61-60 yenildiler ... yani panküpte şu fenerbahçeyi , şu taurasiyi şu hakemleri bulmuş nerdeyse 16 sayıdan maç vericeklerdi
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:nazar değmesin Taurasiye çok iyi
İlk haftadan çok iyi oldu. Taurasi 0 sayı ile oynadı sanırım.[/quote:2erxzbqw]Bağdat KAYNAK' Alıntı:[quote="Canberk Işcan":2erxzbqw]Panküp 61-60 kazandı !
O kadar dakötü değildi.Baturalp'ın dediklerine inanma derimMurat Sari' Alıntı:hakemler ama skandaldi izledim maci vasatti yani
Bence cumhurbaşkanlığı kupasının hırsıyla ligde feneri ezeceğizSalih Coskun' Alıntı:Hersey 2 sene öncesinin tam tersi seklinde gidiyor.
Cumhurbaskanligi Kupasi macinda Fener'i ezmistik. Sonra lige Samsun Basketbol maglubiyetiyle baslamistik ve Fener Sampiyon olmustu.
Simdi tam tersi durum sözkonusu sampiyon biz mi olacagiz ne
O kadar dakötü değildi.Baturalp'ın dediklerine inanma derim [/quote:1s0c4gu9]Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:[quote="Murat Sari":1s0c4gu9]hakemler ama skandaldi izledim maci vasatti yani
Çok iyiydi buKerem Seçer' Alıntı:O mantıkla FB de EL şampiyonu olabilir yalnız.
Ayhan Çelebi' Alıntı:Arkadaşlar bu arada SPORTS tv benim baya hoşuma gitti gerek yayın kalitesi gerek spikerler falan şifre de yok güzel oldu valla ne dersiniz haksızmıyım...
Emel Dizili' Alıntı:[quote="Ayhan Çelebi":xtd36403]Arkadaşlar bu arada SPORTS tv benim baya hoşuma gitti gerek yayın kalitesi gerek spikerler falan şifre de yok güzel oldu valla ne dersiniz haksızmıyım...
Emel Dizili' Alıntı:[quote="Ayhan Çelebi":rcgll3xw]Arkadaşlar bu arada SPORTS tv benim baya hoşuma gitti gerek yayın kalitesi gerek spikerler falan şifre de yok güzel oldu valla ne dersiniz haksızmıyım...
Emel Dizili' Alıntı:[quote="Ayhan Çelebi":8s07ghul]Arkadaşlar bu arada SPORTS tv benim baya hoşuma gitti gerek yayın kalitesi gerek spikerler falan şifre de yok güzel oldu valla ne dersiniz haksızmıyım...