Can Yapici' Alıntı:Ben Beykozu tutuyorum sahsen.Hem Istanbul takimi hemde Trabzonu hic bir zaman tutmam,sevmem,desteklemem..Futbolda yaptiklari meydanda..Umarim her zaman sorunlar icinde yasarlar.
Milan barosa Trabzonda oyundan cikarken yapilanlar ortada..Umarim ahım tutar,diyebilecegim bu kadar.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Can Yapici":192qwjfu]Ben Beykozu tutuyorum sahsen.Hem Istanbul takimi hemde Trabzonu hic bir zaman tutmam,sevmem,desteklemem..Futbolda yaptiklari meydanda..Umarim her zaman sorunlar icinde yasarlar.
Milan barosa Trabzonda oyundan cikarken yapilanlar ortada..Umarim ahım tutar,diyebilecegim bu kadar.
Burak Barut' Alıntı:Rusya'nın soğukları çok etkiliyor sanırım forum üyelerimizi önce Emir Bey sonra Can Bey bakalım daha neler göreceğiz.
Burak Barut' Alıntı:Aferin aferin senden adam olacak
Trabzon gibi gelişmiş şehir ha
Trabzon gibi basketbola aç şehir diyelim.
Ayrıca ekleyelim Antalya Büyükşehir, Kepez Belediye gibi Belediyeden sıfır destekle bu takım birşeyler yapacak.
Umarım gelir ve yeni bir salon yapılır yoksa ben katil olurum.Maç 4 de başlıyor ve kapılar 3.45 de açılıyor.
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Burak hangi mankenlik ajansına bağlısın.Tyrus'a selamlar Umut Tınay takımda kaldı mı? Ogün,Birkan ve Diğer genç oyuncuyu hatırlamıyorum Daçka,Karşıyaka ve Aliağa bu oyuncuları kaptı bizneden ilgilenmeyiz bu oyuncularla üstelik ikisi genç milli takım oyuncusuydu.
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Burak iltifat değildi.Gerçekleri söyledim Trabzon Recai'yi de kaptırdı son 2-3
senedir Gelişimde, Uşak'ta ve Trabzon'da hiçde fena istatislikler yakalamamıştı içerden dışardan oynaya biliyor yanılmıyorsam Beko Basketbol Ligini kaldıramaz mı?
çıkmak değil çıkabilmek diyecektim yanlış anlamana neden olduysam kusura bakma onur abiOnur Karakuzu' Alıntı:çok afedersiniz bir şey soracağım trabzon 1.lige mi çıktı sanırım play offlarda kaybetmişlerdi bir gelişme mi var ? umut tınayla birinci lige çıkmakta başarıdır diyince ? şahsen ikinci memleketim dediğim 5yılımın geçtiği şehrimin takımının çıkmasını isterim
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Burak, Trabzon sanki geçen sezona göre yerli kadrosu daha zayıf gibi takımdan eski Tekel'li emektar oyuncunuz ismini hatırlamadım oda Edirne Olin'e gitti yerli pivot kim kaldı?