TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

Ya turgay efendi de aynı cevabı verirse onlara ! önce sen takımına bi sahip çık derse ! bi tane zatı muhteremin şaka gibi tweetleri dışında ne yaptınız derse ! takımınızın kaç maç yanında olduğunu sorarsa ! hiç bir deplasman maçına gittiniz mi diye sorarsa ! oyuncularınızı kaçırırken hem takımı hemde ülkeyi utandırdınız derse ! evet ben adam değilim ya sen derse ne diyeceksin ????????
Ne desinler sanal alemde klavye ile savunuyoruz ya hakkımızı diyecekler...
 
Son maç salonda Emir Sarıgül ve Ali Gürsoy'un olduğunu söyleyeyim yönetim yok denmesin. Ha yeterli mi ayrı. Bırak hakemi, federasyon temsilcisini, kulüpteki oyuncuların veya taraftarın bile onları gördüğünde tanıyabileceğini sanmıyorum.
 
bu takım bu sene kaybedeceğini bile bile bu mücadeleye girdi tebrik ederiz ... ama bizler bu takımın başarılı olmasını istiyoruz bu kadar yıl bu kadar kötü yönetilip ve bu kadar para harcanıp özellikle 3-4 senedir ortada elle tutulur bişey yoksa eleştirmek, neden yanlış işler yapılıyor, neden kötü yönetiliyor diye eleştirmek hakkımız... bazen oyuncularada kızyoruz ama anlık maçların verdiği heyecan stresten kaynaklı anlık tepkilerdi asıl sorunun nerede oldugunu nerelerin değişmesi gerektiğini herkes biliyor ... ülkenin en önemli spor dalında şampiyon olmuşken bile hala aklımızda bu şube varken lütfen artık bişeyler yapılsın,yapılsın ki galatasaray saha içinde ve saha dışındaki hakısızlıklara uğrayarak aldığı bütün yenilgilerinin rövanşını alsın ... her koşulda ve hiçbir zaman bileği bükülemeyen bir takım olsun ve hep yürüyedursun galatasaray ....
 
Son maça gelen yöneticilerimiz protokol tribününde değil bench arkasında takımımızın davetlikeri ile birlikte oturdular ve karşılaşmayı benchin arkasındaki camın ardından takip ettiler.

Dolayısıyla benden herhangi bir farkları yoktu. Ben biletle girdim bench arkasına oturdum onlar davetiye ile. Tek farkımız bu.

Hal böyleyken 'Salonda yönetici vardı' demek sadece lafta kalır.

Maç ya da seri ile ilgili içimden bişey yazmak gelmiyor, oyuncular vw teknik heyet için çok ama çok üzgünüm. Yönetime karşı da bir o kadar sinirliyim.
 
Emeğiniz için teşekkürler kızlar. Bu seneyi siz kaybetmediniz Galatasaray kadın basketbol idare kadrosu kaybetti.
 
Sonunda televizyonda birileri hakem skandalını konuşmaya cesaret edebilmiş.

Özellikle 3.38'den sonrasını izlemenizi öneririm.


[video=youtube_share;bdsDBL2xRfo]http://youtu.be/bdsDBL2xRfo[/video]
 

Üst