TKBL | Galatasaray 66 - 51 Ceyhan Bld.

Digiturk Play'le canlı irtibata geçeyim dedim; ama cevap veren yok. Sesi verip de görüntü vermemeleri saçma ötesi.
 
Işıl-Wauters arasındaki ikili oyunlar maçı bize getiriyor.Aynı oyunları Işıl ileri ki maçlarda Fowles'lada oynayabilirse içeriden çok ekmek yeriz.Geçmişte fenerbahçe bu oyunları çok iyi oynuyordu.Artık bizde bu tip basketbolun doğrularını yapabilmeliyiz.
 
Özge Yavaşın takım oyununu tam olarak kavrayabildiğini sanmıyorum. Işıl o nasıl top çalmadır. Bi kaç saniye top nereden onun eline geçti diye bakındım durdum.
 
Yepyeni takım, birbirlerini tanımaları zaman alacak takımın ve bunun sıkıntısını yaşıyoruz belli ama mücadele gerçekten çok iyi. Işıl 15 sayı 5 asist 5 ribant ile oynamış ve gerçekten müthiş başladı sezon.İnşallah devamı gelir.
 
Işıl 15sayı-5 ribaund-5asist--- bahar 14 sayı 8 ribaund bizim yerlilere birşey olmuş ama iyi olmuş... İnşallah Wnba oyuncuları gelince performans düşüklüğü olmaz...
 
Işıl ve Bahar böyle devam ederse bu sene bizi kimse tutamaz.Ekrem hocanın bunda çok büyük etkeni var sanırım. Sanki günlerdir aç kalan bir insan gibi basketbola aç oynuyorlar.
Ekrem hoca maç sonu roportajında üstü kapalı yönetime laf attı dar rotasyonla oynuyoruz diyerek. Anlayacak adam çıkarmı bilmem.

Bu kadar güzel mücadele eden takıma mutlaka iyi bir idareci alınmalı. Her maç sonunda bunu söylemeye devam edeceğim iyi biri gelip şu andaki basiretsizler gidene kadar.
 
Işıl'ı hep eleştiren birisiyim ancak yeni koçumuz Ekrem hoca ona nasıl oynaması gerektiğini biraz öğretmiş. Düzelme var gerçekten umarım bu düzelme hızla artı yönde devam eder.
 
Yerlilerden gelen bu katkıları eksik oyuncularımız geldik den sonra devam ederlerse çok iyi olacak... ŞİMDİDEN YAZAYIM TARİHE İYİ BAKIN BU TAKIM SENE SONU ŞAMPİYON OLACAK.....
 
Bu sene de olamıyorsak kapatalım bu şubeyi zaten.
 

Üst