TKBL | Edremit 42 - 100 Galatasaray

Üstüste sayılar bulunca Edremit mola aldı. 81-30 öndeyiz. Işıl çıktı Özge Yavaş girdi. Sanırım bir daha almıcak. 11s 4r 6a ile maçı tamamlamış bulunuyor.
 
Ayşe Cora'nın 11.sayısıyla da 100'ledik. Maç bitti: 100-42 yendik. Tebrikler Sarayın Sultanları! Canlı anlatım gerçekleştirdim resmen:)
 
Rakibin zayıf olmasından ziyade takımın iyi bir savunma takımı olması beni ümitlendiren en önemli şey. Güçlü takımlara karşı kısa skorer oyuncu sorunu yaşayabiliriz ancak bunu da sert ve istikrarlı savunmamızla kapatabiliriz. Ekrem hoca sayesinde takım olarak her geçen gün daha iyi organize oluyor daha iyi savunma yapıyoruz. Böyle devam ederse Bu takım başarılı olur.
 
Kadın basketbolu erkek basketbolu gibi değil. Bazen ligin başında aldığınız bir yenilgi sonuçta çok belirleyici olabiliyor. Sonuçta Ligte 2 takım mücadele ediyor. Diğerleri figüran pozisyonunda. Rakibinize üstünlük kurmak için ya sahasında yeneceksiniz ya da bir yenilgi daha almadan onların puan kaybetmesini bekleyeceksiniz. Son durum bu.
 
Bu macta en sevindiğm konu ayşe cora'nın kısa sürede 3/3 üçlük ile 11 sayı bulması.Dış oyuncularımızdan skor bulmakta zorlandığımız düşünülünce Ekrem hoca Ayşe'ye daha fazla süre vermeye başlar umarım.
 

Üst