Heyecandan ne edecegımı sasırdım :) O sogukta saca basa bakacak halım mı vardı ablacm :)
Burak Barut 0 5 Kas 2006 #21 Heyecandan ne edecegımı sasırdım O sogukta saca basa bakacak halım mı vardı ablacm
A Ali Ömer Horzum 0 5 Kas 2006 #22 Burak iyi ki Ayhan'la çektirmemişsin, yan yana gelmemişsin. Kimyan bozulurdu.. Ah Ayhan.. Ah.. Alakan yok Ayhan futbolla.. Neyse, iyi olmuştur umarım senin için. Song da ne rahat adam be .
Burak iyi ki Ayhan'la çektirmemişsin, yan yana gelmemişsin. Kimyan bozulurdu.. Ah Ayhan.. Ah.. Alakan yok Ayhan futbolla.. Neyse, iyi olmuştur umarım senin için. Song da ne rahat adam be .
Burak Barut 0 5 Kas 2006 #23 WILT' Alıntı: Burak iyi ki Ayhan'la çektirmemişsin, yan yana gelmemişsin. Kimyan bozulurdu.. Ah Ayhan.. Ah.. Alakan yok Ayhan futbolla.. Neyse, iyi olmuştur umarım senin için. Song da ne rahat adam be . Genişletmek için tıkla ... Iste buna gulerım Cektırdım ama o telefonda onu da yarın koymayı dusunuyorum
WILT' Alıntı: Burak iyi ki Ayhan'la çektirmemişsin, yan yana gelmemişsin. Kimyan bozulurdu.. Ah Ayhan.. Ah.. Alakan yok Ayhan futbolla.. Neyse, iyi olmuştur umarım senin için. Song da ne rahat adam be . Genişletmek için tıkla ... Iste buna gulerım Cektırdım ama o telefonda onu da yarın koymayı dusunuyorum
Burak Barut 0 6 Kas 2006 #27 Macta eniyi performans gosteren oyuncular fotgoraf cektırdklerım Arda Cıhan SonG Ayhan Neco Ve Hasanla cektırmdım cok kotuyduler Yarın aksam Ayhan fotgrafıyla sızlerleıym
Macta eniyi performans gosteren oyuncular fotgoraf cektırdklerım Arda Cıhan SonG Ayhan Neco Ve Hasanla cektırmdım cok kotuyduler Yarın aksam Ayhan fotgrafıyla sızlerleıym
Burak Barut 0 6 Kas 2006 #29 Bu da Ayhan abımızle olan resmımız Bolece fıtbolcularımızı gorduk tanıdık mutlu olduk seneye ınsallah Istanbulda olup daha yakın olmak dılegıyle
Bu da Ayhan abımızle olan resmımız Bolece fıtbolcularımızı gorduk tanıdık mutlu olduk seneye ınsallah Istanbulda olup daha yakın olmak dılegıyle
O Onur Uncu 2 6 Kas 2006 #30 Burak abi bu foftoğrafları Ted Kolej maçının sonucunu bendenizden aldıktan sonra çektirdi. Surattaki çökmüş ifadeye şaşırmamak lazım.
Burak abi bu foftoğrafları Ted Kolej maçının sonucunu bendenizden aldıktan sonra çektirdi. Surattaki çökmüş ifadeye şaşırmamak lazım.
Burak Barut 0 6 Kas 2006 #31 koch' Alıntı: Burak abi bu foftoğrafları Ted Kolej maçının sonucunu bendenizden aldıktan sonra çektirdi. Surattaki çökmüş ifadeye şaşırmamak lazım. Genişletmek için tıkla ... Bak bunu dogru dedın ben coktum ya :? Havaalanında bı elım telde gozum dısarda off off
koch' Alıntı: Burak abi bu foftoğrafları Ted Kolej maçının sonucunu bendenizden aldıktan sonra çektirdi. Surattaki çökmüş ifadeye şaşırmamak lazım. Genişletmek için tıkla ... Bak bunu dogru dedın ben coktum ya :? Havaalanında bı elım telde gozum dısarda off off
A Ali Ömer Horzum 0 6 Kas 2006 #32 BuRaKGS' Alıntı: Bu da Ayhan abımızle olan resmımız Bolece fıtbolcularımızı gorduk tanıdık mutlu olduk seneye ınsallah Istanbulda olup daha yakın olmak dılegıyle Genişletmek için tıkla ... Valla Trabzon'da daha yakınsın. Bizim burada futbolcuların yüzünü gören cennetlik. Köşe kapmaca oynuyoruz.
BuRaKGS' Alıntı: Bu da Ayhan abımızle olan resmımız Bolece fıtbolcularımızı gorduk tanıdık mutlu olduk seneye ınsallah Istanbulda olup daha yakın olmak dılegıyle Genişletmek için tıkla ... Valla Trabzon'da daha yakınsın. Bizim burada futbolcuların yüzünü gören cennetlik. Köşe kapmaca oynuyoruz.