer değiştirebiir diye biliyorum,panik yapmaya gerek yok.

Bu arada hepimiz unuttuk ama bu kupa en çok da Alba ve Gülşah'a gelsin.
 
Bütün fenerli arkadaşlarım ortadan kayboldu kimse sesini çıkarmıyor. Bu sene bunlara kupa felan yok bu arada maçın tamamını izleyebileceğimiz bir yer var mı?
 
Eyüp yıldız euroleague de fowles un olamayacagını söyledi o zaman demekki degistirme hakkımız kalmamış

Şunu tam olarak öğreneydik iyiydi.Ama hatırladığım kadarıyla fowles gelmeden önce burda f8de değişmeli oynayabileceği konuşuluyordu.Böylelikle 3 günlük maç periyodunda yorgunluk olmayacağı felan yazılmıştı.
2 Maç Tina 1 maç Fowles çok iyi olur.(Özellikle fener maçı)
 
Takımdaki malzemeciden, oynamayan yabancılarımıza kadar herkese teşekkürler. Ama bu bir gerçek ki F8 de kazanmak istiyorsak çok daha fazlasını ve iyisini yapmak zorundayız. Üstelik Sylvia da olmayacak çünkü değişiklik zamanı bitti.

İlk yarı bir ara 14 sayı öne geçip soyunma odasına 6 sayı geride giden bizim taraftarımızın hayran olduğu (!) rakip koç ile 2/9 saha içi isabetle oynayan Birsel şu anda bizde olsa sopayla kovalamıştık net. Bu mantalite değişecek, en azından bu forumda olmayacak bundan sonra.
 
Şimdi arkadaşlar benim anlamadığım bir konu var.Kıta dışı 2 oyuncu kadroda oluyor diye biliyoruz ancak bu ros caseres te 3 kıta dışı nasıl aynı anda kadroda oluyor bir bilgisi olan varsa açıklarsa aydınlanmış oluruz.Bu üç oyuncu Maya Moore,Eshaya Murpy,Lauren Jackson üçü de kıta dışı oyuncusu ancak 2 si oyunda olmak üzere üçüde bizim maçta sahadaydı bu nasıl bir iş anlamadım eğer bu mümkünse biz Tina ve Fowles i kadroda bulundurabilirz mi acaba diye düşünüyorum.Acaba Prince amerikan pasaportuyla mı oynuyor ? Ancak bildiğim kadarıyla Rus pasaportuyla oynuyor sadece rus takımlarına karşı kullanamıyor o pasaportu diye biliyorum
 
Çok pis koyduk kuduruyolar :D
Şimdi İpekçi cehennemine buyrun bakalım Fenerliler, çekeceğiniz var daha elimizden!
Twitterde müthiş hareketler #TadiniAldinmiKanarya
 

Üst