Tolga Esenci

Takım deneme tahtasına döndü iyice. HC stajı yapmaya ihtiyacı olanı getirip koyuyoruz takımın başına. 2-3 ay sonra gönderip yerine başka bir stajyer getiriyoruz. 2-3 ay sonra bir daha. döngüye girdik.
Tolga hocayı kucumsemiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın, bana bu entry'i girdirenleredir sitemim. Bir sezonda asistan koç gönderip yerine yine asistan koç getiren tek takım olabiliriz.
 
fenerbahçe twiitleri fenerbahçe resimlerine rağmen kalacak mı abi?
Abi başarılı olduktan sonra bunun önemi yok bence, bende yazacaktım aslında adam fenerbahçeliymiş diye ama aklıma Ertuğrul hocanın geliş sürecinde yaşananlar geliyor. Twitter'da basketboldan en anlamayan, Galatasaray futbol takımı olsun diyen hesaplar bile fenerbahçeli koç istemiyoruz temalı twitler giriyordu. sonuç, son 5 senede en heyecanlı ve istikrarlı, göğüs gerdiren oyunu Ertuğrul hoca döneminde oynadık. Ve fenerbahçeliyse bile bunu profesyonel hayatına hiçbir şekilde yansıtmadı. 4 derbinin üçünü kazandık. umarım Tolga hoca da öyle olur, olmazsa da umarım idaretendir ve artık seneye güzel şeyler olur.
 
fenerbahçe twiitleri fenerbahçe resimlerine rağmen kalacak mı abi?
Bu adam sezon başında birinci yardımcı antrenör olarak geldi o zaman nerdeydi bu yangını yapanlar? Birinci koç olunca mı akıllarına geldi Fenerli demek? Tamamen kötü niyetli bu algıyı yapanlar. Kendisini hiç tanımıyorum ve hangi takımlı olduğunu da bilmiyorum ama işini iyi yaptıktan sonra çok da önemli değil benim için ki zaten sezon sonuna kadar idare edecek. Bir terbiyesizliği olmuş mu Galatasaray'a? Galatasaray tribününe orta parmak gösteren Nevriye bu formayı giydi bırakınca da gelişim takımına koç yapıldı. Kim çıkardı sesini?
 
Ekrem Memnun ve mevcut yönetim arası pek iyi değil, yabancı coach isteniyor seneye ilk aday da malum Marina Hoca; bizde işler kim gelirse gelsin maalesef önce dost-ahbap ilişkisiyle yürüyor sonra kapasite-kalite düşünülüyor.
Bu şube özerk bir yapı olmadan düzelmeyecek gibi her sezon koç değişir tonla oyuncu gider gelir Marina hoca gelecekse şimdiden transferlere başlasınlar bari.
 
2010-2011 sezonunda. Diana Taurasi'nin İstanbul'un merkezi noktalarına mal olan kibarca gece yaşamının yerel ligdeki sezon sonuna etkisine tepki mahiyetinde Caferağa'da ikincilik şiltini yere atmıştı Işıl Alben. Söz konusu sezon söylem düzeyinde bu hafta değil ısıtmak, adeta yakılmışken play-off'a kendisiyle başlamak dibi görelim ki zirveye yolculuğumuz başlasın yaklaşımıyla pek uyuşmuyor. Zira enkaz kaldırmaktan, temiz beyaz bir sayfaya geçiş ciddi şekilde zaman istiyor.

Milos Paden'e haklısın, bu kadro sadece hücumda takım olabilir. Savunmada hem takım olamaz, hem de kolunu kaldıramaz. Belgrade Waterfront'ta 1+1'lik daire, yeter ki 115 yerken 100 attırmayı sürdür denseydi keşke. Fenerbahçe'nin her branşa ayrı tribün görüntüsü, ayrı insanlar şeklinde bağlamsız bir biçimde bölünmüş olması bu teknik kadronun tatsız sezon sonu değil de enkaz yaratmasının önüne set çekebilir mi, hiç sanmıyorum.
 

Üst