TKBL 2010-2011 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aha çaktılar valla fenere :ehue

güzel oldu bu içerde kazanırsak 1. bitirme şansı geldi ligi..

Baturalp'te ne ağladı ya haybiye hakem hakem diye.. çiçek gibi maç yönetti adamlar..

Hersey 2 sene öncesinin tam tersi seklinde gidiyor.

Cumhurbaskanligi Kupasi macinda Fener'i ezmistik. Sonra lige Samsun Basketbol maglubiyetiyle baslamistik ve Fener Sampiyon olmustu.
Simdi tam tersi durum sözkonusu sampiyon biz mi olacagiz ne :)

Salih Coskun' Alıntı:
Hersey 2 sene öncesinin tam tersi seklinde gidiyor.

Cumhurbaskanligi Kupasi macinda Fener'i ezmistik. Sonra lige Samsun Basketbol maglubiyetiyle baslamistik ve Fener Sampiyon olmustu.
Simdi tam tersi durum sözkonusu sampiyon biz mi olacagiz ne :)
Bence cumhurbaşkanlığı kupasının hırsıyla ligde feneri ezeceğiz :)

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
[quote="Murat Sari":1s0c4gu9]hakemler ama skandaldi izledim maci vasatti yani
O kadar dakötü değildi.Baturalp'ın dediklerine inanma derim ;)[/quote:1s0c4gu9]

hocam kusura bakmada ben yönetsem utanırdım bukadarına biyerden sonra :) ama hoşuma gittimi gitti :)

gerçekten çok iyi oynadı panküp çok iyi amerikalıları var helal olsun valla rotasyon falan yapmadan 4 faullu oyuncularla maç kazandılar tekrar tebrikler...

Arkadaşlar bu arada SPORTS tv benim baya hoşuma gitti gerek yayın kalitesi gerek spikerler falan şifre de yok güzel oldu valla ne dersiniz haksızmıyım...

Ayhan Çelebi' Alıntı:
Arkadaşlar bu arada SPORTS tv benim baya hoşuma gitti gerek yayın kalitesi gerek spikerler falan şifre de yok güzel oldu valla ne dersiniz haksızmıyım...

Uyduda voleybol maçlarında şifreyi kaldırıyorlar ama basketbolda kaldırmıyorlardı diye hatırlıyorum, eğer öyleyse çok iyi.

müthiş oldu müthiş ama su farktan yınede macı alıyorlardaydı hemde Diana Taurasi faciasına ragmen.bizim mactada cok iyi degildi hatta cok kelımesını cıkarabılırız.iyi degiıldi.koskoca bir sezonda maglubiyet yuzu gormedıler ama yenı sezonun ılk macında maglup oldular buda bu sene bize bir ders olmalı bu sene biz bu işi basarabılırız.umarım kızlar bu ısı gecen senelerden daha cok cıddıye alır ve bu sene kı kadromuz bence onlardan daha kotu değil hadı gs bayan basketbol takımı bu sene basaralım su işi..

Emel Dizili' Alıntı:
[quote="Ayhan Çelebi":xtd36403]Arkadaşlar bu arada SPORTS tv benim baya hoşuma gitti gerek yayın kalitesi gerek spikerler falan şifre de yok güzel oldu valla ne dersiniz haksızmıyım...

Uyduda voleybol maçlarında şifreyi kaldırıyorlar ama basketbolda kaldırmıyorlardı diye hatırlıyorum, eğer öyleyse çok iyi.[/quote:xtd36403]
Bayan basket maçlarında açmaya başladılar :)

Emel Dizili' Alıntı:
[quote="Ayhan Çelebi":rcgll3xw]Arkadaşlar bu arada SPORTS tv benim baya hoşuma gitti gerek yayın kalitesi gerek spikerler falan şifre de yok güzel oldu valla ne dersiniz haksızmıyım...

Uyduda voleybol maçlarında şifreyi kaldırıyorlar ama basketbolda kaldırmıyorlardı diye hatırlıyorum, eğer öyleyse çok iyi.[/quote:rcgll3xw]
Bayan basket maçlarında açmaya başladılar :)

Emel Dizili' Alıntı:
[quote="Ayhan Çelebi":8s07ghul]Arkadaşlar bu arada SPORTS tv benim baya hoşuma gitti gerek yayın kalitesi gerek spikerler falan şifre de yok güzel oldu valla ne dersiniz haksızmıyım...

Uyduda voleybol maçlarında şifreyi kaldırıyorlar ama basketbolda kaldırmıyorlardı diye hatırlıyorum, eğer öyleyse çok iyi.[/quote:8s07ghul]

bu haftaki maçlarda hiç şifre yoktu ne bizimkinde ne de fenerin kinde acaba alıştırmak için mi şifreyi kaldırıyorlar ilerleyen haftalarda şifre koyarlarsa şaşırmam veya gs- fb maçlarındada koyabilirler şifreyi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...