Trabzondaki Sevgili GSBasket Üyeleri

arkadaşlar ben derim ki. ankara da istanbulda sevgili renkdaşlarımız toplaşırken bizim ne günahımız var...trabzondaki arkadaşlar bana bi pm atında . bizde yapalım bi işler ..
bu arada kobra yaşıo mu bilen varmı ..
ve hala trabzondamı..??

burakcım sende hatunla gelirsin bak bekliom oke..zaten kimse yoksa bizden başka biz takılırız bi yerlerde de senle(ayh hatunla da tabiiki..) :muhaha

ne zamn ıstersen esra abla gercı vu haftalar sınav haftaları ama olsun ben her zamn gelırım :eek:key

baska trabzonlu yok mu yaw ankaradan ıstanbuldan beklıoz gelın yaw gelın

işallah o günleride görcez yani ankaradan istanbulgan gs basket üyeleride gelcekler.. bide işte ktü de okuoan bi arkadaşımız daa vardı erman .. gecen yıl biz onunla buluşmuştuk yanii.
ama haberim yok ondan . bi nosu vardı bende .. bi kaç kez aradım kapalı .
bakalım yine denerim

baya uzun zaman gecmiş bu topic açılalı.bugun ilk resmi buluşmamızı gercekleştirdik burakcımla..
konu:yakışıklı beyfendinin kız arkadaşları ve tabii öss idi:D

margo' Alıntı:
baya uzun zaman gecmiş bu topic açılalı.bugun ilk resmi buluşmamızı gercekleştirdik burakcımla..
konu:yakışıklı beyfendinin kız arkadaşları ve tabii öss idi:D

11 saatlık ders calısmanın ardında cok yorgun bıtkın ve durgun gorunmeme ragmen orda olduktan sora nesem yerıne geldı :oops:
Tekrarlanır umarım bole gunler daha cok kısı vardır umarım Trabzonda Gslı

bugunki ekipte sadece 2 gs li vardı biri ben biri de sen cnm :D

en kısa zamanda sinema işini de halledioyurz burakcım ;)

Burak Bey futbolcularla çektirdiği fotoları msn´de değiştirip duruyordu havası kimeyse :D

Kalabalık olup çürük elmaları da barındırmaktansa az ama öz olmak daha iyi.

onuryavuz' Alıntı:
Burak Bey futbolcularla çektirdiği fotoları msn´de değiştirip duruyordu havası kimeyse :D

Kalabalık olup çürük elmaları da barındırmaktansa az ama öz olmak daha iyi.

Valla abıcım Trabzona yılda Gs ıkı kez gelıyor genelde kalbalık olur ama havanın soguklugu nedeıyle polıs faln da olmayınca krallar gıbı resımlerımızı cekıldık :)

Havam Trabzonda yasayıp da bır tek Tslı oyuncuyla resmı olmayan arkadaslarıma :D:D

Bırzadan ıstıkamet Rıze :):)

canbulubay' Alıntı:
dönünce fotoları isteriz...!
kendini kapatabilirsin fotolarda =)
buna kesinlikle katılıorum.. ardayla olan foto ya hasta oldum.. aglıodum nerdeyse yaa...
bu arada bizim buluşmadan foto yok.. ya o kadar daldıkki konuşmaya sohbete foto flm unutmuşuzz :p
dimi burakcımm